- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Honor Magic V2 fél év után
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
-
Mobilarena
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
l.skywalker
félisten
Találtam egy Disney+ által támogatott cikket az Index-en. Meglepően jó minőségű írás, OFF szinten kapcsolódik ide
Index - Brand and Content - MARVEL, AZ UNIVERZUM KÖZEPENem tudom mikori, ha mótvá, akkor sorry
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Arnold Schwarzeneggert kiakasztották fia legújabb sorozatának forgatási fotói
Untitled the Boys Spin-Off - imdb
The lives of hormonal, competitive Supes as they put their physical, sexual and moral boundaries to the test, competing for the best contracts in the best cities.
Nem csoda, hogy kiakadt Schwarzi
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
gyuromoj
veterán
Esernyő akadémia 3. évad nézhető.
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
pkaresz
őstag
válasz l.skywalker #63312 üzenetére
+1
"Könnyebb valamit jól megcsinálni, mint megmagyarázni, miért lett rossz!"
-
S e t h
nagyúr
Az ötödik epizódos Obi vs Anakin után kb. annyi érdeklődés maradt bennem, mint amennyit egy kifli elmajszolása során érzek.
Tudjuk ki nem hal meg.
Aki meg igen az meg nem érdekel.
Nem egyszerű ezekkel a köztes időrendű tartalmakkal.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
-
bobalazs
nagyúr
Ez a Billions 6. 9. rész vitte nálam a pálmát.
Ahogy Chuckot kényszer helyzetbe hozták, az a felszólalás ahogy védte magát, igen fasza volt. Kár hogy a való világban kevés ha egyáltalán van olyan politikus amelyik nem csak a saját érdekeit nézi.
Amúgy Chuck kajak úgy néz ki mint Homer Simpson Csak én látom a hasonlóságot?[ Szerkesztve ]
-
paatrick
őstag
Obi-Wan Kenobi E6
Egy jó van ebben, hogy nincs több rész
Mostanra megszokott hatásvadász értelmetlenségek tömkelege, de a fanoknak biztos nagyon fog tetszeni.
Igazából az eddigieket látva már esélyt se láttam rá hogy a Reva szálat ne ezzel a "fordulattal" zárják le.
A másik szálon meg a harc egyszerűen kiábrándító volt.Szóval amennyire vártam/vártuk annyira az ellenkezőjét sikerült lehozni a sorozatnak. Sikeresen rombolta a 7 (1-6+RogueOne) mozifilm által felépített (nem tökéletes de legalább élhető) dolgokat.
Töröljük is az emlékekből amint lehet[ Szerkesztve ]
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
Bad Pritt
félisten
válasz Bad Pritt #63318 üzenetére
Na jó, kikívánkozik, mert egyszerűen ép ésszel fel nem tudom fogni, hogy ezek a teljesen fogalmatlan idióták hogy gondolhatták komolyan ezt a befejezést. Most tényleg ennyire megterhelő egy, a Star Wars világával koherens, érthető történetet írni normális karakterekkel, értelmes motivációkkal és cselekedetekkel? Meg kell nézni hat filmet, elolvasni pár könyvet, ránézni pár játékra, esetleg a rajzfilm sorozatokra és meg is van, mitől SW a SW, mi működik egy ilyen produkcióban és mi nem, mi lehetséges mondjuk egy Jedi által és mi nem.
- Obi-Wan jézuspózban sziklák tucatjaival bombázza Vadert. Azon túl, hogy rendkívül komikus látvány, még hiteltelen is, Yodának minden erejére szüksége volt, hogy a Klónok támadásával megmentse Anakint és Obi-Want a Dooku által rájuk ejtett oszlopoktól, vagy miktől, Palpatine a harmadik részben egyesével hajigálta a szenátusi kabinokat és Vader is egyesével vágta a cuccokat Luke-hoz az ötödik részben. Hol láttunk hasonlóan túlzó baromságot még? The Last Jedi, Rise of Skywalker... - Arra meg nincs jó szó, sem több szóból álló kifejezés, mennyire totálisan illúzióromboló, hogy Obi-Wan életben hagyta Vadert, miután ki is mondja, istenem, KIMONDJA, hogy Anakin halott és ehhez a kiborghoz már nincs semmi köze. Mault lazán félbeszelte, az általa felnevelt és szeretett Anakint felszecskázta, majd hagyta ropogósra égni, de Vadert, aki egy könyörtelen zsarnok, ártatlanokat gyilkolt a szeme láttára és valszeg folytatni fogja ezt a tevékenységét, életben hagyja, és lazán elsétál, mikor több lehetősége is lett volna rá, hogy végezzen vele? Mi a tököm zajlik itt? Ki írta ezt a fost? Ki engedélyezte? Komolyan, ez volt a legjobb ötlet, ami kiszakadt az agyukból? Nem egy rakétatudomány Star Wars sztorikat írni, az előzménytrilógia is tele van mémmé érett idiotizmussal, de ami Kathleen Kennedy imbecilis vezetése alatt zajlik a franchise-szal, az minden létező korábbi mélypontot alulmúl.
Ez a Kenobi ezzel a konkluzióval konkrétan egy nagy, szépen kerekített nulla pontos sorozat.
[ Szerkesztve ]
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Bad Pritt
félisten
Exclusive First Look at the Orcs From Prime Video's The Lord of the Rings: The Rings of Power
Ezek mondjuk rohadt jól néznek ki.
-
Di Natale
aktív tag
Ahhoz képest, hogy a Kenobi milyen jól indult olyan pocsék lett. Hemzseg a hibáktól és a történet is bugyuta. Szerintem ezt az SW univerzumot el kell engedni, jobb már nem lesz.
-
törölt tag
válasz Bad Pritt #63323 üzenetére
Szerintem eleve meg sem kellett volna történnie ennek a sorozatnak. III-IV között elég jól el voltak varrva a szálak, borítékolható volt, hogy logikátlan dolgok hadát fogja szülni, ha beerőszakolnak közé egy 6 részes történetet kettejükről.
Ez max 1 epizódot érdemelt volna, mondjuk az Ahsoka sorozatban, hasonlóan mint
a Book of Boba Fett-ben. Amiben nem is találkoznaLuke és Grogu , csak bemutatja milyen az élete a Tatooine-on, megtanul kommunikálni Qui-Gonnal, plusz pár flashback jelenet Hayden-nel leforgatva. Ennyinek kellett volna lennie.Vader-rel meg Leia-val (#63325) Di Natale:
Én az Acolyte-ig még adok nekik esélyt, ott nem fognak tudni nosztalgiára meg cameo-kra hagyatkozni, kénytelenek lesznek sztorit írni.
-
Ragnar_
addikt
Obi-Wan Kenobi. Részemről elég egyenletes elfogadható színvonal lett, ugye nem hibátlan távolról sem, de nekem bőven megugrotta a lécet. Nyilván sokmindent lehetett volna másképp, de nagyságrendileg elfogadható lett a sztori is.
Bár a fő szálat illetőleg szerintem Vader győzhetett volna az utolsó párbajban, de így is elfogadható lett, és az is kiderült, hogy Obi Wan képtelen megölni Anakint, ahogy később Luke sem tudta. Szóval felőlem ilyen minőségben végtelen számú sorozat is jöhet, fan vagyok. Baromi kíváncsi vagyok az Andorra, az új mozifilmek közül is a Rogue One sikerült a legjobban szerintem. Ha tudja hozni annak a hangulatát akkor nem lesz gond.
[ Szerkesztve ]
Ryzen R5 1600X - ASUS PIRME-B350 PLUS - 2x8Gb G.Skill Aegis 3GHz - Gigabyte 1070 G1 Gaming
-
Rigormortiis
veterán
A végére (mármint az első évad végére) nagyon megszerettem a Mandalórit, aminek a legnagyobb erénye, hogy nem szar A zenéje is karaj, nagyon hasonlít a Conan a barbáréra.
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
makoss
veterán
válasz KISDUCK #63337 üzenetére
Igen, de a kazettát el ne felejsd visszatekerni ha visszaviszed!
Azt nem tudja valaki, hogy a visszatérők utolsó 2 évada csak feliratos?
Nem szinkronizálják?[ Szerkesztve ]
Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
Rigormortiis
veterán
Az LD&R kicsit kifulladt a harmadik évadra, innen már csak a Kellemetlen utazásrt és a Jibarot tudom kiemelni. Mondjuk ez utóbbi azért elég érdekes volt.
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
ROBREGGAE
tag
OBI-WAN E06
Nekem leginkább az hiányzott, hogy újra láthassuk Kenobit visszamenni dolgozni a sorozat végén. Vajon továbbra is levágott egy kis szeletet magának abból a cuccból? Vagy visszament egyáltalán? -
Ragnar_
addikt
válasz nubreed #63334 üzenetére
Ha nem vagyok SW fan, de szeretem a sci-fit akkor is ajánlanád?
Ezt nem tudom biztosra mondani, mert én nem tudom kikapcsolni a fan faktort. Ha nem vagy fan, de az SW filmek bejöttek, szerintem érdemes lehet tenni egy próbát vele, de az valószínű, hogy a fan faktor sokat dobhat rajta.
[ Szerkesztve ]
Ryzen R5 1600X - ASUS PIRME-B350 PLUS - 2x8Gb G.Skill Aegis 3GHz - Gigabyte 1070 G1 Gaming
-
Grave_444
nagyúr
Obi-Wan Kenobi
Vannak benne hibák, amik engem annyira nem zavartak. Nem csak felnőtteknek szól, lehetne sokkal durvább, viszont az eredeti részek is hasonló hangvételűek voltak.
Összességében nekem nagyon tetszett, fanoknak kötelező. Boba Fett és a Mandalori mellett kifejezetten ajánlott, mert ez két trilógia közti részt fejti ki. Obi-Wan és Vader karakteréhez szerintem hozzátesz. Ezek után ki is a legerősebb jedi?6. rész
Végre megkaptukQui-Gon-t szellemként, egy "hello there" beszólást és a régi Obi-Wan-t.
Maga a látványosra sikerültek és azharc jelenetek első részhez képest hatalmasat fejlődött fénykard és erőhasználat terén.
A legnagyobb hiba, hogy , de sajnos ez lehetetlen volt.nem ölte meg másodjára sem Pontozni értelmetlen, mert nem igazán lehet összehasonlítani a többi SW tartalommal.
[ Szerkesztve ]
-
Grave_444
nagyúr
válasz Rigormortiis #63347 üzenetére
Láttuk Luke-ot erősnek a Mandaloriban, viszont Vadert úgy tűnik most könnyebben legyőzték. Amúgy költői kérdés volt. -
Bad Pritt
félisten
válasz Rigormortiis #63347 üzenetére
Windu csak a legjobb fénykardvívó volt, legalábbis ebben az érában.
-
Ijk
nagyúr
Obi-Wan E6.
Nem tudom hogy azért mert az elvárásaim omlottak össze, de ez a rész szerintem nagyon jó lett, attól függetlenül hogy teljesen kiszámítható volt. Mindegyik karakter jól volt megírva ebben a részben és jók is voltak az alakításaik.[ Szerkesztve ]
/人◕ ‿‿ ◕人\
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest