Hirdetés
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Frissítéseken munkálkodik a Samsung a munka ünnepe előtt
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Pici telefon, óriás akksival?
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lallerboy85
tag
Sziasztok!
Kinéztem a köv. Sony KD43XF8505 készüléket.
[link]Aki jártas a témában segítene, hogy ez megfelelő választás lenne e számomra?!
Tv-hez sajna nem, de notebookhoz jobban értek, ott vannak nem ajánlott szériák stb...van e bármi amire oda kell figyelni a sony tv-k esetén? Gondolok itt pixelhibás tipusok vagy bármi negatívum?
Röviden: 4m távolságból, szemben lenne nézve. Van egy play station 4 pro készülékem(emiatt is választottam a 4k-t). Bluetooth az fontos, ill. böngészés stb...
Azt írja h scart csatlakozó nincs a tv-n. Ugye nekem iptv van thome.-ill. a jelenlegi tvm azzal kapcsolódik a készülékhez. Ennél ez h lenne megoldva? Bocsi ha hülyeségeket kérdezek, de nem vagyok annyira képben!
Végszóként, ha ebből az összegből lenne ajánlottabb típus, szivesen meghallgatom! 220e fölé viszont nem szeretnék már menni!
Köszi ha valaki szánna rám pár percet!!!! Köszi!!!!
-
Lallerboy85
tag
Sziasztok!
200e ft -al bezárólag, melyik Sony 4k uhd led ajánlott?! (persze ha van megfelelő ekkora összegből)
Méret terén mindenképp kell a 100 v kicsivel nagyobb! Bluetooth az fontos ill. HDMI.
Amire használnám az filmezés, böngészés, ill. lenne hozzá egy ps4 pro készülék. Ha kicsivel meg kell a 200e ft-ot toldani, belefér... Köszi előre is!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- ASUS ROG Ally
- EA Sports WRC '23
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Lexus, Toyota topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Nintendo Switch
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Frissítéseken munkálkodik a Samsung a munka ünnepe előtt
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest