Hirdetés
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Netfone
- Google Pixel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Mobil flották
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
-
Mobilarena
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alvin_ti4200
félisten
Sziasztok!
Van három új publikus playlistem, gondoltam, megosztom Veletek, hátha lesz itt, aki kedveli a stílusokat

People Can Fly
PsyTrance és Goa dalok alaposan megválogatva, elsősorban a dallamosabb vonalról.
Euphoric Hardstyle
A pár éve berobbant Hardstyle stílus azon alfaja (Euphoric Hardstyle), amik szintén a dallamosabb vonalat követik.
Drum & Bass
Nomen est omen
Szintén a dallamosabb számok mentén építettem fel, liquid D'n'B ugyanakkor nem nagyon van benne.A Happy Hardcore Til I Die listám pedig lassan eléri a 2500 követőt, soha nem gondoltam volna, hogy rábukkannak az emberek

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4511
- AKCIÓ! Dell SE2222H 22 60Hz FHD VA 8ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 16 Pro / 256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku : 100%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Szintén a dallamosabb számok mentén építettem fel, liquid D'n'B ugyanakkor nem nagyon van benne.