Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Microsoft Rewards
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Edween
őstag
válasz
infinity76
üzenetére
Melyik fajtát vetted, amelyiknek mind két feléről le kell húzni egy fóliát és úgy lehet felhelyezni?
-
infinity76
csendes tag
Ha kijelzővédőt szeretnétek venni. Ajánlom innen.
6db-ot vettem 500Ft-ért Németországból. Ja és a postaládában landol.http://www.ebay.com/itm/180878392760?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649
-
Edween
őstag
válasz
Matula 007
üzenetére
Sejtettem, hogy nem az, pedig megérdemelnék, köszi az infót.
-
Edween
őstag
Azt lehet tudni, hogy a Hx sorozat kijelzőit gorilla-glass védi e?
-
soma165
tag
sony hx9v fényképezögépemhez adott cd röl feltelepitettem a
Picture Motion Browser nevü programot de nem tudom magyar nyelvre állitani a menüjét
kérem valaki segitsen,hogy lehet -
mceely
tag
Sziasztok!
ÚJ HX9V tulajként van egy kis akksi gondom: a HX5V-ből megmaradt akksit 1-2 alkalommal sikerült feltöltenem a géppel, de ezt követően ha berakom ezt az akksit a gépbe (ugyanaz a típus, ráadásul ez japán, nem kínai gyártmány), nem hajlandó tölteni.
Sajnos a HX5V töltöm már nincs meg, hogy ki tudjam abban próbálni. Ha mérem az akksit, nulla töltöttséget jelez.
Valakinek esetleg tippje? -
tiszavirág
tag
Természetesen a Hx9v nem versenyezhet pl. a Nex-5n dinamikájával, ez azon kompromisszumok egyike, amivel együtt kell/lehet élni.
Ilyenkor mindig el kell döntened, hogy mit akarsz a felvételen inkább kihangsúlyozni és akkor ennek megfelelően kell a képkivágást és a többi paramétert beállítani .
Azt általában előre ki lehet szúrni, hogy mi az a kritikus szituáció, ahol ilyen probléma felmerülhet. Általában kerülni szoktam az ilyen helyzeteket, vagy tudatosabb kameramozgatással és agresszív beállításokkal a (ISO mód helyett tájkép,szürkület, vagy tengerpart mód! ) a mindenkori helyzet függvényében kompenzálom, illetve tompítom azok hatását.
-
Márton
nagyúr
válasz
tiszavirág
üzenetére
Én tisztában vagyok ezzel, sokszor én is lemegyek -1 -2 EV-ig.
De van akkoris néha olyan téma, amit képtelenség átfogni ilyen géppel
Ide egyszerűen nagyobb átfogású szenzor kell, mert különben minden részlet elveszik a sötét területeken ha még lejjebb veszem. -
Márton
nagyúr
Ez engem is hihetetlenül zavar, főleg most hogy nézem vissza az Alpokban készült felvételeket. Sötétzöld fenyők, fennt havas hegyek és felhők. Napsütésben vagy kiég a kép teteje, vagy töksötét az alja. Volt annó átmenetes szűrőm is, de nem szerettem, eladtam.
Egyszerűen nagyobb dinamika átfogás kell. HDR videó
Vagy ez az új Pana csodaszabadalom majd. -
Tulku
veterán
Ez az akadás valószínű azért van, mert nincs rajta manuál mód, a gép maga állítja a paraméátereket és sajnos néha előfordulhat (szerin tem) hogy az 50p-hez nem megfelelő záridőt használ...de az esetek többségében ez a mozgásokat nem érinti. És persze ez nem az 50p-vel függ össze (persze a nem megfelelő záridő dehogynem, de azt nem tudod befolyásolni)
Tiszavirág kartács mindenben tud segíteni, vannak neki trükkjei, tessék őt kérdezni!
Ő ilyen hx9v guru, én max 5n-ben vagyok otthon, de az más kategória... (csak az 50p-re reflektáltam, ezért posztoltam) -
djnice
veterán
válasz
lolchief70
üzenetére
Tettem fel egyet neked, ha jó a lejátszód, akkor nem fog akadni:
[link] -
Engem inkább az zavar a videófelvételben, hogy amikor a macskámat filmeztem nagyon világosban, kiég a kép, ahol fehér a szőre. Elég zavaró, ok, hogy vakít, de egyáltalán nem vakított annyira, hogy kiégesse a képet. Majd dobok fel youtube-ra videót,ha valakit érdekel, mire gondolok. Meg ha lehet állítani ezen, akkor ne fogja vissza magát a válasszal senki, aki tudja, köszönöm.
-
YikeSS
tag
válasz
lolchief70
üzenetére
Azért hagy rondítsak bele a nagy örömködésbe. Igenis tud akadni a mozgás, ha nagyon nagy kontraszt vagy fényerőkülönbség van a felvett anyagban. Ritkán jelentkezik ez, de nekem már volt többször is. Ezzel együtt kell élni. Egy videokamera ilyet nem csinál (legalábbis az én Pana SD700-am nem).
Volt ez téma it korábban egyébként.
Ezzel nem elvenni akartam a kedved, mert amúgy remek felvételt csinál és a mozgás is jó.
-
Tulku
veterán
válasz
lolchief70
üzenetére
Semmilyen megosztó videóit ne nézd...
Az 50p-je valóban megváltás, elfelejtheted a fűrészfogakat, a szaggatást...talán túlságosan is műtermi, először nem is hiszed el.Azért is népszerűbb a 24p, mert hiába szaggat mint állat, életszerűbb---tkp filmesebb a jellege, és ha nem svenkel, életszagúak a lassú, vontatott jelenetek. 50p-nél minden olyan hiradós..persze ez semmit nem von le az értékéből, csak van aki pont ezért 25p-síti...és ugye ebből milyen jó 24-25p-s mozit lehet rittyenteni.
Hidd el, ez a legjobb kis kompakt videóban...svenknél nincs szaggatás (csak a jutyúbon)
-
lolchief70
aktív tag
Sziasztok!
Erősen gondolkodom egy Sony HX9v készülék beszerzésén, de sajnos nagyon kevés nyers letölthető videót találok tömörítetlenül és vágatlanul. A youtube és társain megnézett viedók nálam pedig, azt kell mondjam kicsit akadnak. Nem nagyon de épp elég bosszantóan mintha pár másodprcenként eldobna egy-egy framet. A kevés letölthető videóknál is tapasztalok ilyet.
Valakinek lehet hogy fel sem tűnik, de ott jobban látszik, ha a kamera oldalmozgásánál nézzük a felvételt.
A művészi videók amik a vimeoról lettek linkelve tényleg szépek, de mintha direkt kerülnék a gép mozgatását.
Ez nem életszerű ha például családi vodeót gyárt az ember!!
Kérdésem: ez mindig otthoni környezet alatt is előjön?
Beállítások kérdése? Vagy csak egyszerűen ennyit ud a masina?
Megjegyzem a többi kompakt kamerához képest tényéeg fényévekkel jobb és folyamatosabb a video amit felvesz, de ez akkor nyomja a csőröm...
Tudtok feltenni valahova tömörítetlen oldalmozgatésos felvétel? -
fireman
tag
Sziasztok!
A remény hal meg utoljára...
Egy másik fórumon írták, hogy a Dunehd.hu oldal "terméktámogatás" részéről le lehet tölteni egy "patch"-et, ami állítólag megoldja ezt a problémát....csak az a bibi, hogy ezt csak egy a vásárláskor kapott regisztrációs kártya aktíválása után lehet megtenni....és ilyen reg. kártya sajnos nincs nekem, így nem tudom letölteni, kipróbálni, hogy javítja-e a a DUNE 101 kütyüt, az 1920x1080 50p-s .m2ts fájlok lejátszása esetén.Nincs meg valakinek esetleg ez a "patch", vagy esetleg egy link egy másik letöltési lehetőségről.....?
-
Tulku
veterán
Szerintem igen, de majd Tiszavirág kartács rámcáfol...nem is a 4 mbit, bár egy ilyen lapkánál azért az is jelent valamit (persze hol nem) de az interlaced módot össze sem lehet hasonlítani a progresszívvel...minden élesebb, nincsenek félképek.Ű
Tudom, hogy rossz ezt hallani,de ha nem viszi, cserélj...
Firmvare frissítés?
ps: még mindig nem tudom elhinni hogy egy dune csinál ilyet...nálam az asus össze-vissza játszott-nem játszott mindent, se hang se kép nem volt, aztán felraktam a firm frissítést és csodák csodája minden megjavult...
-
-sanci-
csendes tag
válasz
tiszavirág
üzenetére
Köszi, melóhelyen kipróbálgatom majd.
-
fireman
tag
Nekem is csalódás a DUNE 101, most nagyon rövid próbát csináltam 1920x1080 (50i) 24M-ben talán nincs ilyen probléma, de majd hosszabb felvételnél is kipróbálom....csakhát mivel tudja a gép az 50p-t, ezért az lenne a cél.
Pár hete van meg a Sony, nem sok videót csináltam eddig, nem hasonlítgattam....jelentős a minőség romlás 50i-ben? -
fireman
tag
Sziasztok!
Az .m2ts videó fájlok lejátszására van-e bevált médialejátszó? A "milyen médialejátszót" topicot 2 hónapja figyelemmel követtem, visszaolvastam, végül a pozitív vélemények alapján ma vettem egy Dune 101 lejátszót, de bár ne tettem volna, ugyanis legnagyobb meglepetésemre a Sony HX100V-vel a legjobb minőségben készített videóknál (eddig csak ilyet csináltam) kb. 1 perc lejátszás után elkezd "sietni" a hang, majd 10-15 sec. után már egyáltalán nincs hang

Valami megoldást kellene találnom, mert a 16 gb-os kártya elég gyorsan megtellik, a laptopom, asztali gépem pedig régi, gyenge a lejátszáshoz, Ti mivel szoktátok lejátszani a fájlokat?
-
1. Én szoktam kisebben is használni, márcsak az arányok eltérése miatt is (16:10 és 4:3 asszem').
2. Nekem tölt mindkét esetben, ha simán usb-n van, akkor ki kell választani,hogy csak töltés legyen.
3. Én is MM-ban vettem, alkudtam egy 10-est...
Annó még 100k volt azt hiszem. Nézegettem nagyon, jött egy izomkocka-dagi-rendszergazda típus emberke (no offense, jófej volt), beszélgettünk, kérdezte a végén, megveszem-e. Röhögtem egyet, mondom nem, máshol 10k-val olcsóbb és "h*lye azért nem vagyok".
Erre megkérdezte,hogy ha 10k-val olcsóbb lenne, elvinném? Mondom persze, most rögtön. Telefonált kettőt az ügyfélszolgálaton, átállította az árat, lecsippantotta, és egy 10-essel olcsóbban elhoztam. Nem gondoltam volna,hogy MM-ban ilyet lehet 
-
-sanci-
csendes tag
Sziasztok!
Pár dolog nem világos a HX9V fényképezővel kapcsolatban, ezért kérdeznék:
A dobozban mellékelt AC-UB10/UB10B adapterrel most lehet hálózatról tölteni a masinát, vagy csak USB-ről PC-ről? Vagy mindkettőre van lehetőség?
A masina 16MP tud. jelenleg egy őskövületet használok, de már annak a 8MP-ét is elégségesnek tartom. Tesztelte valaki azt, hogy kellemesebbek esetleg a képei kisebb felbontásra állítva, vagy mindenki a maxon használja?
Nagyon kíváncsi vagyok a video képességekre (téma van, tele vagyok ötletekkel
, illetve magamra is, hogy mit tudok majd összevágni a nyersanyagból. Életemben nem használtam még editáló programot. Párat ajánlottatok, köztük a magix-et, ezzel tényleg egy kezdő is elboldogul? (Analfabéta azért talán nem vagyok, photoshop megy, ha kell)
Ha esetleg tud valaki valami akciós beszerzési helyet, azt szívesen veszem. (Az árgépen kívül.) Azért elnézek 1-2 MM-ba meg Fukarba a hétvégén, hátha találok kedvező áru utolsó előtti példányt.
Üdv,Sanci -
g@bo
nagyúr
nekem az utángyártott cuccoknál a kapacitással volt gond, psp akku fele ideig birta, mint az 5 éves gyári.......
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
amugy np-bg1 akksi van a gépbe, de nem tűnt fel, hogy nem info változat, van másik fajta is? kb. mennyi a gyári?
[link] utángyártott, dicsérik, info... olcsóbb.
-
Én biztosan nem vennék nem eredeti akkut hozzá. Lehet, semmi baja nem lesz, de ha elbarmolja (láttam már 1-2 iPhone-t is, amit utángyártott dolgok nyírtak ki, és hiába nem volt megbontva a ház, nem számított garanciális problémának). Mellesleg, pl. a nyomtatómba is vettem utángyártottat, és csak szívok vele, mert nem mutatja, mennyi van még benne, állandóan nullázni kell, mert azt hiszi a nyomtató,hogy nincs is benne semmi, stb.
-
g@bo
nagyúr
szerintetek, ez a jóképű utángyártott akku megvehető? [link]
van ezeknek valami trükkjük? / sony lesi, eredeti e / v inkább van itthon bevált darav?
thx.
-
tiszavirág
tag
válasz
infinity76
üzenetére
Én manuális módban mindent alapon használok, de ez persze ízlés kérdése is.
Ahhoz, hogy illesztési hiba mentesen, vagy kis hibával terhelt panoráma képet kapjál, alapvető a függőlegesen tartott, egyenletesen mozgatott kamera és az egy adott forgástengely körüli mozgatás.
Ezt természetesen legjobban egy fluidfejes állvánnyal lehet megvalósítani, de egyéb kreatív megoldások is megfelelők lehetnek. -
infinity76
csendes tag
Pár kérdés.
Manuális módban használjátok -e az élesség növelését? Én nem vettem észre különbséget. Minőség rovására megy?
Nagyfelbontású pan.képnél nekem mindig valahol elcsuszik egy kicsit? Ötlet?
kösz. -
Gaboren
tag
Én is nemrég vettem egy hx9-et úgy, hogy hx7-est akartam venni eredetileg. Fentebb már leírták, hogy mennyivel többet tud, arányaiban a tudása viszont lényegesen több az árkülönbözetnél. Egy kis spórolást megér, hogy ne kelljen hx7 tulajdonosként azt bizonygatnod Magadnak, hogy jó az neked, semmi szükséged a hx9 plusz dolgaira, közben meg a lelked mélyén tudod, hogy a hx7+2-vel jobban jártál volna hosszú távon.
-
g@bo
nagyúr
válasz
infinity76
üzenetére
hx7v-re van keret... annyival rosszabb? -
infinity76
csendes tag
HI! Egy jó tanács ne tökölj vedd meg a HX9V-t. 2 hete használom ha most kib...om a kukába is megérte olyan képeket csináltam vele, videóról meg ne is beszéljünk. Flickr.com-on van group a hx9v-nek.
Megveszel egy 50.000ft-os gépet aztán anyázol, nem ér szart sem. Egy biztos h a 16x opzikai zoom mellett is tűéles képek és videók készíthetőek. Műszakiból csak jót vegyél, ez igaz TV-re is, stb. Amugy nem mindig a legújabb a legjobb. Pioneer Kuro máig az etalon a plazmáknál. A HX9v egy jol sikerült készülék, megéri az árát. Vagy marad a többszázezres gép+objektív+malaclopó táska. Remélem segítettem. -
g@bo
nagyúr
ha az állókép tekintetében éppen csak jobb a Canon, akkor...
ehhez mit szóltok, mint alternatíva? Sony wx50 [link]
hx7v tulajdonságok, kisebb optikai zoom és gps nélkül.
ami röhej, hogy árgépen 52000 sony oldalra ugorva már 61000.
[részletek...]
[A terméknek van részletes leírása és fényképe] 52.000 Ft
2012.06.13. -
Annó nekem is ilyesmi volt a dilemmám, Canon sx230 vs. HX9V. Sokat jártam utána, a Canon állóképei egy hangyányit jobbak, viszont a sony meg videóban jobb. Egyik ok ez volt,hogy akkor legyen a sony, mert akkor az egészet nézve jobban járok.
A másik, pedig a kinézet, anyag és minőségérzet. Elmentem tapperolni MM-ba. Canon fogása igen gyalázat volt, "nincs mibe kapaszkodni elöl", és olyan kis gagyinak tűnt. Sonyn viszont látszott,hogy "van benne anyag" és a fogása is biztosabb, egy házibulin nyugodtabb szívvel adom oda másnak fényképezni, mint egy olyat, aminek a fogását még én sem érzem biztosnak.
-
-
tiszavirág
tag
válasz
szakalinho
üzenetére
Persze, tökéletes, nekem is pont ilyen van.
Kártyaolvasóval, pendriveként is gyakran használom, arra is szuper.
-
szakalinho
tag
válasz
tiszavirág
üzenetére
Köszönöm megtaláltam. Maradok 8gb-s nál. Fél óránál hosszabb videót úgy sem csinálnék.
Akkor ez jo lesz ugye ? Samsung 8GB SDHC Class 10: [link] -
tiszavirág
tag
válasz
szakalinho
üzenetére
Én Samsung CL4 essential és CL10 plus-t használok, egyikkel sincs problémám.
8Gb-ra rögzíthető videó mennyiség, lsd. 584.hsz.
-
szakalinho
tag
Akkor akár a Class4 es is elég lehet ? Tudtok esetleg valamit ajánlani Edigitalba ? Vagy esetleg honnan vegyem ? (edigitalba nem kell futár, Győrben átt tudom venni.)
Hány perc videot lehet felvenni fullhd be kb 8gb és 16gb-ra ? köszi előre is -
YikeSS
tag
válasz
szakalinho
üzenetére
Nekem volt egy 32GB-os Kingston class10-es SDkártyám és nem tudtam rendesen használni sem a HX9V-ben, sem a Pana videokamerámban, mert időnként hibázott, korrupt lett pár file. Más eszközben tökéletesen működött az a kártya, de ebben a kettőben nem. Egy barátom szintén így járt egy szintén 32GB-os Kingston class10-essel.
Eladtam, lecseréltem Samsung-ra, azzal semmi gond....
-
Matula 007
tag
válasz
szakalinho
üzenetére
IGEN

-
szakalinho
tag
Ma nappal én is HX9v tulajdonos lettem. Kérdésem az lenne, hogy egy ilyen kártya megfelelő lenne bele a HD videokhoz is ? köszi [link]
-
Én is rühellem ezeket az oldalakat, de csak azért linkeltem be, mert az első, amit legolcsóbbnak ír, megnéztem, és azt írják, raktáron van a cucc. Nem nagyon szoktam ilyenekre hagyatkozni, inkább megveszem drágábban egy nagyobb, ismertebb cégtől, márcsak a garancia ügyintézés miatt is.
-
Matula 007
tag
-
Edween
őstag
Véleményetek szerint, a hx 20 ér 20 ezerrel többet mint hx10, és miért?
-
g@bo
nagyúr
hi
urak a hx7v megéri a 70k-t? / sony shop / vagy esetleg más javallat? / canon sx220
/ 
-
válasz
tiszavirág
üzenetére
Felraktam egy videót az általad említett programmal, de csak 720p a maximum, a sonyval full HD-ben vettem fel, majd a movie makerrel publikáltam youtube-ra, de édekes, 1440x1080-as felbontásban tolta fel, viszont a videó nézésekor már csak 720p a max, amit választani lehet...
szerk: csak várni kellett, megjelent az 1080 is, akkor lehet a youtube követeli meg,hogy 1920x1080 helyett 1440x1080 lehet egy videó felbontása?
-
Ma elmentem tokbeszerző körútra.
Többet is néztem, MM-ban voltam, az sem drágább, mint a hivatalos Sony szalonok, csak nagyobb a választék (más gyártó tokjai is ottvannak ugye).
Először Sony tokot néztem, volt vagy 5 féle. Egyszerű simát akartam, nem 100 zsebes/zipzáras fajtát. Ami tetszett, a HCS-CSY (2600 ft), de sajnos, nem fért bele. Ott volt az LCS-HH is, ami szép, csak épp otromba, nagy, és igen "szellős", szóval ez mindentől véd, csak a portól nem. Az ára sem utolsó, 9k....
Aztán végül megtaláltam a tökéleteset: BeClever Smart M (hirtelen kép, szóval ilyet sikerült fényképeznem), nagyon jó kis tok, keményfedeles, zipzáras, belül puha, a fényképező pont belefér, és mindössze 2400 ft volt

Mindezt csak azért írtam le, hátha valakinek szintén jól jön tok vásárlásakor egy kis help

-
Freeman01
tag
Sziasztok
Immáron én is tulaja lettem egy HX9V-nek egyenlőre nagyon meg vagyok vele elégedve tetszenek a képek amiket lehet vele készíteni és a videó is kifogástalan.
Viszont észrevettem hogy elég hamar lemeríti az aksit így gondolkodok hogy veszek egy pótot bele, az utángyártottat mennyire érdemes megvenni? Olvastam olyat hogy utángyártottnál kiírja egy idő után hogy nem eredeti az aksi és kikapcsol ez igaz?
Láttam azt is hogy a NP-FG1-es típusú kiírja pontosan mennyi energia maradt még benne ez szerintetek megér némi plusz pénzt? -
djnice
veterán
Remélem lesz az RX100 mintájára nagyobb zoom-os verzió és akkor eladhatom a Nikon D5000 + Sony hx9v kombinációt

-
Tulku
veterán
válasz
tiszavirág
üzenetére
Csak neked az rx100-ról videó módban:
Video quality looks pretty good. We'll be preparing a more detailed video page, but my overall experience with the RX100's video was pretty uneventful. You can set ISO manually or let it gain up automatically in ISO Auto mode. Thus far, I only recorded AVCHD files, so we're making one night video available, shot in Auto ISO at 60i 24M (FX). You'll have to download it to view it in a viewer that will show MTS files. Watch for MP4 samples soon. Dynamic Range Optimization is also available, as are many of the picture effects. The results with all of them are pretty surprising. You can even select among Program, Aperture, Shutter-priority, and Manual shooting modes.
Tehát van

Jól alakul ez...különben nem a hx9v-nek lesz vetélytársa, hanem a nex-eknek.
De te is el fogsz gondolkodni...néha, néha...
-
Tulku
veterán
válasz
tiszavirág
üzenetére
Ami most van a GH2 az egyedülálló minden tekintetben...de nagy

-
Tulku
veterán
válasz
tiszavirág
üzenetére
Let..om a GF5-öt az interlaced videójával

Vitalij sem tud mit kezdeni a GF2-3-mal, maradt az interlaced mód.
Ja és ott sincs manuál videó...azt kapod, amit felkínál a masina...Nekem az 50p-hez az 1,8 induló baba...erre vártam sanyiéknál...és hát igen, az ára miatt még kérdéses, de hajlok rá...és van raw!
-
tiszavirág
tag
Én nagyon gyakran használom a 10-16x-os zoom tartományt, ugyanis a HX9v-vel ez az egyetlen lehetőség, hogy szép mosott hátteret kapjunk.
Azt azért tudni kell, hogy az 1"-es szenzor, ami az RX100-ban van, az közel 3x nagyobb felületű, mint a Hx9v-ben lévő 1/2,3"-es érzékelő. Ennek kiszolgálására kompakt méretben és viszonylag jó fényerővel, nyilván ez a zoom méret fér bele optimálisan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mesterséges intelligencia topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Crimson Desert
- Villanyszerelés
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Raspberry Pi
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)