- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Pebble - az átgondolt okosóra
- One mobilszolgáltatások
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- AirTag-riválist hoz Európába a Xiaomi
- Fotók, videók mobillal
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
-
Mobilarena
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alvin_ti4200
félisten
Sziasztok!
Van három új publikus playlistem, gondoltam, megosztom Veletek, hátha lesz itt, aki kedveli a stílusokat

People Can Fly
PsyTrance és Goa dalok alaposan megválogatva, elsősorban a dallamosabb vonalról.
Euphoric Hardstyle
A pár éve berobbant Hardstyle stílus azon alfaja (Euphoric Hardstyle), amik szintén a dallamosabb vonalat követik.
Drum & Bass
Nomen est omen
Szintén a dallamosabb számok mentén építettem fel, liquid D'n'B ugyanakkor nem nagyon van benne.A Happy Hardcore Til I Die listám pedig lassan eléri a 2500 követőt, soha nem gondoltam volna, hogy rábukkannak az emberek

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Apple iPhone 15 Pro / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 12700K 64GB DDR4 512GB SSD RX 7800XT 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Szintén a dallamosabb számok mentén építettem fel, liquid D'n'B ugyanakkor nem nagyon van benne.