Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Google Pixel topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
Új hozzászólás Aktív témák
-
yakuza.tora
addikt
válasz
Oliverda
üzenetére
Igen, ez a ram még elég új a piacon...
Egy másik topikban azt javasolták, hogy a Crosshair III Formula esetében jobban teszem, ha maradok az 1600-as, CL7-es időzítésű ramoknál. A Kingmax Herculessel úgy okoskodtam, hogy a 2200-ból ha visszaveszek, akkor az időzítésen is tudnék javítani. Mondjuk, az is igaz, hogy a deszka memória támogatása között max. 1600-as ramok szerepelnek.
-
yakuza.tora
addikt
Üdv!
Szerintetek mennyire passzolnának a Kingmax Hercules 2200-as ramjai az ASUS Crosshair III Formula deszkájába?

-
yakuza.tora
addikt
Üdv mindenkinek!
Életem első AMD konfigját tervezgetem és a véleményeteket szeretném kikérni.
Eredeti elképzelésem az volt, hogy veszek egy Crosshair III Formula alaplapot (G.Skill DDR-3 4Gb /1600 KIT 7-7-7-24-2N ramokkal, és 4890-es vga-val) amibe Phenom II X4 965BE procit terveztem. Menet közben azonban arra gondoltam, hogy inkább egy Athlon II X2 240-es procit teszek bele, amit ha jövő ősszel megjelenik a 6 magos Thuban, akkor nyugdíjba küldök.
Az lenne a kérdésem, hogy ez a deszka jó lesz-e mind a két procihoz és a ramok is megfelelőek lesznek mind a két procinak?

Köszi a segítséget!

Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5490 14",HD,i5-7300U,8GB,256GB SSD,WIN11
- Lenovo Thinpad üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával - 03.11.
- MSI GF65 Thin - 15,6"FHD 120Hz IPS - i5-9300H - 16GB - 1,25TB SSD - Win11 - GTX 1660 Ti - MAGYAR
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Xbox Wireless Headset 3 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest