- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archer
őstag
válasz
Giovanny #1219 üzenetére
Szerintem kár lenne még találgatásokba folyni de az biztos, hogy mindkét oldal mellett és ellen is lesznek érvek (az egyik gyorsabb a másiknak viszont jobb az ár/érték aránya). Szerintem nem maradsz le semmiről, ha még vársz, addig még jön ki egy jó adag AM3+ lap is, lesz választék ha mégis az AMD mellett döntesz.
-
Archer
őstag
válasz
leviske #1212 üzenetére
Szerintem nem, bár utólag ugyan belekerült a biosba olyan menüpont, ahol a fázisokkal lehetett variálni.
"The CPU VRM has 10 phases (2 are powering the Northbridge integrated into GPU), 2 highly efficient Low RDS (on) MOSFETs per phase. There are 10 x 820µF and 3 x 270µF capacitors, all solid, made in Japan, with the rated MTBF of 500000 hours at 65°C. Without a doubt, ASUS Crosshair IV Formula can work with 140W TDP processors, even though many newer high-end CPUs only have 125W TDP"Igazából szerintem annak volt vele gondja aki ráment az energia spórolásra és annyira levitte a feszeket, hogy még stabil legyen a lap. Úgy volt, hogy terhelésnél annyival leesett a fesz., hogy fagyott a gép. Ettől még nagyon jó lap az és szerintem az V is az lehet, Ázuszéknál a RoG presztízstermék, ha mással nem is, azokkal a lapokkal azért foglalkoznak. Különben a mostani lapomon is DIGI+ VRM van (igaz "csak" 6+2) de szerintem nincs vele gond és a feszültség nagyon ki lépcsőkben szabályozható, ki lehet centizni mindent akinek van hozzá türelme.
-
Archer
őstag
Igazából nem akartam én most lapot venni csak az előző meghalt, cserélni nem tudták, levásárolhattam az árát, így lett ez. Az ok, hogy támogatják az AM3-as lapok is de ha fizikailag nem megy bele... Nekem amúgy bőven elég lenne egy AM3 lap is.
-
Archer
őstag
A hozzáértőktől kérdezem, kb. mennyi lesz az élettartama az AM3+-nak, úgy értem mikorra várható a következő foglalat? Csak hogy érdemes-e hozzá vennem egy komolyabb lapot?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen routert?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Energiaital topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bittorrent topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest