- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zotyipotyi
tag
Én is hasonló cipőben járok (bár az enyém 47-es 😋), de a keretem kisebb (100e Ft-nál kevesebbet szánok rá).
Van egy teszt a Denon DHTS-216H soundbarról, aminek nincs subja és van night mode-ja, és a dícsérik (főleg az árához képest): [link]
(drágábban Sonos Beamről olvastam, hogy van night módja - és neki center hangsugárzója is van)
Én még kicsit rágódom a Denonon. -
da.
tag
vicces, hogy milyen sokan vagyunk ezzel az egyszerűnek tűnő igénnyel. mármint hogy engem sem érdekel hogy legyen hátsó hangfal és legyen mélynyomó. csak egy korrekt sztereó, centerrel, hogy este is lehessen nézni komolyabb hangerő nélkül.
en először a Samu T550-et próbáltam, azt visszavittem, nagyon nem tetszett. nagyon mást akartam, de végül úgy alakult hogy Samu T650 lett. nem találtam mást ennyiért.
sztem ez vállalható. de valószínűleg a T550 kitaposta neki az utat, kijózanított (pedig azt gondoltam sb vásárlás előtt, hogy nincsenek nagy igenyeim). -
syler123
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Stellar Blade
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Goddess of Victory: Nikke
- Gitáros topic
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- További aktív témák...
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest