- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kroni1
veterán
válasz
kiskeke94 #4454 üzenetére
Én az Árkád MM-ben hallgattam meg, de extremaudioban is ki volt állitva. Azért kapható még pár helyen: [link]
HDMI valóban nincs, a CEC funkció helyett viszont be lehet programozni, hogy a TV-vel együtt kapcsoljon ki be és a hangosítást is, tehát a saját távirányítója nem feltétlenül kell.. Talán ez megbízhatóbb is mint a hdmi cec, az sokszor nem kompatibilis bizonyos gyártók közt, volt olyanom is, hogy működött, de kb. minden 10-20 bekapcsolásnál elfelejtette a kapcsolatot, ki-be kellett kapcsolni mindent kézileg, hogy újra menjen...
-
hibavissza
veterán
válasz
kiskeke94 #4450 üzenetére
Én 100 ezerért vettem. 125-ért inkább rápróbálnék a YAS 306 Yamahára. Állítólag nem rossz az sem. Van Q aqoustic is subláda nélkül..... 125-ért már picit drágállom. Én a Canton modeljeit is melegen ajánlom megfontolásra. Itthon nem annyira ismert márka, de ők találták fel a sub-sat rendszerű hangszórókat. Passzív radiátoros a soudbarjuk....nem lehet rossz.
-
chaosmonger
tag
válasz
kiskeke94 #4446 üzenetére
A wifi alatt gondolom a blue-tooth-ot érted, az biztos jó, mondjuk az audiotechnikában azt szokták mondani, hogy amit össze tudsz kötni kábellel is, azt kösd össze kábellel.
Az optika helyett viszont inkább a HDMI-t ajánlanám, az a modernebb és azzal ki tudod használni az ARC funkciókat is.
Viszont ezt a subwoofer nélküliséget átgondolnám a helyedben, a soundbar eleve egy kompromisszum, ha leegyszerűsítjük, akkor amiben igazán többletet nyújt a TV-hez képest, az a mélynyomó. És akkor van ez a soundbar, ahol nem kevés pénzért, kis sorba kötött kis hangszórókkal emulálják a mélynyomót...hát nem tudom. A subnak egyébként nem kell a polcon lennie, bárhol lehet a szobában, nekem pl. a kanapé mellett a földön van.
De ez persze csak egy vélemény, ha az tetszik vedd meg nyugodtan
Új hozzászólás Aktív témák
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest