- Google Pixel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hová lett 1000 mAh?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
donbig
tag
válasz
blizzrd #12041 üzenetére
Kis méretű pendrájvot használj, állítólag azt ismeri fel. Én találtam 2 gigásat.
Mondjuk ez azért érdekes mert a külső hdd-t is beolvassa. A Samsung oldalán lévő leírás szerint csináld. Ha jól emlékszem bekapcsolt állapotban, USB-re állítva dugd be, de már 7 nap eltelt a frissítés óta, az én memóriám ilyen.
-
sxxorp
őstag
válasz
blizzrd #12025 üzenetére
Üdv, a masszív tanácsok után (jöttek a panaszok, hogy nem írtam azonnal, hogy mekkora a keret -> pótoltam -> zéró válasz
) az Árukereső 2. legnépszerűbb, 5.1-re lehetőséget adó jó árú ajánlataként én is Q60T-t rendeltem, tegnap jött meg.
Hááát... még bejáratós, de egyelőre úgy tapasztalom elég nehéz igazán szép hangot kicsiholni belőle, a legtöbb hangmódban enyhén dobozos hangzású, főleg zenéknél a 22 éves Panasonic hifim kenterbe veri (csak ne sercegne random módon pár hónapja...). A TV-nél persze jobb, és praktikus tehermentesítő megoldás a külön kapcsolandó hifi helyett. De utóbbit egyelőre nem tudom kidobni, ha igazán jó zenei hangzást szeretnék. Nem tudom ezen mennyit segít a plusz 2 hangszóró...
A legütőképesebb hangmódon erőlködve nekem a Game Pro mód emelkedett ki a többi közül.
A mélyláda elhelyezése még alakul, lehet ötletelni, de a próbálgatást nem ússzuk meg. Még úgyis van 13 nap eldönteni megy, vagy marad -
válasz
blizzrd #12025 üzenetére
“a mélyláda elhelyezése sem mind1, hogyan érdemes elhelyezni?”
Erre nincs egyértelmű tanács,minden szoba akusztikája más.Próbálgatni kell és előbb utóbb meglesz a helye.
Elsőként próbálgasd ott,ahol szemre is tetszene,aztán lehet jó lesz.Utána jöhet minden más,biztos meglesz a helye.Nálam pl pont közvetlen a tv alatt van ideális helye.
-
donbig
tag
válasz
blizzrd #11781 üzenetére
Helló!
Köszi, a beszámolót. Nekem is megjött, vasárnap érek rá majd jobban foglakozni vele, egyelőre megnéztem működik-e a BT, stb. Azt észrevettem, hogy laptopról elindítva egy filmet a párbeszéd halk,alig érthető, az effektek brutál hangosak, remélem erre van valami beállítási lehetőség.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Donald Trump azt mondja, hogy megtalálta a TikTok vevőjét
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- OLED monitor topik
- Hővezető paszták
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fujifilm X
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Autós topik
- További aktív témák...
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged