Hirdetés
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Két népszerű Sennheiser kapott USB-C csatlakozást
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- Macrodroid
- Fotók, videók mobillal
- Kuo: Az Apple lenyelheti a dráguló memóriaárakat az iPhone 18-nál
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Köszönöm, hogy segítesz. Eddig meg sem fordult a fejemben, hogy a toronyhűtő a VRM-et nem hűti. De tényleg igazad van. Most, hogy kiszereltem a lapot és belestem a borda alá, ott voltak a kis fekete "bigyók" és a padok. Nem sok vizet zavarhatnak.
A hűtőm a ház elejétől a vége felé tolta a levegőt. Próbáltam odatenni 8cm-es ventit, ráültetve a csatlakozókra és megdöntve a hűtő felé, de nem fér el. Merőlegesebben kellene állnia. Illetve ez esetben probléma lehet az is, hogy picit visszafele akarná fújni a levegőt. Lehet egy 6cm-es már dőlne annyit, de akkor az áramlás irányát is meg kellene fordítanom. Akkora ez a toronyhűtő, hogy semmi nem fér el tőle. Igazából az a baj szerintem, hogy a lap mélységében rövidebb a megszokottnál. Csak 2 sorban vannak a csavarhelyek is. A harmadik, ház elejénél futó 3db tartóra már rá sem fekszik.
A lényeg, hogy nincs ötletem hogyan tudnám elhelyezni a VRM hűtést ezen a lapon, ezzel a hűtővel.
Ha segítenél valahogy megoldani, az jó lenne, megköszönném. Nem direktbe értetlenkedek csak valahogy nem férek el. Ha gondolod visszapakolom a tornyotés lövök pár képet különböző szögből, hogy lásd hol, mennyihely van. Bár lehet át kéne menni a dologgal a léghűtés topicba.Viszont most kapja a levegőt az alaplap
Picit vissza kellett vennem a sebességből, de ugyanazt a feszt. hagyva kevésbé meleg az alaplap a VRMek túloldalánál. Eddig égetett, most csak meleg.
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Okos Otthon / Smart Home
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- OLED TV topic
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Elektromos autók - motorok
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Star Trek
- További aktív témák...
- Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 7400MHz CL36 - XMP - 120 hó garancia
- Kingston HyperX Fury 2x4GB 2133MHz DDR4 kit / Beszámítás OK!
- Eladó ASUS TUF GAMING B760M-PLUS WIFI mATX alaplap
- Kingston HyperX Black 2x4GB 1600MHz DDR3 kit
- Új,bontatlan Kingston FURY Beast RGB 16GB DDR5 5600MHz CL36 EXPO/XMP - 2 év garancia
- Samsung Galaxy A52s 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4260
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Picit vissza kellett vennem a sebességből, de ugyanazt a feszt. hagyva kevésbé meleg az alaplap a VRMek túloldalánál. Eddig égetett, most csak meleg.