- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin topik
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Esélyes, hogy drágul a Nothing Phone (4a) széria
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
Mobilarena
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Ami tetszett az idei összefoglalóban, az a "Hallgatói korod" statisztika. Nekem kijött, hogy 20 éves vagyok (A valóságban erre rájön még +19 év).
De ez egyébként teljesen valós, én szeretek sok zenét, stílust felfedezni. Haverokat szoktam is mindig piszkálni ezzel, hogy ők csak a jól (számukra) bevállt nyugdíjas rock zenekarokat hallgatják. Én meg simán dzsúdlo-t is (ez állandó poén is köztünk, hogy őt is hallgatok).De egyébként a legtöbbet hallgatott dalom sem épp mindennapi idénről: [link] És hiába hallgattam meg ezt 127-szer, semmit nem mond el a kedvenc stílusaimból például. Szóval meghallgatjátok, és tökre "freak" dolognak fogjátok mondani, de emellett rengeteg mindent szeretek. szerk.: Na például a napokban ez nagyon nagy kedvencem: [link] Csak így kontrasztnak.

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Battlefield 6
- Eljött a Messenger.com vége
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- iPhone topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Robot fűnyírók
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 8440P - i5-540M I 4GB I 250GB I DVDRW I 14" HD I Cam I Garancia!
- Xiaomi 11 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4070 Super 12GB NZXT H510i NZXT 850W
- Hp ProDesk/ EliteDesk SFF/MT G4/ G5/ G6 / i5 8-9-10.gen /Win11- Számla, garancia
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De ez egyébként teljesen valós, én szeretek sok zenét, stílust felfedezni. Haverokat szoktam is mindig piszkálni ezzel, hogy ők csak a jól (számukra) bevállt nyugdíjas rock zenekarokat hallgatják. Én meg simán dzsúdlo-t is (ez állandó poén is köztünk, hogy őt is hallgatok).