- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gkrisz78
tag
Sziasztok!
Most érkezett meg a CuBox i2eXw-m Németországból. Aznapi árfolyamon pár forint híján 38e-t fizettem érte, és csütörtöki rendeléssel tegnap ért ide.
Ez ugye az előtelepített OpenELEC verziós, így azt tudtam tegnap este röviden próbálgatni. Filmek felvétele könnyen ment hálózati meghajtóról, Youtube kliens is jól működik. Ami kérdés merült fel számomra, hogy a Chromiumot fel lehet-e varázsolni rá?
Vezeték nélküli egérrel állítgattam, mivel a távirányítóval sem jutottam még dűlőre (egy Logitech Harmony 525 látja el a mindenes szerepét most), CEC segítségével nem mindenre időben reagált, majd valószínűleg az itt említett megoldás lesz működőképes.
A Transmissiont próbáltam még, de azt már nem sikerült életre keltenem tegnap.
Az esti pár órában ennyire sikerült kiismernem, de ha még érdekel mást is megoszthatom a későbbi tapasztalataimat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Konfig I5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX3070 8GB!
- Homelab racionalizálás 2 (APC SRT2200)
- Eladó Konfig I5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX5060 8GB!
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 24GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Ryzen 7 7800X3D +hűtött VRM-es B650M lap +32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- LG UltraFine 4K - 6K és Smart Monitorok -30%
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest