- Húszmillió mobilara adta ki a Honor a tízparancsot
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- iPhone topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Hamarosan lesz a Nothingnak mondani valója
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Új hozzászólás Aktív témák
-
csana
senior tag
válasz
Stockbauer79
üzenetére
A csapdákat egyszerű hatástalanítani. Én egy katonai űrhajót kötöttem el, amiben 3 bomba volt, viszont ebből csak 1-et találtam meg a fő reaktor mögött. A többit meg max idővel megtalálom, ha nagyon akarom.
Az ilyen rejtett bombák úgy működnek, hogy suttyomba elhelyeznek több hajtóművet a hajóba, amik a menetiránnyal szembe sugároznak. Ezek elé lerakják a bombákat, és mikor fékez az űrhajó (ami ugye nem árt ha el akarod kötni), szépen felrobbannak.A hatástalanításhoz csak annyi kell, hogy mikor beülsz a pilóta fülkébe, külső nézetben körbenézed, mennyi hajtómű látszik (amik biztosan a hajó mozgatását hivatottak ellátni), majd ellenőrzöd mennyi hajtóműt jelez a rendszer. Ha ez a szám megegyezik, nincs rejtett hajtómű bombával, ha meg eltér, akkor egyesével kikapcsolod a hajtóműveket a rendszerben, és ellenőrzöd, hogy a látható hajtóművek közül kikapcsolódott-e valamelyik. Amikor egy hajtómű kikapcsolása után a külső hajtóművek mindegyike továbbra is működik, akkor megtaláltad azt, amelyik aktiválja a bombát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- Hardcore café
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- Beperelte a BYD Amerikát
- Battlefield 6
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Villanyszerelés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Zyxel NAS326
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest