- Íme az új Android Auto!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- 8300 mAh, maradhat?
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
Új hozzászólás Aktív témák
-
DefJamHUN
aktív tag
válasz
DefJamHUN #11300 üzenetére
Megtaláltam a megoldást, ha valaki esetleg így járna.
Az én baromnál működött! Hw-m450Minden kábelt kihúztam, kivéve a táp.
Kikapcsolt állapotban a hangerő lefele gombot nyomtam, előjött a " shop1 " majd " set ng " és ennél a pontnál a hangerő gombot ( ami nálam a " mute " egyben ) lenyomva tartva előjött az " id set " és utána össze is kapcsolódott a surroundal. -
Vastika
tag
válasz
DefJamHUN #9813 üzenetére
Helló!
Gratula :-)
Jól mondod, a helyén kell kezelni ezeket a kütyüket: nem szabad tőlük (legalábbis ebben az árkategóriában) csodát várni, és akkor nem okoz csalódást ;-)
Én a hifi mellett nem akartam házi mozi rendszert, mert két rendszer párhuzamosan túl sok hely, a házi mozi erősítők meg általában csak jó drágán tudnak olyat, amit egy sztereó erősítő olcsón - na mindegy ;-) A filmek többcsatornás hangja meg nem az igaz a hifire kötve sem. A tévé hangszórója meg olyan, amilyen...
Úgyhogy vettem pár hete egy Samsung HW-T650 hangprojektort, és én sem bánom, egy kicsit sem :-)
Tévézéshez is jó, mert sokkal érhetőbb, jobb hangja van, mint a tévé saját hangszóróinak.
Filmet nézni meg mondhatom, hogy élmény vele, és ez a lényeg!
Zenevideók: hááát, nem rossz, sőt igazából jobb, mint, mint amire számítottam.
De a jótól azért messze van ;-)
Az egy dolog, hogy hangminőségben sehol sincs egy olcsó vacak hifihez (mert nekem olyan van ;-) , de pl. a műmélyekől a legtöbbet a feleségem reakciója mond el, amikor először hallott a Samsungon zenét: "adj neki, ez így nem jó, hol van a dum-dummmm?" ;-)
A hifi hangdobozaimban nyamvadt 16 centis mélyközepek vannak, és pont nem a fene nagy basszusairól híres a típus... Ennek ellenére mennyiségben bőven tud annyi mélyhangot produkálni, mint ennek a hangprojektornak a mélynyomója, minőségben meg lényegesen jobbat.
De nem azért vettem, hogy "hifizzek" vele - amire való, arra teljesen jó a cucc! -
Vastika
tag
válasz
DefJamHUN #9756 üzenetére
Helló!
Szerintem minimum JBL kell, hogy legyen... De az sem kizárt, hogy csak a 3.1 mélynyomója jó hozzá, más típusé nem, utána kellene olvasni.
Próbáltam, de ilyen gyorsan nem megy ;-) Létezik JBL vezeték nélküli mélynyomó, de a leírásában nem találtam, hogy mivel kompatibilis, csak frekvenciatartományt, az ára meg... 300€ körül van.
Üdv: Vasti
Új hozzászólás Aktív témák
- Új kétfiókos NAS-sal gyarapodott a Synology palettája
- Vicces képek
- Interactive Brokers társalgó
- Íme az új Android Auto!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nagyrobogósok baráti topikja
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- SONY LCD és LED TV-k
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest