- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- Karácsonyfa két keréken - OOTD SR1 teszt
- Bemutatkozott a OnePlus Nord 6
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Apple iPhone 17 - alap
- Új kamerát kap a Xiaomi 18 Pro és a Pro Max
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
Pompi
nagyúr
Zártam. Itt lehet folytatni.
-
boosiz
csendes tag
Sziasztok!
Szerdán frissítettem le a Z3-at, a 23.4.A.1.232 szoftverra. Ma vettem észre, hogy nem tudok smst küldeni, sem fogadni.
Hogyan lehet megoldani a problémát?
Köszönöm előre is a segítséget! -
cefibali
csendes tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Nem szoktam hőbörögni amúgy,normális hangnembe elrendezem mindig az ilyen dolgokat
tudom hogy nem ők tehetnek róla
nem ajándékba kaptam tőlük a telót,én is elvárom a minőséget,ahogy tőlem is elvárják 
-
-
cefibali
csendes tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
köszi a gyors válaszokat
nem hagyom annyiba
a szolgáltatónál is kiborítom a bilit 
-
-
cefibali
csendes tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
köszi,akkor holnap viszem vissza a szolgáltatóhoz és irány a szerviz
Cordon? -
-
cefibali
csendes tag
Sziasztok
Egy olyan problémám van hogy telefonhívás közben rezeg a hangszórója a telefonnak,ami nagyon idegesítő,de most már 3 szor csinálja hogy elmegy róla a hang,nagyon halkan hallom akivel beszélek.Újraindítottam utána kétszer is a telót de nem változott semmi,halk volt a beszélgetés.Elindítottam egy zenét is rajta ugyanúgy halk volt,és még jobban recsegett a hangszóró.Kb 10 perc után elkezdett visszajönni a hang és utána már jó volt,de a rezgés megmaradt beszélgetés közben.Az a legbosszantóbb hogy egy hónapos a z3-som.Szerdán hoztam el a szervízböl,azt mondták a teszten minden jó volt,nem csináltak vele semmit,tegnap megint ugyanaz a hiba előjött.Jah és csak úgy magától kiírta hogy a fülhallgató be van kapcsolva,ami még a közelbe sem volt.1 hónapos a z3,valakinek volt hasonló problémája? ötlete valakinek? köszönöm
-
-
Topiknyitási problémák elkerülése végett ajánlott a kereső megfelelő kulcsszavakkal történő használata.

-
Csabi0226
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy problémám!
Van egy sony xperia z3 telefonom,ami ugyebár vízálló. Ritkán szoktam használni a vízben,és szokott is működni,amivel nincs is baj. Ilyenkor,mielőtt vízben használjuk,előtte alaposan ki kell fújkálni a réseket,ahova esetleg bekerülhet víz és jól be kell csukni a záró fedeleket. Ez mind meg is történt,nem ázott be a telefon. Viszont a legutóbbi használatnál,miután hazaértem be akartam kapcsolni a wifi-t ,működött is pár másodpercig,de utánna nem talált hálózatot. A mobil net is eltűnt. Újraindítottam többször is és egyáltalán nem lát semmilyen hálózatot. Mit tudtok erről,van-e valakinek hasonló gondja? Megoldás ?
Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- A fényes siker is lehet szög a koporsóban: gondban a MacBook Neo gyártása
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- sziku69: Szólánc.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden fronton drágulást vár a DRAM-piacon a Trendforce
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Lenovo T14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- Motorola Edge 40 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Everycom Cubelite Ultra projektor
- Akitio NODE thunderbolt 3 eGPU - hibás (?)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
tudom hogy nem ők tehetnek róla
)
a szolgáltatónál is kiborítom a bilit