Hirdetés
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- Netfone
- Prohardver app (nem hivatalos)
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- VoLTE/VoWiFi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
válasz
sztanozs
üzenetére
Köszönöm szépen a sok energiát amit bele fektettél.
Az indexeléssel kapcsolatos módosítás nem hozott érezhető eredményt. (Amúgy ha Order By DESC van a lekérdezésben, akkor az indexet is DESC alapján kellene létrehozni, nem? Csak mert ASC-t írtál. De amúgy próbáltam mindkettővel, nincs változás sajnos.)
A Join-os lekérdezés sajnos minden formájában szörnyen lassú, ha van benne Group By is.
- Copy-past amit #5124-ben írtál: 7.6651 seconds.
- Group By nélkül: 0.0278 seconds. (Csak így egy-egy rekord (az amúgy jó eredményekből) többször is benne van, ami nem jó.)Közben hogy kiszűrjem, hogy nem-e az én lokál gépeimen (kettőn építettem fel és futtattam a lekérdezéseket) van-e a gond, kipróbáltam egy ingyenes szolgáltatónál is (000webhost.com, a célnak megfelelt tökéletesen).
Sajnos ugyanaz az eredmény.Elképzelhető, hogy ennél a 300e rekord az egyik táblában, és 900e rekord a másikban (és ezek összekötve), itt ez a max lekérdezési sebesség? A leggyorsabb helyes eredményt az #5112-ben leírt lekérdezés hozta, 0,5 mp. Ami lassú így is.
Szóval lehet, hogy ha majd elérek 100e bejegyzés környékére (az első táblában), akkor el kell gondolkodnom a régi rekordok "archiválásán"? Hogy a fő táblában ne legyen 100e rekord fölött, és akkor "megúszom" a lekérdezéseket (amik persze csak a fő táblából kérdeznek le, nem az "archivakból") kb. 0,2 mp alatt?Több ötletem nincs. És köszönöm szépen nektek ezt a sok segítséget és próbálkozást, nem akarok visszaélni a jóindulatotokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest