- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
Új hozzászólás Aktív témák
-
gkrisz78
tag
Sziasztok!
Most érkezett meg a CuBox i2eXw-m Németországból. Aznapi árfolyamon pár forint híján 38e-t fizettem érte, és csütörtöki rendeléssel tegnap ért ide.
Ez ugye az előtelepített OpenELEC verziós, így azt tudtam tegnap este röviden próbálgatni. Filmek felvétele könnyen ment hálózati meghajtóról, Youtube kliens is jól működik. Ami kérdés merült fel számomra, hogy a Chromiumot fel lehet-e varázsolni rá?
Vezeték nélküli egérrel állítgattam, mivel a távirányítóval sem jutottam még dűlőre (egy Logitech Harmony 525 látja el a mindenes szerepét most), CEC segítségével nem mindenre időben reagált, majd valószínűleg az itt említett megoldás lesz működőképes.
A Transmissiont próbáltam még, de azt már nem sikerült életre keltenem tegnap.
Az esti pár órában ennyire sikerült kiismernem, de ha még érdekel mást is megoszthatom a későbbi tapasztalataimat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Csillagfelhő áztatná el Elon Musk űrkarneválját
- Battlefield 6
- LEGO klub
- PlayStation 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- i5 14400F/MSI RTX 5070 GAMING TRIO OC/Corsair 32GB DDR5 6000Mhz/Samsung 980 Pro 1TB/Be quiet650WGold
- Félkonfig: AMD Ryzen 5 5600x + ASUS TUF B550M Plus WIFI + Corsair Vengeance RGB RT KIT
- AKCIÓ 0330-ig!!! GIGABYTE Z790 EAGLE +2x16GB 6000MHz hűtőbordás DDR5 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- AKCIÓ 0330-ig!!! GIGABYTE Z790 EAGLE +2x16GB 6400MHz CL32 PATRIOT VIPER VENOM DDR5 kit! GAR/SZÁMLA!
- AKCIÓ 0330-ig!!! GIGABYTE Z790 EAGLE +2x16GB 7000MHz CL32 PATRIOT VIPER VENOM DDR5 kit! GAR/SZÁMLA!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest