- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Aktív témák
-
as_Rock
őstag
Köcce Dryman bá', de gépszétszedés, kitakarítás, majd cuccok visszarakása után kiderült, hogy hibátlan a lap, csak az előző ''szakértő'' volt balfék és prognosztizált laphalált
Így az egyetlen kérdés, hogy a fenti Biostar alaplapot egy 2200+-os procival és TT hűtővel 20k-ért el leket-e adni? -
Dryman
őstag
Én nem rábeszélni akarlak a kollega alaplapjára, de ha mindene megvan, és hibátlan, akkor miért is ne!......
még jumperes szorzó állítási lehetőség is van a lapon, bár ezt az Asrock csak a netről letölthető manuáljában publikálja! -
Dryman
őstag
válasz
BlueAthlon #6 üzenetére
Aki ért hozzá tudja hogy nem érdemes, de ha meglátod az asrock A64 754-as mikros lapjában azt a bios beállítást hogy akár 256MB-ot is adhatsz annak a szutyok int. videóvezérlőnek, akkor hanyattesel
Tudom hogy netezni, dvd-zni bőven elegendő még a 32MB-is, de az ilyen vakulj paraszt fícsör mindig jól jöhet a tudatlanok táborában!
Asrock K7S41-GX lapocska már tudja a sempront is kezelni, és bizony az usb-i is 2.0-sok, némi kis érdembeni előrelépés, és a nagykerárat tekintve sem elhanyagolható 6120Ft-ért láttam 1 év garral ujonnan.....
Pedig örültem volna ha az enyémet is viszed! -
as_Rock
őstag
válasz
BlueAthlon #4 üzenetére
Nem saját, kollégáé
-
Dryman
őstag
Szia!
Ez a lap ha nem tévedek akkor egy Via km266 chipkészletű alaplapocska, a leírásból a max 266MHz FSB-ből erre lehet következtetni. nem hiszem hogy via km400 chipsetű lenne.
Ismereteim alapján ezek a viás integrált VGA-s mikroatx lapok kicsit ritkábbak mint a sis chipsetes társaik, ez nem jelenti azt hogy nem kapsz, de kicsit tovább fog tartani.
A regisztrációs neved szerint én inkább egy Asrock K7S41 vagy K7S41-GX lapot javasolnék, mert azokon már 128MB-osra is kiterjeszthető a shared AGP memory.
De ha beéred az ennyémmel akkor éppen szerencséd is lehet, csak az én kis mikroatx lapom, nem tartalmaz int VGA-t és int Lan-t, típusa Asus A7V266-M, ez via kt266A chipsetes, azaz ugyanugy kezeli a procikat mint ami helyére keresed, csak nincs rajta integrált videovezérlő meghajtására az a bizonyos via km266 chipset.
Azonban van még egy asus szintén mikroatx lapom A7V8X-MX a típusa, ennek viszont van egy kis hibája, olyat csinál az első bekapcsolás után, hogy 1mp múlva mintha teljesen leállna minden, aztán szintén 1mp múlva meg ismét pörögnek a ventik és hibamentesen dolgozik mindaddig míg ismételten ki nem húzod a tápját a 220V-os hálózatból, aztán ismét ugyanaz a jelenség mint előbb.. -
as_Rock
őstag
Ennek a Biostar M7VIG ProD-nek helyére kellene [link]
Integrált VGA-s lenne a legjobb, de ha olyan nincs akkor is elgondolkodom a dolgon.
Ja, gari előny lenne, vagy esetleg ha nincs is ilyenetek írjatok javasolt típusokat
Aktív témák
Hirdetés
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Opel topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Filmvilág
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Milyen videókártyát?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged