Új hozzászólás Aktív témák
-
peq
aktív tag
Sziasztok!
Értetlenül állok az eset előtt, remélem valaki tud segíteni. Összeraktam anyáméknak egy am3 konfigot, vagyis csak szeretnék.. Iponról rendeltem egy ECS a780lm-m2 lapot, valamint korábban összeválogattam aprókból olcsón egy aeneon 2x1 gb ramot, egy hipro 350w tápot és egy sempron 145öt. Összedugtam mindent, de amint bekapcsolom a gépet, 3 hosszút sípol, majd ez ismétlődik a végtelenségig. Kivettem a ramokat, akkor 3 hallhatóan rövidebbet sípol. CMOS reset, semmi változás. Nekem is am3 platformom van, mindent egyesével kipróbáltam, és 100%osan működnek. Visszavittem a lapot, remélve, hogy az a rossz, de elkeserítő választ kaptam, miszerint athlon x4el, alaplapra integrált d sub csatira kötve bootol usbről, a lap tökéletesen működik. Egyszerűen fogalmam sincs, mi lehet a baja. Akárhol kerestem 3 hosszú beep kódról szóló történéseket, mindenhol a ramot dobta ki a kereső. A lapon ami bios van. Kivettem ramokat, egyesével raktam vissza, kifújtam levegősprayvel, a procit kb 100x kivettem és visszaraktam, de semmi változás. Tápegységet is cseréltem, az is tutira jó. Mi a szar lehet a baja?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged