- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
-
Mobilarena
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dellfanboy
őstag
rabbit hole- 4rész után, hát érdekes kiváncsian várom hova fut ki, bár mintha sutherlandet láttam volna már világot megmenteni...
eladó dolgok:mondd az árát és vidd http://hardverapro.hu/tag/dellfanboy#aprohirdetesei
-
janos666
nagyúr
Con Man - SPOILER! (Legalább is az első 10 részből) Lassan indul be olcsó WC poénokkal (szó szerint), de aztán talál benne olyan zseniális vicceket az ember, mint hogy Tricia Helfer nem önmagát, hanem a saját hasonmását játssza a Comic Con paródia rendezvényen, mégis egy Cylon karakter felidézésével hivatkozik rá a főszereplő, de a triviális helyett úgy, hogy "nem, nem, a másik, a másik, a másik Cylon..." (mint ha nem ő lett volna a női poszterarca a BSG-nek), és miután a BGS első részében a Cylon karaktere megölt egy emberi csecsemőt, mielőtt a Cylon-ok szétbombázták az emberek által lakott bolygókat, most egy porcelánbabával a karjában sétál, mert "a terapeutája ezt javasolta, miután véletlenül megégette a saját gyerekét", és "a porcelán nehezebben olvad", ez már majdnem túl beteg (de számomra rohadt vicces). [ Módosította: Pyttawrx ]
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
janos666
nagyúr
válasz janos666 #70254 üzenetére
Még mindig SPOILER Ó, aztán behozták Amy Acker-t, aki a DollHouse "kidobott babája" volt (miután valaki felvagdalta az arcát egy késsel, de igazából még a hegeivel együtt is ő volt a "legszebb baba" a sorozatban), aki most beteges-mániákusan "szerelmes" a főszereplőbe, aki az eredeti DollHouse-ban az "őrült pszichopata ex-babát" játszotta (= kvázi szerepcsere). Ezek után talán kár is beszélni arról, hogy a főszereplő eredeti sorozata igazából a FireFly, aminek a valódi főszereplője Nathan Fillion, aki itt egy mellékszereplőt játszik, miközben összehozza a FireFly filmes folytatását, a Serenity filmet, amire már a korábbi részekben is utalnak a FireFly/Serenity mellékszereplők felsorakoztatásával. Az egyetlen kvázi-hiba, amit eddig a sorozatban találtam az az, hogy sehol nem jelenik meg maga Joss Whedon mester (aki azóta már Marwell filmet is csinált, így túl drága lett volna az ideje, hogy ide dugja a fejét...), aki összekötné a DollHouse-FireFly/Serenity szálakat. (Bár igazából mégsem kell ide, mert akkor megszűnne ez az "áldott káosz" a "hátrahagyottak" szemszögéből - akiket Whedon hurcolt akár évtizedeken át is a hátán a sorozataiban, de aztán a Marwell miatt mégis hátra hagyott, mert oda már nem fértek be mellékszereplőknek sem...) [Szerintem Joss mindig is rá volt izgulva nem csak Dusko-ra, de Amy-re is, amit szépen megjelenítenek azzal, ahogy Amy ---- aki most "fordított szerepben" játszik --- "mániákusan szerelmes" a főszereplőbe] - aki lehetne Wheon is. Azért viszont nagy kár, ahogy Summer Glau-t kezelik (gyakorlatilag kicserélik egy "sminkes csajra", és leváltják egy "buta alkesz szőke nő"-vel a múltját > Josh szerintem neki is többet várt ettől a FireFly után, de tény, hogy "eladta magát" a Terminátor - Sarah Connor soroztaban, mint egy "teeneger sexbobot" -> amit az itt megjelenített "buta szőke nő" karakter végül id egész jól [elég jó groszken] áthoz, szóval részemről ~49% OK... [Tricia még a 49%-ot sem kapta meg, pedig ő nagyobb "sci-fy ikon", csak nem Johs műveiben...). És itt az éved vége a véleményeimmel... -> De szerintem nézze ezt mindeki, aki szereti Johhs Whedon sorozatait (és a többi sorozatot/filmet, amiben az ő kedven színészei/színésznői szereptek), mert haláttátok ezeket, akkor "hatalmas trip". [ Módosította: Pyttawrx ]
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
k-adi
nagyúr
na a mai mando már egész tűrhető volt
-
negyven2
veterán
The Continental - Official Teaser
Szeptember | Peacock
Ez ugye a 70-es években játszódó, John Wick spin-off mini sorozata (3 rész) lesz. Itthon elvileg a Prime Videon lesz majd látható (övék a nemzetközi forgalmazási jogok, de sajnos ez még nem garantálja azt, hogy itthon is elérhető lesz).
[ Szerkesztve ]
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
negyven2
veterán
The Penguin - In-Production Teaser
2024 | Max
Ami ugye még jelenleg HBO Max néven fut, de nem sokáig, ugyanis Észak-Amerikában május 23-tól az HBO Max-ból Max lesz!
Itthon valamikor majd jövőre történik meg a váltás!
[ Szerkesztve ]
-
negyven2
veterán
True Detective: Night Country - Official Teaser
2023 | Max/HBO Max
-
negyven2
veterán
2024 | Max
The Sympathizer - Official Teaser
2024 | Max
Illetve hivatalosan is berendelték, a második Game of Thrones spin-off sorozatot a "A Knight of the Seven Kingdoms: The Hedge Knight"-ot és a Harry Potter sorozatot is! Ezek is jönnek majd valamikor a Max-ra!
-
vond
MODERÁTOR
válasz negyven2 #70261 üzenetére
Gyááááá, de vártam már. Ez a "mindent azonnal eldobok, és nyálcsorgatva nézem" kategória.
Sötét, hideg, rejtélyes bűnesetek, nyomozás, Jodie Foster, talán egy kis misztikum is. Ide vele! A hangulat kb. három másodperc alatt berántott.
#70262: Ezek is nagyon ígéretesek.
[ Szerkesztve ]
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
Ryder62
őstag
Mandalorian S03E07
Végre egy jó rész amiben már halad is a cselekmény valamerre.
Persze itt is el kellett rontani a hangulatot a nyomorult matinés cukiskodással.Amikor Babu Frik féle IG megjelent már előre fogtam a fejem, hogy jaj ne... -
Nordic
Közösségépítő
Pingvin - nem tudom volt-e már. Elvileg 8 rész lesz. . Na jó, most láttam volt már... Lehet néha vissza kellene olvasnom picit
[ Szerkesztve ]
-
Frod
addikt
válasz Ryder62 #70270 üzenetére
Streamingtől szokatlan, kicsit a network sorikat idéző ez a felépítés, hogy a puskaport ennyire célzottan a végén lövik el.
Rendesen száguldott ez a rész az évad nagyjához képest.
A vége is túl pátoszos lett, de ezt betudom annak, hogy a "SW az mese".Do you see the white shadow?
-
S e t h
nagyúr
Sportsérülésnek "köszönhetően" több időm van sorozatozni, és ha a StarTrek:Strange new worlds, Peacemaker, Tulsa King, Mayor of kingstown, Ted Lasso mellett kéne méltatnom a The mandaloriant, akkora max kínos röhögésig jutnék.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
-
Ryder62
őstag
válasz KISDUCK #70277 üzenetére
A Rebels legutolsó része is még tartalmaz bőven gyerekes poénkodásokat. Pedig akik nézték azt állítják hogy a végére megkomolyodik a sorozat. Hát én nem ezt éreztem.
Ellenben a Bad Batch / Mando esetében fordult a kocka. Pont hogy az animációs sorozat komolyabb és várósabb volt mint a Mando ami egy matiné lett, tele cukiskodással teli jelenettel meg Grogu gügyögéssel.
Akarom mondani Sir Grogu lovag. Úgyhogy sajnálom hogy a Bad Batch 3. évada lesz az utolsó , mert az már nézhető volt felnőtt fejjel is.
-
Bad Pritt
félisten
Az csak nekem újdonság, hogy az Amazon sorozatot készít a Day of the Triffids-ből? Last of Us, See, 28 Days Later, World War Z, gyakorlatilag minden pandémiás sztori ihletője a könyv, nagyon komoly lenne, ha normálisan tudnák adaptálni.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
janos666
nagyúr
válasz Grave_444 #70279 üzenetére
A L,D&R első évada nagy kedvencem. Ha az tetszett, esetleg belenézhetsz a bár gyengébb és olcsóbb, de hasonló Oats Studios-ba. Szétszórtabbak a részek, váltakozóbb minőséggel, de 2-3 rész tetszett annyira a jelenlegi 10-ből, mint a L,D&R 3. évada.
-
janos666
nagyúr
A Station Eleven később jobb lesz? Az első rész számomra dög unalom az író és főszereplő korábban általam látott cuccai után. Nem ér fel az IMDB pontszámhoz sem.
-
oriic
HÁZIGAZDA
ST: Picard
3x09
Ok, egy részről, yes
BORG!!! Hell yeah, mocsok jó rész volt (a borg jel formába rendeződött hajók megvannak???), de azért vannak itt kérdések dögivel. Pl: hogy retcont kaptunk előző évad óta, vagy hol a francba van Jurati? Mondjuk a Queen arcát látványosan nem mutatták valamiért. A vége masszív vigyorgás volt a részemről, jó volt látni az öreg hajót [ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
radi8tor
MODERÁTOR
HBOMax bejelentette, hogy Harry Potterből 7 évados sorozatot készít.Hivatalosan bejelentették a Harry Potter-sorozatot, ami Rowling regényein alapul majd, és onnan merít majd történeteket a hivatalos leírás szerint, „egy teljesen új szereposztással”.
Készül még egy Trónok harca-sorozat, a Duncan, a Magasról szóló A Knight of the Seven Kingdoms: The Hedge Night (A Hét Királyság lovagja: A sövénylovag). A sorozatterv híre nem új, már a könyveket író George RR Martin is említette tavaly, de az igen, hogy a cég most berendelte a szériát.
Készül egy sorozat a Démonok között című horrorfilmek világában, ami eddig összesen nyolc filmből áll.
Chuck Lorre, az eredeti Agymenők készítője dolgozik egy új sorozaton. Egyelőre semmi konkrétat nem tudni róla, csak annyit, hogy teljesen új szereplőkről fog szólni, de az eredeti sorozat karakterei fel fognak majd benne tűnni.
⭐ Stella
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz radi8tor #70291 üzenetére
"HBO Max bejelentette, hogy Harry Potterből 7 évados sorozatot készít.
Hivatalosan bejelentették a Harry Potter-sorozatot, ami Rowling regényein alapul majd, és onnan merít majd történeteket a hivatalos leírás szerint, „egy teljesen új szereposztással”"
Valszeg én vagyok a helikopter, hogy nem értem, de ugyanazt a fő sztorit akarják elmesélni új szereplőkkel? Miért?
Live-Die-Respawn
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Microsoft Excel topic
- Windows 11
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- További aktív témák...
Állásajánlatok