- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szena67
aktív tag
Hello, Nem tapasztaltam ilyet. Ha a telefonon rendben átkapcsoltad az usb kapcsolatot töltésről fájlátvitelre (az eszköz töltése USB-n keresztül feliratra kell rábökni akkor jön elő a fájllátvitel, ptp, stb. menü) akkor mennie kéne. Ha mégsem, akkor vagy windows gond lesz, vagy próbálj másik kábelt. Nálunk otthon ez minden sony vagy az összes régebbi telefonunkal is gond nélkül működik (windows 10 home). USB hibakereső az egy fejlesztői eszköz (pl. adb parancsokkal le lehet szedni előre telepített alklamazásokat, stb-re való), az ide neked nem kell, kapcsold ki.
-
Thocy a ZAGY
tag
Térerő gondom még nem volt sehol, a beszélgetési minőség jó. Zenehallgatásra nem használtam még (három gyerek és egy mozgalmas munka mellett én leginkább csendet szeretek hallgatni, ha éppen jut egy kis idő), de a Sony telefonokat dícsérni szokták ilyen téren. A Google Fotók működik, te döntöd el, hogy akarsz-e szinkronizációt Google fiókkal vagy mással. A Samsung Galéria alkalmazása itt-ott kicsit többet tudott, de élhető ez is. A bluetooth folyamatosan szinkronizál a Samsung Fit karpánttal, az NFC-t napi szinten használom fizetésre, nincs gond velük.
Igazából olyan problémám nem volt vele, ami miatt megbántam volna a vásárlást.
127 ezret simán megérhet.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Többet vesz, mint ad a Sony a középkategóriában, amin az sem feltétlen segít, hogy lejjebb csúszott az ár.
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Megújul a Netflix tévés appja
- Példátlan a 2 nm-es TSMC node iránti kereslet
- Villanyszerelés
- Milyen routert?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Spórolós topik
- Windows 10
- Mégsem lesz divat az atomerőműre kötött adatközpont?
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 15IMH05H notebook - i5 10300H 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660Ti W10
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest