Hirdetés
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
karpetya87
csendes tag
Szia,
Nekem egy ehhez nagyon hasonló hifim van (MHC-EC50), a PC-vel valóban egy sima 3,5 mm-es jack kábellel kell összekötni, rádugod a hangkártyád front kimenetére.
Minden bizonnyal nincs hozzá külön hangfalkábel, hanem (nem cserélhető módon) bele van ragasztva a gyári kábel a hangfalba, így nem kell hozzá venned külön, csak a hifi hátulján lévő csíptetős aljzatba beledugni és kész. -
tokand
tag
válasz
hapondragon
üzenetére
Tudnál nekem linkelni értékeléseket?
-
tokand
tag
válasz
hapondragon
üzenetére
Értem.
Köszönöm a hozzászólást.
-
hapondragon
csendes tag
Hello:
Bár nekem nincs személyes tapasztalatom az általad írt hifivel kapcsolatban, az alábbi infókat túrtam fel a neten:
A talált (nem túl sok) felhasználói vélemény mind 4, vagy 5 csillagos, a legrosszabb jellemző a súlyára utalt (nehéz a cucc)
de gondolom nem Walkmannek szeretnéd Te sem. 
A PC Link gyakorlatilag egy dedikált 3,5-ös (kisjack) csatlakozó, vagyis simán rádugod a hangkártyádat a hifire és szól.
A hangfalkábel hossza már nehezebb kérdés. Általában nincs túl hosszú kábel ezekhez a hifikhez (1,5-2m max/hangszóró), de mivel bármilyen hangfalkábel megfelel (ne a leggagyibbat vedd, ennyi) ezért ha nagy távolságra akarod tenni a hangsugárzókat a központi egységtől, akkor az könnyen orvosolható és nem is tesz tönkre anyagilag.
-
tokand
tag
Senki, semmit?

-
tokand
tag
Üdv mindenkinek.
Sony hifikkel kapcsolatosan szeretnék tapasztalatokat gyűjteni.
Esetleg ha valakinek lenne [ilyen] hifije, leírhatna róla néhány infót, tapasztalatot, hogyan lehet összekötni pc-vel, illetve hány méteres és milyen hangszórókábelt adnak hozzá?
Érdemes-e megvenni ezt a szettet, illetve érdemes-e hozzá venni külön hangszórókábelt?
Azért nyitottam új témát, hogy észrevehetőbb legyen, illetve az általános topikban nem jutottam eredményre, nem találtam olyan embert aki rendelkezne ilyen szettel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Jövedelem
- 3D nyomtatás
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Szólánc.
- Óra topik
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- EAFC 26
- További aktív témák...
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro Max (256 GB) (rendelhető)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro (256 GB) (rendelhető)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R5 2600X 8GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1050Ti 4GB Gamdias Argus E1 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

de gondolom nem Walkmannek szeretnéd Te sem.