Hirdetés
- Ezzel a mobillal készülhet a 2026-os MWC-re a HMD
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Mobil flották
- Apple iPhone 11 - népalma
-
Mobilarena
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dzsuri89
őstag
Sziasztok!
4 éve használok iPhone-t, azóta csakis is kizárólag gyári lejátszóját használtam iTunes segítségével felrakott 320-as MP3 zenékkel. A gyári lejátszóban nem használok EQualizert, kizárólag a normalizálás aktív. Egy BeatsX típusú fülhallgatóval töltöm a mindennapjaimat egy iPhone XS társaságában, ami számomra egy hibátlan duó.
A Spotify akciós időszak utolsó napján előfizettem a 3 havi 300 Ft-os akcióra és ma reggel jutottam el odáig, hogy le tudjam tesztelni az alkalmazást hangminőségre. Azzal kezdtem, hogy a zene minőségét felhúztam a legjobbra és a hónapok alatt egy lejátszási listába rakott hardstyle muzsikákat le is töltöttem a telefonra.
Az a tapasztalatom, hogy hangerőben elmarad az Apple lejátszótól, ami sajnos a zene minőségének a kárára megy, mivel egy bizonyos hangerő szint felett kell életre a BeatsX-em erőteljes hangzása. EQ nélkül és előre beállított EQ-val is próbáltam, de nem hozza így se azt a szintet, mint az Apple-s. Sajnos nem értek az EQ manuális beállításaihoz, mert sose volt rá szükségem, de ahogy nézegettem kézzel a csúszkákat, azért lényegesen jobb hangerőt ki lehet hozni a progiból. Van valakinek hardstyle muzsikákhoz vagy elektronikus zenékhez elkészített tökéletes EQ mintája?
Esetleg másnak is van hozzám hasonló tapasztalata a két lejátszóval?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest