- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megérkezett Magyarországra a Huawei Mate X7
- kompakt csúcstablettel készül a Lenovo
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Megvan a Xiaomi 17 és 17 Ultra európai ára
Új hozzászólás Aktív témák
-
arpeen2
senior tag
Nahh én (is) végigjátszottam. Nekem szerencsére összesen talán 1x fagyott meg a játék egy betöltésnél, amúgy nem volt vele semmilyen probléma szerencsére, ami tetszett, hogy megfelelően nehezek voltak a pályák, végre volt eszük az őröknek. Ami nem tetszett az a többszöri bázison kószálás (ahol az ujjlenyomatot, retina kódokat kell megszerezni). Továbbá hogy elég rövid volt a játék sajnos. Mikor vége lett azthittem még a felénél járok.

-
arpeen2
senior tag
Elakadtam azon a pályán ahol a bázisunkon?!? vagyok immár kb harmadjára. (Ahol nincs fegyver és restricted area-k vannak) Most éppen ujjlenyomatot kellene szereznem (szkennelnem vhonnan) hogy bejussak újabb helyekre, de 200x körbejártam mindent és nem találok sehol. Aki járt már itt pls segítsen vagy egy oldalt ha tudtok ahol van végigjátszás, az jó lenne.
-
arpeen2
senior tag
És akkor mi van ha vki megveszi a boltban a játékot (persze mindenki ott veszi de azért mégis) és nem megy a gépén mert mondjuk SM2-es VGA-ja van? Gondolom ez nincs ráírva a borítójára. Kifizet 1x k-t és vár a csodára (vagy patchre) ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megérkezett Magyarországra a Huawei Mate X7
- Elektromos autók - motorok
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sózd a jégakkut! Megoldotta a CATL a téli akkuproblémákat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Torrent meghívó kunyeráló
- Milyen autót vegyek?
- Napelem
- Raspberry Pi
- További aktív témák...
- Eladó Google pixel 8 8/256
- Apple iPhone 15 Plus 128GB Black használt szép állapot 90% akku 6 hónap garancia
- Microsoft Surface PRO 10 (Ultra 7 165U, 16GB RAM, 1TB SSD, garanciális, makulátlan)
- Getac F110 G5 Strapa tablet PC Windows11-el 11,6" i5-8365U, 16GB, 1TB M.2SSD, GPS, LAN, BT
- iPhone 11 64GB gyári független gyári akku 95%!
- Eladó Google Pixel 9 Pro 16/256GB / Ajándék fólia és tok! / Akku 100% / 24 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest