Hirdetés
- 5 GHz körülre gyorsulnak a mobilchipek, a Huawei lemaradásban
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Snapdragon 8 Elite Gen 5 és folyadékhűtés jöhet a RedMagic új gamer táblagépébe
- Nagyobb akkumulátorral jöhet a Motorola Razr 70 Ultra, másban alig változna
- 5 GHz körülre gyorsulnak a mobilchipek, a Huawei lemaradásban
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- AI: tanulj már meg rendesen pózolni, ember!
- iPhone topik
- 4G-s verzióban is választható a Tecno Spark 50
- Google Pixel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Ami tetszett az idei összefoglalóban, az a "Hallgatói korod" statisztika. Nekem kijött, hogy 20 éves vagyok (A valóságban erre rájön még +19 év).
De ez egyébként teljesen valós, én szeretek sok zenét, stílust felfedezni. Haverokat szoktam is mindig piszkálni ezzel, hogy ők csak a jól (számukra) bevállt nyugdíjas rock zenekarokat hallgatják. Én meg simán dzsúdlo-t is (ez állandó poén is köztünk, hogy őt is hallgatok).De egyébként a legtöbbet hallgatott dalom sem épp mindennapi idénről: [link] És hiába hallgattam meg ezt 127-szer, semmit nem mond el a kedvenc stílusaimból például. Szóval meghallgatjátok, és tökre "freak" dolognak fogjátok mondani, de emellett rengeteg mindent szeretek. szerk.: Na például a napokban ez nagyon nagy kedvencem: [link] Csak így kontrasztnak.

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Konteó topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- eShark Karuta Gaming Egérpad - XL eladó 90cmx40cm
- iKing.hu Apple iPhone 12 mini 64GB Black használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- GAMER PC! i5-14500T / RTX 4070 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe / 650w Gold!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Eladó Samsung Galaxy A12 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De ez egyébként teljesen valós, én szeretek sok zenét, stílust felfedezni. Haverokat szoktam is mindig piszkálni ezzel, hogy ők csak a jól (számukra) bevállt nyugdíjas rock zenekarokat hallgatják. Én meg simán dzsúdlo-t is (ez állandó poén is köztünk, hogy őt is hallgatok).