- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Nem nyílnak a Foldok?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
Új hozzászólás Aktív témák
-
Turist
tag
Sziasztok!
Tudni a Squadron 42 megjelenéséről valami újat? Ha jól emlékszem 2020 első félév volt a béta, most az csúszott ahogy olvasom.
Illetve van valami hivatalos gép igény?
Köszönöm
-
Turist
tag
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni. Évekkel ezelőtt regisztráltam az RSI oldalára, vettem egy alap csomagot is.
Most megnézném mennyit változott azóta a játék, de nem enged be.
(Itt kell letölteni a klienst gondolom: https://robertsspaceindustries.com/download)Rámegyek, hogy "Enlist or sign in". Feladja hogy "Sign into RSI", majd a felhasználó/jelszó párost beírom, de semmit sem csinál, azon kívül, hogy frissíti az oldalt. Olyan üzenet sem jön, hogy rossz lenne.
Próbáltam az jelszó újra kérését is, hátha nekem van rosszul felírva. Szintén csak az oldalt frissíti, semmi mást nem csinál.
Valami ötlet? Esetleg, ha nálam van a hiba akkor mitől?
Nyilván a másik e-mail címmel történő regisztrálás nem opció, ha elveszítem a már megvett csomagot.
Köszönöm előre is.
-
Turist
tag
Sziasztok, lenne pár kérdésem.
-Mikor fogják a brit fontot a többihez igazítani ? Nem tudom ez megtörtént -e már, most ugye olcsóbb úgy venni.
-Az ünnepekre bejelentettek valami leárazást, szokott lenni ?
-Január 1-től az internetes szolgáltatások ÁFA-ja csökkenni fog, ez kihat a netes, (jelen esetben a hajó) vásárlásokra is ?Köszi szépen
-
Turist
tag
Sziasztok, lenne 2 kérdésem ami nem világos.
Bemutatták ugye a bolygóra történő landolást. Hogyan lesz megoldva az hogy ne lehessen bárhol landolni? Mert gondolom nem lehet majd bejárni az egész bolygót
Nyilván valami település mellett ez nem lesz gond, de le lehet szállni lakatlan részen is a semmiért? (Vagy ha előre tekintünk jópár évet oda lehet majd gyárat építeni?
)
Remélem érthetően kérdeztem.A másik pedig az, hogy olvasom lesznek szakmák 3.0-val. A fejvadász rész annyi lesz hogy lelövök egy hajót és hurrá? Vagy lesznek NPC-k is addigra akiket el lehet kapni a bolygón/űrben? Lehet erről tudni valamit?
-
Turist
tag
Szerintem sem lesz gond a legénység toborzással, esetleg ha 10+fős hajóról lesz szó, de azt meg majd a klánok kigondolják megéri -e venni.
Vannak olyanok mint én, aki figyelemmel követi a fejlesztést, de most még nem tudja, komolyan belevágjon -e vagy sem. Itt arra gondolok hogy a játékot majd megveszem, de sok pénzt látatlanba nem költenék rá. Csak a híreket olvassa, de tudja hogy optimális esetben is még másfél év.
A másik réteg nyilvánvalóan az aki megvárja a megjelenést, a kritikákat, és utána vág bele. Nekik nem lesz hajójuk, de biztosan szeretnének csatlakozni valahova. Persze idióták többségben, de olyan sokan lesznek hogy lehet találni megfelelő embert. Ide sorolnám még azokat is akiknek épp szervizben van a gépe.
Egy harmadik csoport lehet az akiknek van gépük, de sok mindent kipróbálnának. Nincs pénzük nagy hajóra, vagy csak nem akarnak hamar kiégni mert ugyanazt csinálják. Esetleg egy komolyabb küldetéshez nem kockáztatnák a saját hajójukat, de a javításba beszállnának anyagilag.
-
Turist
tag
Hello,
van valakinek hasonló gépe? Elvileg ez a minimum, de érdekelne mennyire játszható. Bár az optimalizálást úgyis a legvégére hagyják.i5-2400
8G RAM
Geforce GTX 750 TiSzerk: Gondolom Arena Commander adja a legjobb infót erről, mert ott van a sok egység és effekt.
Köszönöm előre is.
-
Turist
tag
Üdv mindenkinek /Sziasztok.
Két napja találtam rá a játékra, olvasgattam róla, tudom hogy kevés infó van, de hátha valaki tud válaszolni a kérdéseimre
1, Bányászat: A kimerült aszteroida mezők újra termelődnek? Vagy annyira végtelen lesz a világ, hogy évek múltán sem lesz hiány belőlük?
2,Munka:Ha jól tudom, nem lesz XP, de olvastam a magyar rajongói oldalon, több cikkben is hogy egy képzett ember "gyorsabb, okosabb, ügyesebb stb". Ez azt jelenti hogy tapasztalat útján lesz valaki jobb, vagy lehet a képzettségeket fejleszteni?
3,Kereskedelem: Láttam az egyik videóban, hogy egy hajót megtámadnak, erre a hangárban lévő vadászokat kiküldik rájuk. Ezt meg lehet csinálni egy kereskedő hajóval is? Lesz -e akkora raktere, hogy más hajót szállítson erre a célra védelem miatt? Érdemes -e a rakomány helyett vadászgépet tárolni? Vagy a másik opció, felbérelhetőek-e NPC-k illetve játékosok, hogy kísérjék el az adott útvonalon?
Ha ez utóbbi adott, akkor lesz -e valamilyen rank rendszer amiben látni lehet egy-egy kísérő megbízhatóságát, teljesítményét. (Ha jól olvastam lehet a másikról véleményt írni).
Lehet-e NPC kereskedőket kísérni.4, Kalózok: Ha tényleg hatalmas lesz a világ akkor a kalózok hogy találnak rá a kereskedőre? Elsőre ez úgy hangzik, mintha tűt keresnének a .. világűrben. A szenzoroknak lesz akkor hatótávjuk, letapogatásuk, hogy eredményesek tudjanak lenni? Hogy tudják leszállítani azt a rengeteg rakományt? Nekik is kell egy kereskedő hajó amin elviszik a fekete piacra, és innentől ők lesznek azok a "kereskedők" akiket megtámadhatnak?
Lesz-e lehetőség arra hogy pénzért cserébe, ne támadják meg a kereskedőket?Köszi a válaszokat előre is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- VR topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Építő/felújító topik
- Házimozi belépő szinten
- SSD kibeszélő
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- AKCIÓ! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest