Hirdetés
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Netfone
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Hamarosan körbefotózza a Google a Balatont
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Apple iPhone 17 - alap
- Earfun Air Pro 3 - te is, fiam, Bluetooth?
-
Mobilarena
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dzsuri89
őstag
Sziasztok!
4 éve használok iPhone-t, azóta csakis is kizárólag gyári lejátszóját használtam iTunes segítségével felrakott 320-as MP3 zenékkel. A gyári lejátszóban nem használok EQualizert, kizárólag a normalizálás aktív. Egy BeatsX típusú fülhallgatóval töltöm a mindennapjaimat egy iPhone XS társaságában, ami számomra egy hibátlan duó.
A Spotify akciós időszak utolsó napján előfizettem a 3 havi 300 Ft-os akcióra és ma reggel jutottam el odáig, hogy le tudjam tesztelni az alkalmazást hangminőségre. Azzal kezdtem, hogy a zene minőségét felhúztam a legjobbra és a hónapok alatt egy lejátszási listába rakott hardstyle muzsikákat le is töltöttem a telefonra.
Az a tapasztalatom, hogy hangerőben elmarad az Apple lejátszótól, ami sajnos a zene minőségének a kárára megy, mivel egy bizonyos hangerő szint felett kell életre a BeatsX-em erőteljes hangzása. EQ nélkül és előre beállított EQ-val is próbáltam, de nem hozza így se azt a szintet, mint az Apple-s. Sajnos nem értek az EQ manuális beállításaihoz, mert sose volt rá szükségem, de ahogy nézegettem kézzel a csúszkákat, azért lényegesen jobb hangerőt ki lehet hozni a progiból. Van valakinek hardstyle muzsikákhoz vagy elektronikus zenékhez elkészített tökéletes EQ mintája?
Esetleg másnak is van hozzám hasonló tapasztalata a két lejátszóval?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ AKCIÓS HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- KTC M27P20P Pro 4K IPS MiniLED 160Hz 1ms 1000nit 10bit HDR G-Sync Vsync játékra munkára 1év Garancia
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
- 3M füldugó 50 pár (100db) eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest