-
Mobilarena
Star Trek Online -=MMORPG=-
Új hozzászólás Aktív témák
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
Robokutya #3287 üzenetére
amúgy a beam fire at will-t meg úgy általánosságban a beam-et felejtsd el, ha már nem tankolsz. a FaW tipikusan arra jó, hogy egy tank array-ekkel magára aggrózzon mindenkit. hasznosabb pl egy cannon rapid/scatter 1 vagy torp yield/spread 2. vagy tacteam 2.
Tnil: huh, hát összefoglaló az úgy nem nagyon van tudtommal, mert a játék elég szerteágazó, sok mindent lehet csinálni, sok mindennel lehet foglalkozni. az elején érdemes a storyline küldetéseket csinálni, mert gyorsan lehet velük fejlődni, egész jó cuccokat adnak, és megtanulhatod a játék kezelését. a skilleket addig nem igazán érdemes elkölteni, amíg nincs egy konkrétabb ötleted, hogy mivel is szeretnél majd a játékban foglalkozni, milyen hajóval akarsz majd repülni stb (elkerülendő a későbbiekben az újraskillezést amiért fizetni kell). skillek elosztása nélkül is könnyen lehet haladni, szóval no para.. skill build készítésében nagyon szívesen segítek, van minden féle karakterem. milyen kapitányod van (tactical, engineer, science)?
ha gondolod megkereshetsz játékon belül is, @firekeeperhu néven vagyok elérhető. ha esetleg megtetszik a játék, és később flottát keresnél, abban is tudok segíteni
-
madgie
titán
válasz
Robokutya #3282 üzenetére
El kő dönteni, hogy tankolni akarsz-e, vagy sem. Tankoláskor nem árt, ha dugsz forgolódni, ne csak az egy oldalról lőjenek (viszont akkor a beam-ekkel relatív kevés lesz a sebzésed, igen, cumi a kis "szivarkákat" négyeséve elkapni). Ha viszont tűzerőt akarsz ,akkor előre három DC/DHC meg valami erős torpedó (quantum
), hátulra meg annyi turret, ami fér (meg cutting beam, ha lesz)... így viszont szinte csak szemből sebzel, nem forgolódhatsz igazán.
-
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
Robokutya #3257 üzenetére
nem egy nagy durranás. szerintem a destroyer változata sem, bár annak van pár nagy fanja a flottánkban, de a sci azt tök totál átlagos sci hajó, csak nagyon állatul néz ki. de amúgy egy vesta keresztbe megeszi. a temporal settől sem dobok hátast...
amúgy madgie, rossz hírem van, nerfelni fogják a tricobaltjaidat.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
Robokutya #3240 üzenetére
fajtától függ, hogy mennyit kapsz érte, de az ára 50%-át minden vendortól megkapod. csak akkor kapsz annál kevesebbet, ha discardolod. 50%-nál pedig exen sem fog érte többet adni senki sem, szóval én nem fárasztom magam hogy a sok ilyen szutykot kipakolgassam exre.
epohh ügyben nézz el DS9-ra Quark bárjába, vagy Drozana station-re, ott van ilyen latinumos konzol, talán ott még be tudod váltani.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Robokutya #3231 üzenetére
A kék lézer az nem öl azonnal (engem legalábbis
), az megbontja a pajzsot és 2-3 plazmalövedék befigyel gyors egymásután. Ha éppen odafigyelek, akkor fel tudom húzni a pajzsot időben, de ha healelek éppen mást, akkor nem biztos, hogy észreveszem. A tac team meg nem lehet fent állandóan.
Ami engem ma szívatott, az a kapu melletti nagy tactical cube, az lőtt meg valamivel, amitől azonnal pukkantam.
Hiába haladni kell a T5 szettek felé a T5 borg cucc helyett, azok 1300-1700-al nagyobb alap kapacitással bírnak, úgy már igen erős pajzsaim lennének. Azt még nem tudom, hogy a sci hajómra maco vagy omega a jobb.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Robokutya #3203 üzenetére
No hát Donatrához ha 4-5km-en belül mész, akkor álcázódik és ez sok időt vesz el, ha sokszor megtörténik akkor hosszúra nyúlik a küldetés.
A sci karik nem tudnak energiával támogatni, az az engineer kapitányok képessége (EPS power transfer). Hogy meccs közben nem támogattak hull és shield heallel az viszont az ő bajuk, mert ha nem teszik, akkor pukkantok mint a lufi és kínosan hosszúra nyúlik a meccs.
FireKeeper: nem baj, jövő ilyenkorra mindhárom karakteremnek kifarmolok mindent.
-
Robokutya
senior tag
válasz
Robokutya #3194 üzenetére
Ezt a torpedót elég gyorsan elvitték kértem érte 1,5 millát jóval az utolsó ajánlat alá licitáltam.
Azért lepődtem meg ezen a lilán mert nagyon nem dobált nékem ilyesmit max kéket.
És az volt az érdekes hogy a legelején szerintem alig lőttük le a kocka 30% át.
Kérdés
A dilítium ára vajon visszaáll a megszokott 110 es érték körülire 15 én?
Legalább a Borg Bridge Officer meg két bridge slotot összekapartamSok dit öltem a rep. fejlesztésbe, lassan átlépem a 3. as szintet.
-
Wolverine
félisten
válasz
Robokutya #3187 üzenetére
1. Ha pugozol, ez benne van a pakliban.
2. A hozzád hasonló arcok miatt nem járok STF-be soha. Egy problémás csapatnál is el lehet mondani kulturáltan, mi a gond. Vagy ha te hibázol a munkahelyeden, akkor a főnököd azonnal ordítva elküld édesanyádba az ügyfelek szeme láttára? -
FireKeeper
nagyúr
válasz
Robokutya #3188 üzenetére
már meg ne haragudj, de ne te legyél már a szenvedő hős, az STO császára, aki mindenkit lenooboz, aki elcsesz egy STF-et (google angollal ráadásul)... kérdeztél már te is egy-két cifrát itt a fórumban, meg volt pár eszetlen build-ed élen a cluster torpos-beames breen hajóddal
-
madgie
titán
válasz
Robokutya #3148 üzenetére
"Ha meghalok többször előfordult hogy mint aki letépte láncait rohanok a kocka fele ezerrel"
Ez a dolgod tactiként
Más: gondolkodtam, hogy vissza kéne rakni az Omega cuccot a Defire. Hogy miért? A Gravitic Anchor miatt. Tegnap azzal szórakoztam, hogy totálbrutál tricobalt mine cuccal (három konzol, abból egy 30%-os, a másik kettő "csak" 28,1) rápörögtem a kockákra. Olyan 70-75%-ban egy gyors kör alatt ki lehet őket nyírni, ezt kéne bebiztosítani az Omega cuccal (-50 defense 10 másodpercig és -25 kinetic damage resistance).
A gyors kör mit jelent? Scatter Volley+Torp Spread-del rárepülök evasive maneuverrel messziről (Alfa+Omega bekapcs), a végén már fordulok is, négyes tricobalt kiold, búcsúzóul még egy Breen Cluster Torp odavág. Ez rendszerint korrektül leszedi az életüket, nagyon sokszor ki is nyírja őket (ha meg túléli, te már 10km-re vagy tőle, nyugodtan lekaphatod a heavy plasma cuccát)
-
Konfigos
őstag
válasz
Robokutya #3097 üzenetére
Igen ez volt az első amit megcsináltam amikor már nem bírtam idegekkel
Nem jelenik meg semmi sehol,teljesen random módon hol harc közbe hol csak simán egyszerüen kilép,elnzést kér,megkapom kis ablakotÉs ennyi.Eléggé lerontja a játékélményt,de ez érhető szerintem.
#3098): Megvolt sajnos,a rendszer egyidejüleg lett cserélve a konfiggal,tehát pár hetes az is csak,mindenből új stabil driver.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
Robokutya #3064 üzenetére
hát, ha magas DPS-t akarsz elérni, arra a DHC a legjobb megoldás. azért ilyen drága exen, mert a fézer népszerű fajta. ugyanilyen statokkal rendelkező polaron pl biztos kb fele ennyibe kerül. valamelyik screenshotodon láttam, hogy vannak anti borgos DHC-it meg turretjeid, miért nem azokat használod a breen hajón?
madgie: jó kérdés... nem tom. de nem tök mindegy? csak a trait-jei közül az egyik nem superior, hanem basic, ground-ra úgysem viszed, akkor meg irreleváns.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Robokutya #3042 üzenetére
Nem csodálom, az 5000-es széria erősebb tagjai fűtenek mint egy kazán, a te verziód TDP-je 108W, az enyémnek volt mindössze 61W. Amit most veszek, annak se több, mint 80W, hála az új gyártástechnológiának.
Egyébként az effektek elég jól paraméterezhetőek, pl. a post processing, ezeket le tudod szabályozni az nélkül, hogy a textúrákat is lerontanád, ahogy emlékszem azok is elég mosottak voltak nálad.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Robokutya #3040 üzenetére
Egy passzív 5670-em volt, így ilyen gondom nem volt.
Most egy 7770 lesz, de ha minden igaz, ezt is passziválom. Egyébként túl sok villanás effektet nem láttam a játékban, pedig mindent eléggé felraktam maxra. Most így a minimumon a fézer lövedékek kis piros téglatestek, ez valami gyalázat. -
FireKeeper
nagyúr
válasz
Robokutya #2969 üzenetére
lejárt az 5 perc.
a Zero point konzolt én engineer-be raktam EPS helyett (az omega set miatt kevésbé fontos lett). növeli a crit chance-t, kicsit véd a pajzs leszívás ellen és kicsit növeli az összes energiaszintet.
amúgy az universal konzolok listáját itt találod
vagy ha játékon belül jobbal rányomsz, info, ott is szépen elmagyarazza tooltipben hogy melyik tulajdonság mit erősít, mire jó. meg persze mindig ott az STOwiki. önállóság emberek, önállóság -
jahol01
csendes tag
válasz
Robokutya #2880 üzenetére
Latinumot maximum holo sugárzóra, különféle trófeákra, valamint doff küldikre tudod elverni (tudtommal).
Amúgy Khitomer Spacen összefutottam egy illetővel, aki a romulán torpit használta, de úgy, hogy folyamatosan fosta magából a torpedókat (egyszerre 15-20-at is akár). -
FireKeeper
nagyúr
válasz
Robokutya #2884 üzenetére
claim tier x - upgrade-et kell futtatni, es utana tudsz valasztani. tacnak erdemes a crittet valasztani.
amugy nem artana el is olvasnod hogy milyen projekteket teszel be, mert ha mar elindult nem lehet modsitani, tehat ha esz nelkul futtatsz minden szart az olyan mintha az ablkon dobnad ki a nyersit.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
Robokutya #2872 üzenetére
akik annyi penzt ki tudnak farmolni, amennyibe egy lockboxos hajo kerul, azok jellemzoen nem balf*szok. persze kivetel lehet. de sztem a flottas hajok erik meg legjobban az arukat.
am a defit biztos nem fogom lecserelni arra a breen szutyokra. max jemhadar shipre cserelnem le, de az meg egy vagyon.
-
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Robokutya #2801 üzenetére
Hát az nem zöld!
Olyan színe van, mint ami a sorozatban is volt, egyébként az Enterprise tányéregységéből vág ki egy hengert. Olyan pirosas színe van.
A másik kérdésedet nem értem, ez a cucc az assimilated console modullal alkot egy setet.
A reaktív deflekciót úgy kapod meg, ha az omega torpedót is berakod, nélküle csak a weapon amp. lesz meg: [link] -
Wolverine
félisten
válasz
Robokutya #2779 üzenetére
Már linkeltem korábban a leírását, de megteszem megint. Miért kéne hozzá a breen BOff?
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
Robokutya #2753 üzenetére
a cannonos konzolt még mindig nem hajítottad ki.
sci-ről azt a spéci konzolt még mindig nem hajítottad ki.
a kinetic resist még mindig feleslegesen sok, a plasma resist meg kevés.
de ezeket már a múltkor is elmondtam.az X, XI seteket teljesen felesleges kivenni, mert a reput nem fejlesztik, kurva drágák amúgy is, ha meg később kiveszed a XII-t, akkor az ablakon dobtad ki a nyersanyagot.
Pirk: tudtommal az XII cuccokhoz eddig sem kellett végigszopni az előzőeket, kivehetted őket rögtön amint elérhetők.
satee76: ha esetleg később flottba szeretnél lépni, keress meg a játékon belül - @firekeeperhu
-
madgie
titán
válasz
Robokutya #2739 üzenetére
Nem, dehogy, mondom, széles színtér, meg hardveresen kalibrálom is. Olyan vörös/zöld/kékek vannak rajta, amit sRGB-s monitoron soha nem látsz (amoled-es telefonokon van hasonló színtér), csak valahogy ez a fajta kék elég borzasztó lesz valamiért (más programban nem nagyon, gyanítom, hogy nem fotófeldolgozásra specializálták az STO-t
)
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
Robokutya #2738 üzenetére
ha megvan a borg konzolod, mindenképp érdemes kivenni a cuttingot az egyik turret helyére, mert egyrészt nagyobbat üt mint egy turret, másrészt a 2 darabos assimilated omega set bónusza nagyon jó.
btw. nekem most így néz ki a hajó
amúgy kivettem az omega torpot is de egyelőre nem használom, egyrészt mert bugos, másrészt meg mert túl van hájpolva, egyszerűen nem érzem jobbnak a borgos quantumnál.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
Robokutya #2735 üzenetére
mert a retro borg cuccokat szétszedték MK X-re és XI-re. de ha már megvan az XI, minek vetted ki az X-est? a repu fejlődését nem segíti, mert nem ad repu xp-t, mint ahogyan egyik store/item unlock sem. csak kidobod a nyersit az ablakon ha olyan cuccot veszel amit nem használsz.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
Robokutya #2726 üzenetére
ez a build meg tobb sebbol verzik.
tac konzolok: a cannon meg torpedo erosito mit keres ott? tobb extra sebzest kapsz quantumos ill tetrzonos konzollal, mint az altalanossal. raadasul xi kek piszkos olcso mindkettobol.
engi: monitanium es neutronium nem jo egyutt feleslegesen nagy kinetic resisted lesz plasma meg nuku. vagy ket neutronium, vagy monotanium plusz electroceramic kene. az utobbi olcsobb, es stfre ugyanaz mintha ket neutroniumod lenne.
sscin azt a speci konzolt en is cserelnem egy filed.generatorra, sztem tobbet er. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Robokutya #2726 üzenetére
Ez a borg XII deflektor:
[link]
+5 Auxiliary Power
+24.4 Starship Structural Integrity
+16.2 Starship Inertial Dampers
+16.2 Starship Graviton Generators
+24.4 Starship Power InsulatorsEz meg a maco XII deflektor:
[link]
+17.5 Starship Shield Emitters
+26.2 Starship Structural Integrity
+17.5 Starship Shield System
+8.8 Starship Electro-Plasma System
+17.5 Starship Inertial Dampers
+17.5 Starship Graviton GeneratorsA maco Starship Shield System skillje növeli meg a maximális pajzs értéket, szerintem annak a hiánya tűnt fel neked, továbbá a Starship Shield Emitters skill meg a regenerációt növelné.
Plusz még ott van az EPS skill is a MACO deflektornál. Ugyan nem vagyok egy tactical szakértő, de jobbnak tűnik a teljes maco set használata.Talán még az egyik sci konzolt lecserélném a pajzs maximumát növelő konzolra, az egyik tetryon pulse generator rovására, oda meg betéve azt a különleges konzolt.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
Robokutya #2692 üzenetére
ilyen alacsony zen árfolyam mellett sztem már nem vészes egy-egy hajó kifarmolása, főleg ha az ember nem csak egy karival tudja csinálni. én pl most a vesta boundle-re indultam rá, bár az azért még ilyen olcsó zen mellett is messze van (valamivel több mint fél millió dilithium
). de mondjuk egy 1500-2000 zenbe kerülő hajó két karakterrel (ami ugye mindenkinek jár) simán kifarmolható 1-1,5-2 hét alatt.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
Robokutya #2687 üzenetére
vannak ilyen no-lifer emberek akik erre izgulnak, hogy nekik egy héttel előbb megvan egy-egy cucc mint a többi normális játékosnak, és ezért nem sajnálják rá az időt és a (valódi) pénzt. de nem baj hogy vannak, ők tartják el pénzzel a fejlesztőket, így nekem ingyenes a játék, és röhöghetek rajtuk
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy ruhás topik
- Windows 10
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Steam Deck
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Call of Duty: Black Ops 6
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Magisk
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max / 128 GB / 88%-os akku / gyári független / Pacific Blue
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Csere-Beszámítás! Intel Core I5 14600K Processzor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest