Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Azonnali navigációs kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
Melorin
addikt
válasz
mgTerminator
üzenetére
A képen látszik, hogy az a 2.5 egyfajta megtakarítási opció a jelenlegi csomaghoz képest.
Sajna pont most van szétszedve a PC-m, így csak a mobil megoldás marad. -
Melorin
addikt
válasz
mgTerminator
üzenetére
5 EUR
1 hónapja nem hallgattam semmit. -
Melorin
addikt
Meglehet valahogy oldani, hogy egy Spotify fiók zenegyüjteményét átviszem egy másik Spotify fiókba?
-
Melorin
addikt
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Pont az ilyenek miatt kezdem útálni a Spotify-t. Én sokszor csak annyit szeretnék, hogy xy stílusban kezdje játszani a zenéket, hátha rátalálok valami kincsre. Ehelyett playlistek vannak a stíluson belül, nincs "átjárás" közöttük. Ha vége az egyiknek indíthatom a másikat amiben szintén benne vannak ugyan azok a dalok.

Vagy arra sem találtam még megoldást, hogy ha nagyon megtetszik egy album, egy stílus, akkor nem tudok ugyanabban a stílusban más előadók dalai között hallgatózni. -
Melorin
addikt
Sziasztok!
Az előbb egy ijjesztő dolog történt. Miközben hallgattam a Spotify-t a PC-re letöltött APP-on, a zene elhallgatott. Amikor belenéztem az appba, azt írta, hogy a lejátszás a Firefoxos Web playeren folytatódik tovább.
Majd össze-vissza elindult mindenféle dal, persze nem hallottam mert nem nálam történt a lejátszás.
Én nem használok Firefox-t sehol.
Szerintetek mi történt? Feltörték az accomat? -
Melorin
addikt
Sziasztok!
Biztos sokan majd hülyének néznek, de hogy kell úgy zenét elindítani, hogy csak lökje radnom a dalokat én pedig like-olom/dislikeolom, és idővel olyan dalokat adagoljon amik az ízlésemhez igazodnak? Egyelőre csak olyat találtam, hogy lejátszási listák, de az túlságosan egyféle stílus alapján lövi be a dalokat és véges a számuk. -
Melorin
addikt
Üdv.
Spotify van a médialejátszómon a telefonon és a webes playert is használom.
A weben elindítok valamit és kiválasztom, hogy a mplayeren játsza le. Működik is pár percig, majd egyszercsak elnémul a lejátszás és a telefonon kezd el szólni. A weben látom, hogy a telefon van kiválasztva mint lejátszó eszköz. Miért nem marad a mplayeren?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Sorozatok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ezek voltak az év játékai 2025-ben szerintetek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Antivírus szoftverek, VPN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- Nikon D3500, Tükörreflexes (DSLR) fényképező
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest