Hirdetés
- Feltűnt az Xperia 1 VIII és 10 VIII az IMEI adatbázisban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Poco M8 5G - majd megveszed
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cseneles
őstag
Sziasztok!
Jelenlegi konfigom egy FX8350 MSI 970 Gaming lapban, véleményt szeretnék kérni alaplap csere előtt
A problémám a jelenlegivel h tuningra FX8 alá nem igazán való, szét főzi magát az alaplap(Socket) mindent vízzel hűtök így érthető ha idegesít és még a CPU sem megy bent 4300 felett ezt is 1,4v-al 
Kinéztem pár alternatívát ezt meg odaadnám a lányomnak egy FX4300 kíséretében. amikre gondoltam az Asrock 970a G3.1, Asus 970 pro gaming/aura
elsősorban a VRM szekciót figyeltem bár asus 7+1..?
elég érdekes az Asrock 8+2
Mi a véleményetek esetleg más alternatíva ami tuning biztos stabil lap?Udv
-
Cseneles
őstag
Sziasztok!
Van egy MSI 970 Gaming lapom es benne egy 8350, probalgatom a tuningot es az erdekelne hogy az alaplap Vrm-jet meddig engedhetem max hofokban ami meg normalis? Van felette egy 6cm slim venti amivel tudom huteni. Most olyan 82-83ig kuszik fel full halkra szabalyozva a hofok 1.45v mellett de ez iscsak IBT alatt. Jatekok kb 70-ig futik fel
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Moto G72 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- MacBook Air M1 13" 16GB RAM 256GB SSD 27% áfás számla, (0228)
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4525
- Apple iPhone 14 Pro / 256GB / Voda függő ( függetlenités alatt ) / 12Hó Garancia / Akku: 100%
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A problémám a jelenlegivel h tuningra FX8 alá nem igazán való, szét főzi magát az alaplap(Socket) mindent vízzel hűtök így érthető ha idegesít és még a CPU sem megy bent 4300 felett ezt is 1,4v-al
elég érdekes az Asrock 8+2