- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Star Trek Online -=MMORPG=-
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabor7th
addikt
Nekem is.
Tegnap meg... láttam egy valakit akinél már ott volt az event hajó. Pedig most nemcsak simán Zen-ért lehet megvenni, hanem lobby kristályért. Mégis milyen szinten kéne annak lennie, aki odaad 1000 lobby kristályt egy valamiért ami övé lehet 20 nap alatt pár perc eventért? Ez már rongyrázás. Lehet valaki még nálad is többet engedhet meg magának. Ma pedig láttam valakit, aki a konzolt használta.
Pedig még ha meg is lenne mindenük, akkor is várni lenne érdemes, hisz új hajók jöhetnek, amikre értelmesebb lenne elkölteni a lobby-t.
Lehet velünk játszik Bill Gates is.
-
gabor7th
addikt
Én Winter eventen eddig csak egyszer vettem részt és akkor se csináltam végig. Decemberben letettem a játékot karácsonyig. A dreadért megéri pár perc fáradtság. Szerintem ezzel a non-stop eventelésekkel ártanak maguknak, mert időnként hagyni kéne az embert, hogy eltávolodjon a játéktól, hogy aztán újra vágytól telve később visszatérjen, de ha mindig kihagyhatatlan dolgokkal próbálnak odaszögezni, akkor már csak ilyen bezombultam csinálja az ember.
-
-
gabor7th
addikt
Régen minden jobb volt. / Ebben az esetben ha nem egy Dreadnought lenne bele se kezdenék. Karáncsony napján nem fogok felnézni az tuti, de ha jól tudom úgyis tovább tart úgyhogy majd a két ünnep közt ami még kell azt hozzáteszem. De amúgy mostmár ugye más a rendszer, azért is kérdeztem...
-
gabor7th
addikt
De az elit starter pack sajna nem ad ship slotot. (120/2)*500 zen= horror 30.000 Zen. Azt megfizeted minden karakternél? Sajna úgy látom hiába eventes hajók, akkor is kell slot. Vagy nem tudom, hogy ez neked még valami ősidőkből megmaradt kedvezmény, hogy nem kell, mert nekem sajna kell venni ship slootokat... Sokat.
Látom írtad: "csak kiveszed berakod admiraltyba és törlöd őket"
Szóval... törlöd a hajód és admiralityben megmarad? Ó... ha ezt egy nappal előbb tudom. Fuck!
-
gabor7th
addikt
Most láttam, hogy van egy olyan is, hogy vásárolhatsz 3 T6 Gift tokent... most nem gyűjteni kell, hanem szorni a Zent.
Tényleg neked az új karaktereknél ki vannak bővítve a service cuccok meg ilyenek? Nekem pl. a Duty officerek beteltek, úgyhogy kellettek az új slootok, meg azt mondod 120 hajód van... Hát az is igényel nem kevés ship slottot. Gondolom azokra egy vagyont költöttél. Mennyire bővíted ilyen szempontokból a karaktereidet?
-
gabor7th
addikt
Volna egy kérdésem és te valószínű tudod a választ. Most ugye próbálgattam ezeket az új skineket és vettem annó egy herald páncélt a lobby markettről. Nagyon klassz statja van harchoz, gondolom már rég beszerezted, de ígér mást is. Ha elmegyünk egy szabóhoz akkor kapunk hozzá kosztümöt, kinézetet. Na most a képen egy nagyon klassz páncél van, úgy néz ki mint a Kull harcos a Csillagkapuból, de aztán egy olyan cuccot kaptam, hogy nincs felseje, a választásnál a szabónál eleve szürke az opció és úgy néz ki, hogy a lentről térdig ott a klassz páncél felül viszont ilyen fleshy kékes cucc, olyan mint ha valami meleg klubba készülődne a karakterem. Szóval... hogy lehet a felsejét elővarázsolni, mert kéne lennie, hisz a képen van sisakom is meg minden. Ez is egy bug, vagy aktiválni kell valahogy?
-
-
gabor7th
addikt
Nincs baj, csak rosszul írtad itt meg, mert csak holnaptól lesz, ellenőrizd a dátumot.
Amúgy meg a Mudd Markettel kapcsolatban azt olvastam, hogy az árak ingadozni fognak akár extrém módon is. Azt írják a kereslettől fog függeni, de az talán csak köré írt mese része és inkább random lesz az árváltozás. Lehet, hogy érdemes lesz amúgy neked is felnézni oda, ha másért nem hát az ultimate upgrade-ek miatt.
-
gabor7th
addikt
Sőt olyan verzió is van ám, hogy húsban és vérben tér vissza, de nem akarták, hogy egy férfi vigye el a babérkoszorút, azt törülték, meg van még egy csomó verzió amiről hallani.
Az, hogy Palpatine-nak volt egy ilyesmi terve azt nem tőlük jött, hanem a "legends"-be van benne, és ha normálisan megcsinálnák egy elég klassz sztori lehetne.
"palpatine's contingency plans"
Viszont én nem feltételezem róluk, hogy ezt jól adnák elő. Az utolsó részben előszedik, mert Rian Johnson kinyirta az érdekes ellenfelet, Kylo Ren pedig nem igazán félelmetes, főleg, hogy már az előző két részben is legyőzte Ray.
Szerintem hatalamas bukás lesz.
-
gabor7th
addikt
Az utolsó részről mostanában azt hallani, hogy még mindig készítik és egy csomó verzió készül és pl. pont ma olvastam, hogy annyira nem tetszett a tesztnézőknek, hogy végig se nézték... úgy hogy gondolom ezért fizetnek nekik. Persze ezek híresztelések, de mindenhonnan ez jön kb..
De volt szó Palpatint szupermód megalázó befejezésről is, ahol szó szerint újabb lukat csinálnak a seggéhez és attól is sokan felháborodtak.
Ez az utolsó film olyan sokba fog kerülni, mintha kétszer készítették volna el, olyan sok az újraforgatás. Profit elég kevés várható így, sokan eleve el se akarnak menni, legalábbis ezt ígérik. A Solo volt az első film amúgy ami veszteséget "termelt".
-
gabor7th
addikt
Mi lesz abból ha Tarantíno kezébe adnak majd mindenféle "jövőbeli" tömegpusztító fegyvereket és kínzóeszközöket... Tarantino jó Terran Empire filmet tudna csinálni. A Mirror Univers lenne Tarantino birodalma.
Na majd meghallgatom a véleményét pár embernek a témában, de ez a Noah Hawley elég kockázatos választás. Eddig kemény két filmet készített amik tán sikeresek voltak, de sokkal kisebb projektek mint ez. Inkább tévé sorozatokat csinált.
https://en.wikipedia.org/wiki/Noah_Hawley
Emlékeztet ez engem Rian Johnson-ra mint választásra a Star Warsnál. Egy sikeres, de kevés filmet készítő producer, akiről kiderül, ha nagy projektet visz, akkor elég sz@r lesz a végeredmény.
Bár a baromságok egy részének erőltetése magasabbról jön, mint az ő szintjük, tehát az SJW ideológia nyomatás tuti nem maradhat ki valamilyen szinten.
-
gabor7th
addikt
A dreadnek nagyon örülök, viszont tévedsz amikror azt írod, hogy "ahol ritkaságokat lehet vásárolni zenért. Olyan hajókat és itemeket amit nem lehetett eddig beszerezni store-ból."
Mert amit én láttam hírt, (nem magát a játékban) abban az, van hogy mostmár nem az lesz, hogy az eventek zuccai végül a Phoenixben végzik, hanem itt... ahol ZEN-ért lehet őket megvenni. Vagyis amiket korábban megkaptál talán még ingyen is ha szerencséd volt Phoenixből, most fizethetsz értük Zennel.Vagyis rosszabb lesz... legalábbis bizonyos szempontból. Neked mindegy, mindened van.
-
gabor7th
addikt
Érdekelne az eltérés az utolsó Gamma küldetésnél, mert ugye folyamatosan készülődik, hogy lázadó lesz, hogy többé nem tekinti majd isteneknek Odo faját, de nem tudom mi a story vége,( más karakterrel meg nem látod az egyéni kommentjeit ), ugyanúgy feládozza magát szó nélkül, hogy pont előtte jött rá, hogy mindabba amit hit hamis és akiket védéne kihasználják a faját... vagyhát eleve szolgaságra hozták létre őket. Mindezt szépen elfelejti és feláldozza magát?
-
gabor7th
addikt
Szükség van rá, hogy a karakter Admirality-je is kiegyensúlyozott legyen. Hiába van, áthozható több erős engineer, meg tactical, az kevés. Itt most nem az érdekel, hogy játszak is vele nagyon, hanem legyen mindenből elég, hogy az admirality mindig mehessen sikeresen. Idén már szerintem nem veszek semmit, csak ha mondjuk kapok vállalati bónuszt, de januártól már nem él a saját magam által bevezetett tilalom. Jó, most majd még black fridaynál vásárolok, de csak service cuccokat.
-
gabor7th
addikt
Arra a Klingon hajóra gondolok, amit mondtál, hogy álcával tudsz harcolni, hogy az a kedvenced, bár csak t5. Ja és én a Klingon hajókat alig ismerem... légyszíves ne rövidítve ad meg a nevét, mert lehet eltévesztem. De mondhatnál jó T6-ot is. Kell némi erősítés annak a karakternek.
-
gabor7th
addikt
Most azt is próbáltam, hogy azt a Section 31 holo álcázót aktiválom, de akkor is maradt a alap environmental suit, csak kövérnek látszódtam. Bármit csinálok csak úgy nézek ki, de a durva környezetben meghalok még így is, mert nem lehet aktiválni. Amúgy már írt nekem valaki, hogy hasonló baja van, meg írtam a supportnak is, de egyenlőre nem írtak vissza.
-
John_Doe
senior tag
-
gabor7th
addikt
Amúgy most amikor csináltam ezt a Gamma recruit karaktert nézegettem, hogy még miket lehet most csinálni karaktert és feltünt az, hogy írtátok, hogy van Delta recruit is valamikor, de olyat meg nem is lehet választani karaktert.
Akkor még egy teljesen egyedi karaktert is kapunk, akit máskor nem is lehet választani? Esetleg volt kollektíva tag is lehetünk így?
A Delta reruit milyen faj és milyen hajót kap és annál is be kell sorolni vagy klingonokhoz, vagy a Federációhoz?
-
gabor7th
addikt
Ilyen hiábák előfordulnak, nekem mondjuk tactical a Jem'Hadar karakterem. Ami amúgy nekem nagyon idegesítő, hogy elvileg van nekem egy nagyon klasszul összerakott full set-es hajóm alapból amit kaptam, de mikor használom a Transwarpot akkor 16 percet kéne várnom a következő ugrásig?! A legtöbbet használt karakteremnél kevesebb mint három perc. Ha meg kicserélem a warp meghajtót akkor már nem teljes a set.
-
-
gabor7th
addikt
Kettő lesz ami azt jelenti, hogy mindkettőt meg kell majd csinálni, mert én úgy vettem észre az előzőből, hogy hiába csináltál napi két patrolt, csak egyszer adott rá pontot.
Pedig a Breach nem éppen a leggyorsabb fajta küldetés, főleg ha gyenge a csapat. Aztán még hozzá egy patrol is...
Jól kiszámolták, hogy ilyen közel legyek már az ingyenes hajóhoz és ezért lenyeljem a pirulát. -
gabor7th
addikt
Amúgy nem tudtad volna megcsinálni, mert szürke a gombja a Join-nak és a dátum is ott van, hogy még nem aktiválódott.
Nekem az a nyeremény elég kamunak tűnik és nehezen tudom eldönteni, hogy igazából mi? Energiaforrás, vagy fegyver, hisz azt írják, hogy instabil, ami felrobban, meg másolata egyfajta kristálynak ami él, de ez nem él...
-
Haralus
csendes újonc
Lehet hogy sovány kicsit a játékbeli tudásom, engi boffokon túlélő skilleket illetve weapon buffokat raktam ki, sci boffokon pedig pajzs és heal volt a prio és ha marad akkor buff vagy valami attack skill. Tac boffokkal nyomtam a támadó skilleket és buffokat. Sokat kell még tanulnom szerintem
-
John_Doe
senior tag
A mai nekem is csak 40mega de a pre ami elvileg a (Version ST.100.20191027a.2) az majd 8 giga. Annyit hámoztam ki fórumról hogy elvileg triblin már egy ideje kint van és javarészt "motorháztető alatti dolgok". Vagyis ahogy őket ismerem 8giga új bug...
Ja igen a mai elvileg a ST.97.20191011b.10
-
gabor7th
addikt
"Főleg mert admiraltyt is fejlesztik."
Itt is megkapod Odo flagshipjét, ezt is vehetjük fejlesztésnek, meg egy csomó egyszer használható hajót.
Még nem volt időm eléggé kipróbálni, de mentem egy borgos pályán és ha jól látom level nulláról egyből 5-re ugrott a reputáció. Így talán nem is lesz olyan rémes mindent elölről kezdeni.
Amit viszont benéztem, mert rosszul emlékeztem, hogy nem kapunk T6 hajót, mert az a lifetime feliratkozhoz jár.
-
L3zl13
nagyúr
Deltából kiszedtem az összes jutalmat még az event alatt. De nem kellett hozzá kimaxolni mind a három oldalt, mert volt olyan ami kozös. Úgyhogy van még olyan dolog az egyik deltás karakteremen ami nincs kimaxolva.
Temporal eventen meg csináltam 3 karaktert csak úgy, mert volt szabad slotom. Az egyiket kimaxoltam, de a másik kettő még nincs kész. Nem sokat játszom velük.
-
-
gabor7th
addikt
Az égvilágon semmi hátrány se lesz belőle, ha később csinálom meg? Hahh... még gondolkozok rajta. Óooo a nyavajások, hogy non-stop nyomatják az eventeket.
Valaki már próbálta az elit fleet adaptive personal shieldet?
Elvileg nagyon klassz a statja és olyasmi lehetsz mint egy borg... na azért nem teljesen, mert ők totál tudnak adaptálódni úgy hogy sérthetetlen legyenek amíg nem állítod át a fegyvert, ez viszont 20%-ot javít az adott fegyverrel szembeni ellenálláson. -
gabor7th
addikt
Ma is tanultam valamit...
Amúgy nem minden Vanguardnak, mert a Temporalnak nem.
Na, de mi az a cucc amit sehol máshol se tudsz megszerezni, csak úgy hogy csinálod ezt az eventet? Azt olvastam, hogy régebben kaptál egy Aegis very rare duty officert amit sehol se tudtál máshol beszerezni.
Vagy ha sok cucc van, melyik a legjobb?
-
gabor7th
addikt
"Win 10 alatt nehezen de sikerült több hónap után elérrni hogy menjen gond nélkül,igen ám de a régi mentésemet amit a régi win7-es gépemről mentettem le nem ismeri fel,többszáz órányi játékom van benne,de hiába."
Ajánlom angol nyelvű fórumokon néz utánna lehet, hogy van megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Death Stranding (PC)
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest