- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Mégsem kap tükröződésmentes kijelzőt az iPhone 17 Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Egyes Galaxy A mobilokon is gombnyomásra indulhat az AI
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A Honor 400-ak is beszállnak a számháborúba
- Újabb koreai forrás ír Exynosra épülő Galaxy Z Flip7-ről
Új hozzászólás Aktív témák
-
sakal83
addikt
Sajnos csaladi okok miatt a q930 vs q990 teszt nem johet letre, de figyelemeltereles miatt osszedobtam a q990et egy rovid időre.
Jelenleg egy gyenge stereo erositom volt bekotve egy klipsch rb81es parral kiegeszitve egy klipsch r12sw subbal.
Csak par zenet nyomtam be, ugy h a masik szett is aktiv.
Egyértelmű eredmeny született, meghozza olyan mértékben ami soha nem kepzeltem volna, pedig ugye ez a soundbar a taplalkozasi lanc teteje.
Ha ertekelnem kellene egy 10es skalan, ahol a klipsch 10/10, akkor a q990d 2/10 zeneben.
Körülbelül soha senkinek es semmilyen tesztnek nem hiszem el tobbet, hogy egyaltalan egy földrészen emlegetheto a ket rendszer. Fizikai fajdalom volt a samsung hangja a klipsch után. Mintha egy radios ébresztő óra lenne. Komolyan mondom, hogy minden a napokban ert stressz ellenere mint egy gyerek vartam h halljam a hangjat., de olyan trauma ert, hogy kiabrandultam
Egyelore a zenet nyomtam be szobakorrekcio nelkul. Remelem filmeknel azert jobb lesz, de aki zenere hasznalna es aranylag komolyabb rendszere van, az torolje ki meg a szikrajat is, hogy soundbarra valt.
Csak tapasztalatnak irtam le, ha valaki hasznositana.
Par nap mulva jelentkezek meg ha lesz idom lehetosegem tesztelni.
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Samsung Galaxy A13 4G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest