- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Tesztpadon az exynosos Galaxy Z Flip7 FE
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- A Mate 70 Pro+ és Mate 70 RS a Huawei titánjai
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Aktív témák
-
Redreamer
tag
Ez kész az előbb töröltem le 2 exe-t most ott figyel újabb kettő a futó processzek között: mswbr.exe, winwr.exe --> Mindekettő system32 mappába természetesen!
Az előbb amikor le akartam lőne az explorer alatt futó ms****.exe-t akkor meg kifagyott a progi, jó pár mással együtt! Hát száradjon le a karja vagy a f@sza (vagy mindkettő) aki ilyet ír!
-
Redreamer
tag
Na jó elegem van! Köszi mindenkinek a tanácsot, de sajnos nagyon trükkös progi és nem bírom egyszerűen leírtani! Követezik a biztoso format c: \u aztán friss win!
Persze tűzfal meg minden, levelezőnek amúgy is mozilla thunderbirdöt használok szal jön hozzá a firefox és meg lesz oldva dolog! Nem hiszem el, ki az a seggfej aki ilyeneket ír! Ráadásul ennyire elbaszottat, hogy nem lehet leírtani! -
Redreamer
tag
Na így néz ki a processz:
Bővebben: link
Ott van pl, egy nem kívánatos exe amit mindjárt kilövök és törlök!
[Szerkesztve] -
Redreamer
tag
Hát kicsit sok mindent törötltem! Explorer kidobott hibával,de már rendbe jött! Viszont a spy progi még mindig fenn van! SpyBot ezt találja állandóan:
DSO Exploit
CoolWWWSearch.Feat2Istaller
CoolWWWSearch.Service
WinPup
És mind csökkentettben se normálban futtatva leszedi de újra itt van újraindulás után! -
-
Redreamer
tag
válasz
Apollo17hu #9 üzenetére
Nem nem ez az! Valami más szar! érdekes, ha www nélküli címet írok nem hozza be csak ha bepötyögöm elé a http:// jelet! ?????
Most amúgy 2 process fut aminek nem kéne! winobj32.exe , mfcuu32.exe ! Mindkettő system32 mappában van! De a baj ha letörlöm őket akkor lesz helyette más! ????
[Szerkesztve] -
Redreamer
tag
Ok! Köszi az eddigi válaszokat! Ad-aware , Spybot futtatva csökkentetben többször is mindig visszajött!
Mi ez a view dolog?
-
Redreamer
tag
Na még egy up! Senkinek nincs ezzel gondja?
-
Redreamer
tag
Húúú de süllyed! Feljebb!
-
Redreamer
tag
Sziasztok!
Tudom vannak ilyen témák, már meg is néztem párat, de nem találtam kielégítő választ! Szóval lenne egy kis problémám! Beszoptam egy spyware-t ami állandóan átírja explorerben a kezdőlapot, és megjelenít valami search oldalt, meg valami spyware írtóra valami linket! Ad-aware nem talál sok mindent, azt leírtottam, Spybot megtalja és elvileg fixeli, de minden újraindítás után ott van újra! Általában system32-ben csinál valami exe-t amit futtat, de nem tudom a forrást!
Szóval ha valaki meg tudta oldani a helyzetet format és windows reinstall nélkül akkor várom a tancsát! Előr is köszi!
Aktív témák
Hirdetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest