Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
-
Mobilarena
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
adolfo01
tag
válasz
Drenadar
üzenetére
Köszi.
Tehát elviekben a prémium funkcióval telefon,pc laptop tableten is kellene internet nélkül működnie,ha jól értem.
Nekem csak telefonon működik,igaz oda is lett letöltve a zenei adatbázis,vagy mégse,hanem csak a spotify fiókba?
Úgy reklámozzák,hogy prémiummal mindegyik eszközön működik internet nélkül is a mentett zene!
Ez pedig nálam nem igaz,ezért nem fizetnék elő,hosszabb időre csak ha tényleg működik net nélkül bármelyik eszközömön!Kamu lenne az egész?
Kell neki net,de nem generál újabb letöltést,ezzel semmit sem érek,ha olyan helyen vagyok ahol nincs netem!Akkor nem tudom használni!Telefonon letiltom a netet és mégis működik a lejátszás,igy kellene laptop és pc-n is működnie,vagy nem?Igen pipa ott van
!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750 XT 12GB Zalman T4 Plus GIGABYTE 750W
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Samsung Tablet S9 FE, 128GB, 5G, SM-X516BLGA
- Nvidia Quadro P4000 // Nvidia Quadro P5000 --- Budapest MPL Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest