- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Magyarországról is elérhető a Xiaomi Pay
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Fotók, videók mobillal
- Netfone
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
user1982
csendes tag
válasz
#25954560 #37 üzenetére
hát igen, sejtettem hogy ez a opensource dolog megosztja a közvéleményt... a lényeg, kevéssé a linux-szal magával volt bajom, inkább azzal hogy minden disztribóció tele van pakolva egy valag egymást helyettesítő csomaggal, alkalmazásssal, nekem mind bugos volt, tény, hogy nem értettem hozzá eléggé, de olyan fagyásokat én a win95 óta nem láttam mint amit a suse 9 , az uhu, a red-hat, a debian ( grr
) csinált, más kérdés hogy kilencvenszázalékban a kill ment, csak ha doksit akarok szerkeszteni, akkor nem nyugtat meg hogy a kifagyó alkalmazás kilőhető, viszont ami tettszett az open source ban
az a frozen bubble és az armagetron
vissza a solarishoz, nekem meg ez a perverzióm, hogy nem vagyok oda a windowsért, ezért keresem az olcsó alternatívát, meg informatikus hallgató vagyok, érdekel a téma, elmondhatom hogy láttam ilyet is
asszem most keresek egy ilynebb témájú topicot
ja ui : a csillivilli alatt nem a 3D-s átlátszó asztalkezelőt értem, de a debian telepítője óta a win 3.11 -et már csillivillinek tartom
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Elérhető a Fractal Scape
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- E-roller topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Apple asztali gépek
- Magas AI-költségek, csökkenő létszám: dolgozók ezreit rúgja ki a Microsoft
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest