Hirdetés
-
Mobilarena
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
BLOODSHOT
üzenetére
Spotify csőd helyett inkább kell tartanod attól XY előadó vagy kiadó gondol egyet és hirtelen leveszi a katalógusát jogi és üzleti viták miatt. Lásd Taylor Swift esete.
Ha üzletileg nem oké a cég jövője, akkor ott a többi music streaming cég. (igaz a Spotify leginkább cross-platform és a Telekomon keresztül használni is kényelmes nekem) De nem fognak bajba kerülni, legrosszabb esetben felvásárolják őket, változtatnak kicsit az üzleti modellen és megy minden tovább.
Mp3: ha nagyon nagy a kollekció, szelektálni kell, ritkákat menteni, népszerű könnyen újra beszerezhetőket törölni. Én nem vacakoltam ezzel, a régi szépen tagelt mp3-ak egy külső winchesteren vannak. A gépen az SSD-n csak az ami nincs fent Spotify-on, vagy csak más verzióban.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (218)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 512GB SSD RX 7800 XT 16GB LianLi Lancool 216 ARGB 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest