Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• sakal83

addikt

Sajnos csaladi okok miatt a q930 vs q990 teszt nem johet letre, de figyelemeltereles miatt osszedobtam a q990et egy rovid időre.

Jelenleg egy gyenge stereo erositom volt bekotve egy klipsch rb81es parral kiegeszitve egy klipsch r12sw subbal.

Csak par zenet nyomtam be, ugy h a masik szett is aktiv.

Egyértelmű eredmeny született, meghozza olyan mértékben ami soha nem kepzeltem volna, pedig ugye ez a soundbar a taplalkozasi lanc teteje.

Ha ertekelnem kellene egy 10es skalan, ahol a klipsch 10/10, akkor a q990d 2/10 zeneben.

Körülbelül soha senkinek es semmilyen tesztnek nem hiszem el tobbet, hogy egyaltalan egy földrészen emlegetheto a ket rendszer. Fizikai fajdalom volt a samsung hangja a klipsch után. Mintha egy radios ébresztő óra lenne. Komolyan mondom, hogy minden a napokban ert stressz ellenere mint egy gyerek vartam h halljam a hangjat., de olyan trauma ert, hogy kiabrandultam :DDD

Egyelore a zenet nyomtam be szobakorrekcio nelkul. Remelem filmeknel azert jobb lesz, de aki zenere hasznalna es aranylag komolyabb rendszere van, az torolje ki meg a szikrajat is, hogy soundbarra valt.

Csak tapasztalatnak irtam le, ha valaki hasznositana.

Par nap mulva jelentkezek meg ha lesz idom lehetosegem tesztelni.

Új hozzászólás Aktív témák