- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Fotók, videók mobillal
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- MWC 2026: Újból érik a szeder az Unihertz kertjében
Új hozzászólás Aktív témák
-
arpeen2
senior tag
Nahh én (is) végigjátszottam. Nekem szerencsére összesen talán 1x fagyott meg a játék egy betöltésnél, amúgy nem volt vele semmilyen probléma szerencsére, ami tetszett, hogy megfelelően nehezek voltak a pályák, végre volt eszük az őröknek. Ami nem tetszett az a többszöri bázison kószálás (ahol az ujjlenyomatot, retina kódokat kell megszerezni). Továbbá hogy elég rövid volt a játék sajnos. Mikor vége lett azthittem még a felénél járok.

-
arpeen2
senior tag
Elakadtam azon a pályán ahol a bázisunkon?!? vagyok immár kb harmadjára. (Ahol nincs fegyver és restricted area-k vannak) Most éppen ujjlenyomatot kellene szereznem (szkennelnem vhonnan) hogy bejussak újabb helyekre, de 200x körbejártam mindent és nem találok sehol. Aki járt már itt pls segítsen vagy egy oldalt ha tudtok ahol van végigjátszás, az jó lenne.
-
arpeen2
senior tag
És akkor mi van ha vki megveszi a boltban a játékot (persze mindenki ott veszi de azért mégis) és nem megy a gépén mert mondjuk SM2-es VGA-ja van? Gondolom ez nincs ráírva a borítójára. Kifizet 1x k-t és vár a csodára (vagy patchre) ?
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Házimozi haladó szinten
- Home server / házi szerver építése
- Befutott a Death Stranding 2 PC-s változatának az utolsó előzetese
- Sekiro: Shadows Die Twice
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- ELADÓ FOXWELL NT630 Plus OBD2 autódiagnosztikai eszköz
- Ryzen 7 3700X / RTX 2060 SUPER / 32GB RAM / 512GB NVMe Gamer PC
- Beszámítás! Motorola Sound Flow XT2549-1 hangszóró hibátlan működéssel
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen 1 FHD notebook - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD T2000 4GB W11
- Beszámítás! Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Új autó elsősegély doboz 2030 augusztusig jó
- iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4305, 100% Akksi
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Universal Dock UD22 (DisplayLink)
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest