- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
A Foobar hangzasa pont olyan, mint a tobbi lejatszoe, ha ugyanolyan csatolason keresztul eri el a hangkartyat. A Foobarnak abban lehet elonye, hogy nagyon rugalmasan alakithato, es igy pluginekkel megtenithato akar ASIO csatolasra is. Ennek az elonye azonban a legtobb esetben is csak eszmei, foleg Vista/Win7-en, ami mar nem akar mindenaron belenyulni a hangba.
Meg ez az elony is teljesen elenyeszik SPDIF passthrough eseten, hiszen ennek pont az a lenyege, hogy atalakitas nelkul tolja ki a hangot. Szoval garantalt, hogy barmely random lejatszo eseten, ami kepes erre a feladatra, ugyanazt a vegeredmenyt fogod kapni.
-
rascalyjo
tag
Aha értem.
Én az ilyesmi zenéimet VLC-vel illetve Media player home cinemával szoktam lejátszani.
Meg fent van a gépen a Klite mega codek pack.Neked milyen formátumban vannak álltalában ezek a audió fájlok?
Mert ha "wav-ba" akkor egy kicsit trükközni kell.Te ilyen foobar fan vagy?
-
-
Nem fog menni. A Foobar ugyanis kibontja az AC3 és a DTS sávokat. Azonban sem a Foobarnak, sem az alaplapi 888-nak nincs licenszelt DTS Interactive vagy DD Live encodere, ami visszakódolná. Ehhez megfeleő Xonar vagy X-Fi hangkártyára lenne szükséged. De az oda-vissza kódolgatás miatt hangminőségromlásra számíthatsz.
Még jobb, ha nem Foobarral játszod le, hanem olyannal, ami tud Passthrought.
-
rascalyjo
tag
Helló!
Ha Foobaról beszélünk akkor 5.1es zenét akarsz hallgatni gondolom?
Nem lesz egyszerű!!!!!
Már én is megjártam a hadak útját.
Elösször is meg kell győzödnöd hogy amit le szeretnél játszani az valóban 5.1be vagy DTS 5.1-be van kódolva. Ezek az audió file-ok töbnyire WAV kiterjesztésüek.
Ha ez mind megvolt akkor foobáral nem fog menni én már próbáltam.
Egyébként amit belinkeltél arra nem lesz szükséged.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Sony/Philips Digital Interconnect Format
- Dell Precision 7670 FHD+ i9-12950HX 16C / 64G D5 / 1T G4 / Quadro RTX A4500 16GB / HU vb Pro tervező
- LG OLED55G42LW LG Gyári garancia 3 év
- HP EliteBook 840G6 ! AKCIÓ!!! a készlet erejéig!
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- OLCSÓBB!!! több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest