Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Egy picit megpihen az iPhone a 200 megapixeles váltás előtt
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
-
Mobilarena
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
I02S3F
addikt
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Ezen felröhögtem :)
-
I02S3F
addikt
Hogy legyen pozitív post is, én eléggé elégedett vagyok a szolgáltatással! Ha valami szám megtetszik, de nem nagyon, akkor nyomok rá egy "számalapú rádió oldalt" vagy mit és jön sorba a hasonló stílusú zene.
A stílusokat hangulatomnak megfelelően tudom váltogatni.
Mondjuk a playlistek egy része nekem nem ad jó számokat.
-
-
I02S3F
addikt
válasz
szildavid90
üzenetére
Szia! Te szerintem a Kedvencek mappát találtad üresen és a Kedvelt dalok mappát keresed.
-
I02S3F
addikt
Van a Spotify-ban olyan vizuális animáció, mint ami a Winamp-ban volt? (Ami zenére mozgott)
-
I02S3F
addikt
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Nem-e a hallgatott stílustól függ az ajánló algoritmus megfelelősége?
-
I02S3F
addikt
válasz
WhiteWalker
üzenetére
+1
-
I02S3F
addikt
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Igen.
-
I02S3F
addikt
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Szerintem ennek az az értelme, hogy nem ismétlődik sokat egy szám, mert bevallom jó-nagyon jó egy-egy szám, de túl sokszor, azért nem jó meghallgatni.
Aweriot: Ok!
-
I02S3F
addikt
válasz
üzenetére
A mai mobilinternet árak mellett mennyibe kerülhet a lossless típusú zenék hallgatása? Mert a legjobb minőségű flac összehadonlítva a legjobb mp3-hoz, 16 szoros méretkülönbséget jelent. Bár eszembe jutott, hogy a korlátlan zene adatforgalom 6-7-800 ft körül van a Telenornál. Márcsak egy jó fejhallgató szükséges. És a többszáz millió számot flac-ban tárolni is egy műszaki kihívás és költség.
-
I02S3F
addikt
Piszkálta a csőrömet, úgyhogy előfizettem. Soundcloud-ot hallgattam korábban, de a Spotify hamarabb és jobban kiismerte az ízlésemet!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Lényegretörő Akasa hálókártya a 10 gigabitre vágyóknak
- iPhone topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy ruhás topik
- AliExpress tapasztalatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával!
- Bomba ár! Asus ZenBook UX433 - i7-10G I 16GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- MiniITX GAMING PC! Ryzen 7700 / RTX 5070 / B850I / 32GB DDR5 / 2TB NVMe / 750w Gold! BeszámítOK
- Dell Latitude 5580,15.6",FHD,i5-6300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.