- Google Pixel 10a – évismétlés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Brutális akkumulátort kaphat a Honor X80 GT
- Kis tárcsa kerül a nagy mellé a kameratelefonon
- Garmin Forerunner 965 - csúcs
-
Mobilarena
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
Halley
tag
Sziasztok!
Előre jelzem láma vagyok a spotify alkalmazáshoz.
Magam nem használom, de kamasz gyermekem igen.
Szeretnék neki egy otthoni lejátszót, amihez nem kell pc, Tv, vagy telefon, azaz ezek nélkül is tudna közvetlen spotifyról zenét hallgatni.
Soundbarra vagy asztali erősítőre csatlakoztatnám, RCA vagy optikai csatlakozással, tehát nem kell a lejátszónak hangszóróval, vagy erősítő résszel rendelkeznie.
Nem szeretnék rá 100 ezreket költeni, egy egyszerű megoldás érdekel.
Ezek alapján mit javasoltok?
Az összefoglalót elolvastam, ott nem találtam a kérdéssel kapcsolatban hasznos infót.
Ha nem jó helyen kérdezek, kérlek ajánljatok másik fórumot
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4474, 100% AKKSI
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4401
- Akció! Felsőkategóriás Gamer PC! I9 14900K / RTX 5080 16GB / 32GB RAM / 2TB Nvme SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest