Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- iGO Primo
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
A Sony 2010. május 11-én bejelentette a MILC (tükörnélküli cserélhető lencsés) fényképezőgépcsaládjának első két tagját, a NEX-3, és NEX-5 gépeket, APS-C méretű szenzorral. A piaci várakozásnak megfelelően az APS-C vázak rövid, de gyors evolúciója után 2013.október 13-án megjelent az első full frame méretű érzékelővel szerelt Sony MILC ILCE-A7 néven. Az összefoglaló a rendszert átlátni próbál segítséget nyújtani.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rgranc
aktív tag
válasz
Masooo #27389 üzenetére
*Szerintem* nézd meg a 18-135 (vagy esetleg akár a 18-105) objektívek egyikét hozzá, és akkor cserélgetned se kell, kezdéshez tökéletesen elég és cserélgetned se kell, ha pedig később érzed hogy valami kevés, akkor is megmaradhat kirándulós utazóobjektívnek.
Amúgy itt egy (lassan már elavulni kezdő) lista az a6000 objektívekről: https://sites.google.com/site/sonya6000ajanlo/
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 3
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték, fődíj egy Samsung gamer monitor
- VoLTE/VoWiFi
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Hunt: Showdown
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7900 XT 20GB GAMER PC termékbeszámítással
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- EGY PRÓBÁT MEGÉR, NEM? Árgarancia, ingyen szállítás/átvétel RX 7000 kártyák 27% áfa, beszámítás!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- HÚSVÉTI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest