Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Magisk
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Ultrák küzdelme várható Európában 2026-ban
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
llaszlo
veterán
OK,
Viszont most azt írja ki, hogy a Prémiumot használjuk. Viszont bankkártya adatok sehol sem lettek megadva. Az iTunes egyenleg nem csökkent, akkor mégis, hogyan lehet Prémium?
Tegnap valamit nyomogattam benne, csak már arra nem emlékszem, hogy melyik eszközön. Mert az összes eszközön egy accounttal vagyunk belépve. Ez összesen négy. Emlékeim szerint az iPaden nyomogattam amikor valami Prémiumra rányomtam próbaképp, viszont fizetést sehol sem dobott fel.
Akkor ez most így, hogyan működik?Közben megtaláltam:
Itt kiírja, hogy regisztráltam a Prémium termékre, ezért egy hétig prémiumot használhatok. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó szép Nokia 7 Plus 64GB / 12 hó jótállás
- 2db Samsung Galaxy A6 32GB (Kijelző törött)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest