Hirdetés
- Mobil flották
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Yettel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Beszáll a Vivo a Pro Max csatába
-
Mobilarena
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.

Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Szerintem kiábrándító volt ez a rész, és tele volt logikai buktákkal, totál értelmetlen katyvaszt hordtak össze, amik nem passzoltak.
A cliffhanger meg mocskos húzás volt, mert az első fél óra után tuti kasza, de így meg érdekel mi fog történni.
Nyilván happy end lesz, na de azért mégis.
Aki szerint értelmetlen volt az időutazós sztori kifejtése, tegye fel a kezét.
kexksz már meg is van
-
-
törölt tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
+1
-
törölt tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Ha jól tudom lesz idén karácsonyi rész.
-
törölt tag
Nikolaust és Irist összeültetném egy ketrecbe, hogy beszélgessenek.

-
törölt tag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
The Whispers
Sense8
Killjoys
Dark Matter
Expanse -
törölt tag
válasz
bAtt001
üzenetére
Vagy egy új polc

Aki esetleg izgulna: berendelések + kaszák
-
törölt tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Aztán nehogy megártson a sok új rész

-
törölt tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Azt hiszem a 19. részben 
-
-
törölt tag
The Originals-t nézte vki?
Eléggé megkavarták a szálakat.
Ha nem, akkor nagyon csalódott leszek.Mivel a végső harcra hegyezik az évadot, nagyon kíváncsi leszek, hogy Klaust kiírják-e? -
törölt tag
Crossing Lines milyen sori?
Epizodikus vagy van benne főszál, amit nem hanyagolnak? Akciódús? Uncsi? Beszélgetős? Sablonos? -
törölt tag
Nem volt most The Messengers S01E02?
-
törölt tag
válasz
ígyvanferi
üzenetére
És még a helyesírásuk is borzasztó, nem is értem.
-
törölt tag
Bocsi
Lehet nem is nyúltam le, mert Flash visszament az időben és akkor ez meg sem történt 
(#21275) k4rL^ igen, egyről beszélünk
A képregényt nem olvastam, így ez az infó új, de tetszetős 
Más: Forever ez a rész jó kis hullámvasút volt. Egymás után pörögtek az események, egyik dolog vezetett a másikhoz, még azt is ki merném jelenteni, hogy izgalmas volt
Szóval aki követi, nézze a legújabb részt, nem fog csalódni 
-
törölt tag
Flash-t mindenkinek
Az utolsó pár perc wow. -
törölt tag
Elég sok mindent belepakoltak az Orphan Black kezdésbe, csodálkozom is, hogy nincsen még 10+ hsz a topicban.
Annyira viszont nem tudott felcsigázni ez a rész, pedig vártam valamit.Más: Tatau sorit nézi vki?
-
törölt tag
The Messengers Pilot
Kicsit vegyes érzéseim vannak, mert látszik, hogy igyekeztek a készítők, viszont 3 olyan dolgot is ellőttek a pilotban, amit már minden sorozatban láttunk és marhára klisés vagy sablonos.
Tőlem kap még 2 rész esélyt kb. a sorozat, aztán lehet, hogy fájó szívvel, de kaszálom, ha ezeken nem javítanak.
A sztori faék egyszerűségű jelenleg, már itt kiderül merre tartunk, persze azért kíváncsi vagyok mit hoznak ki majd belőle. -
törölt tag
-
törölt tag
Other Space pilot
Ez egy nagyon-nagyon fárasztó sci-fi vígjáték. Végre. Olyan rossz, hogy az már jó, kötelező

szerk: beleszaladtam csúnyán, az ötödik résszel kezdtem

Tatau
Szintén jól sikerült, nekem nagyon bejött, hozza a szokásos BBC színvonalat, mindezt Maurin, enjoy.

-
törölt tag
Dobott 3 érdekes sorit a calendarom: Tatau, The Whispers és Other Space
Valaki hallott már erről a háromról? -
törölt tag
válasz
gyuromoj
üzenetére
Nekem sem jön már be Arrow.
Ez viszont vicces videó

-
törölt tag
Flash 1x18 és Arrow 3x19, ez a sorrend?
-
-
törölt tag
Heroes 4. évad jó? Anno nem néztem, mert a karneválos arcok nem jöttek be, de most elég volt meghallanom a zenéjét és libabőröztem, úgyhogy a Reborn előtt le kell nyomnom

-
törölt tag
válasz
callmeakos
üzenetére
Pssszt, kaptál erre felhatalmazást, hogy ezt elmondd?
(#21038) bobalazs élvezd a minőséget
-
törölt tag
válasz
mayday00
üzenetére
Atyaég, kevered a szezont a fa...al.
Szóval, vannak a kedves bácsik, akik felveszik az epizódokat és kinyomják torrentre, ezek a legelső rossz minőségű verziók.
A csatornák felteszik a saját oldalukra, vagy itunesra vagy netflixre vagy akárhová, ahol ezek elérhetők pénzért, ezek a web-dl verziók.
Plot twist: mindkét verziót megtalálod a virágboltban, mert valaki feltölti oda őket.
Filmek esetén is kikerülnek a ripek virágboltban. Viszont az utóbbi időben a dvd vagy blu-ray megjelenés előtt 2 héttel már elérhető HD Digital formában, ezek általában szintén web-dl verziók, a stúdiók által elérhető pénzért.
Plot twist: ezeket is felteszik virágboltba.
És a végső verzió: megjelenik a dvd vagy blu-ray, ezeket is rippelik és felteszik virágboltba.
Ha tévednék, valaki javítson ki.

-
törölt tag
Nem 
Az első évad végén pár évet ugrottunk az időben. Talán 1 vagy 2 évet, nem emlékszem már.
A 2. évad jelenje olyan 2017-2020 + a 30 év, amikor Julia visszatér, vagyis kb. 2050 max.
Az évad végén Jordan 2029-ben volt a "meglepő" fordulattal. Szóval simán van még 15-20 év, amiről nem tudunk semmit.
Sőt, akár az egész 30 év is, mert a sorozatbeli jelen 14 napig tartott.
Ilaria a jelenben verte át Juliat, így bőven van még idő sok-sok különböző sztorira.
-
törölt tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Neeem, az első pár részt persze, hogy meg fogom nézni. De most már bátrabban fogom kaszálni

(#20989) Louro
Azért annyira nagyot nem ugrottunk. Mármint az első évad végén is a jövőben jártunk, most meg ott vagyunk, ahol vagyunk (nem akarok spoilerezni), de még így is van bőven sok-sok év, amikor nem tudjuk mi történt.
Szóval még bármi lehet a sztoriból + ugye ez lehet egy nagyon kicsi kis szeletke az egész sztoriból, ezért (is) reménykedem picit, hogy ha lesz következő évad, akkor talán valami jót fogunk kapni. -
törölt tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Hát, nem tudom...Az utolsó pár perc jó volt, szeretem a modern cuccokat, de nagyon meg kellene győzniük az esetleges új évaddal, hogy nézzem.
-
törölt tag
Helix évadzáró
Hát, azt kell mondjam végig unatkoztam. Az utolsó pár perc természetesen tartogat meglepetéseket, és nagyon ironikus módon utalnak vissza Michael munkásságára.
Természetesen a sztori annyiban nyitott marad, hogy simán folytatódhat egy következő évaddal.És most a sok-sok spoiler, óvatosan az egérmutatóval:
Jules lövi le Alant, de nincsen jelentősége, mert a végén kiderül, hogy halhatatlan lett.
Alan kezdi felgyújtani az apátságot, de végül Peter dobja el a gyufát.
A férfi a szigeten Soren, az ő vére a megoldás a halhatatlanokat tizedelő járványra.
Amy meghal végre.
Julest átverte az Ilaria.
Petert letartóztatják, de nem tudni mi lesz vele.
Kyle-ról sincs infó.
Jordan fiáról sincsen infó. (Hacsaknem félreértettem, és a fejét rázó orvos a fia halálhírét hozta, és nem Alanét)
Jordan 2029-ben modern körülmények között csinálja ugyanazt, mint amit Michael csinált az alagsori szülőszobában, csak ugye más a motiváció.
Jelenleg megragadtunk időben a sztoriban lévő jelen (14. nap) és az eltelt 30 év között, 2029-ben. -
törölt tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
9.6, megy ez még lefelé.

-
törölt tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Remélem a holnapi Helix évadzáró is ilyen lesz

-
törölt tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
5 rész lesz még, 22 részes az évad.
-
törölt tag
Akkor amíg nincsen magyar felirat, addig sokan a sötétben tapogatóznak...?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(#20944) jonnyjoker01 Hehe, nagyon várom a folytatást

-
törölt tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Ééérteeeem

Jó lesz, hidd el. Mármint a The Originals.

-
törölt tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Ez hype? Ne viccelj már

The Originalst nézted a héten?
(#20919) mayday00 Én kérek elnézést

-
törölt tag
Ugye, ugye, hogy össze tud zavarodni az ember, ha időutazik...

(#20856) .LnB sztem én (is) ajánlottam, 5ive days to midnight-ot is csapd hozzá

Más: aki elfelejtette volna, van új The Originals rész, ami elég jól sikerült, kíváncsi vagyok nagyon a folytatásra.
Freya for president 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Logitech MX Keys S billentyűzet WIN/MAC
- Komplett PC Szett i5 / R9 380 / 1TB Samsung SSD / Monitor + Perifériák
- ÚJ HP EliteBook 8 G1i Intel Core Ultra 5 14" FHD+ 2029.01.08-ig Garanciás
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 (T14 G3) i7 / 16GB RAM / 512GB SSD / WUXGA / Win11 Pro 12 hó garancia
- Samsung S32F351FUU 32" LED Monitor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4647, 100% Akkumulátor
- Lenovo T490S i5 8365U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÚJ RCB R10S ELEKTROMOS ROLLER kb 50% áron, dobozban, 3 hó gar.:
- Xiaomi Redmi A3 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A mai napig nem bánom, hogy abbahagytam a 2. évad közepén
Majd ha eljutsz 65-ig egy évben, szóljál

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Janaboy