- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Elmentünk fotózni a Xiaomi 17 Ultrával
- MWC 2026: Xiaomi termékdömping lesz szombaton, ezek a cuccok érkeznek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyugis21
kezdő
válasz
sztanozs
üzenetére
Most látom, hogy már lelkes újonc vagyok, a moderátorok adnak kategóriákat?
------
1. Nem, az oldalon nem tudok semmit megtalálni, bármit keresek, az első tiz találatot megjeleníti - ami többnyire aktiváld-töltsd le, stb. - és nem enged továbblépni a többire.2. amennyit értek a videóból, az már 2016-os access példafájl, képpel, és csak a task-employee két táblából áll.
ennél jobb a projects adatbázis - lásd lentebb a képet - ha megtalálnád az azt bemutató videot, megköszönném, ott nem értem, miért van külön task és common task tábla is, eltérő kapcsolatokkal.3. Ez volt az első kérdésem, hogy hogyan lehet access példa adatbázisokat összehozni, de nem volt rá válasz. Végignéztem mindet, ami 2007-ben volt, a project adatbázis volt a legjobb, de nagy része felesleges nekem, más részét nem értem, mire jó és miért így vannak a kapcsolatok, és van, ami nekem hiányzik belőle, ezért kellett nekem több tábla.

Itt van
project - ami nálam ügy,
tasks - ami nálam feladat
employees - ami nálam emberek
common tasks - fogalmam sincs, hogy mire jó, és csak az emberekkel van kapcsolatahiányzik az
eset - vagyis a project/ugy egyes lepesei
hely - esetek valahol történnek (vagy virtuálisak, pl. telefonhívás)Valamint itt úgy látszik, hogy mind a project, mind a task csak egy emberhez tartozhat, míg ténylegesen többen vesznek benne részt, és gyakran mindig mások.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Sega, Nintendo - retro konzolok
- Panasonic LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Óvodások homokozója
- Nintendo Switch 2
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- Dobozos Acer Nitro V 15 Gamer laptop 15,6" -40% i7-13620H 16/1TB FHD 165Hz RTX 4060 8GB
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- Gamer PC - Ryzen 5 5500 - RTX 3070 AORUS - 16 GB RAM - 500 GB NVMe SSD
- EKSÖN! Microsoft Surface Prémium Érintős Laptop Ultrabook 13,5" -65% i5-7300 8/256 Tűéles Retina
- Xiaomi 15T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 256GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Új Asus Vivobook 16 WUXGA IPS Ryzen5 7430U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Graphics Win11 Garancia
- DELL Precision 3430 SFF,i7-8700,8GB,256GB SSD,NVIDIA Quadro P620 VGA,Win11
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest