Új hozzászólás Aktív témák
-
éN79
addikt
válasz
cousin333 #77 üzenetére
Hmmm, bele-bele olvastam a topikba, de sok helyen ''szíven ütött'' amit írtál.
Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy a régi ''levetett'' gépeimet az ismerőseim körében (gyakorlatilag család) viszontláthatom rendszeres időközönként.
És mit ne mondjak, mind a mai napig tökéletesen működik az első komoly Athlon XP 2000+-os gép teljesen normális teljesítménnyel. Míg a 3000+-os S754-es másfél-két éves gépem egy másik helyen mindíg megdöbbent, milyen gyors műveletvégrehajtásokra képes OS alatt, és játékok esetén se a legrosszabb alternatíva.
Szóval én nemrégiben cseréltem le a 3800+ X2-t egy 4800+ X2-re kb. fél év után, (ez kizárólag a kedvező árnak volt köszönhető), de iszonyat teljesítménybumm bizony nem történt (nem mintha erre számítottam volna ...)
A jónak mondható és gondosan kiépített S939 rendszeremet AM2-re váltani badarság lett volna a részemről, úgyhogy egyenlőre maradok az elavulandó rendszerem mellett.
Mart az újabb processzorok megjelenésekor meglátjuk mi lesz. -
Ősember
őstag
válasz
cousin333 #77 üzenetére
''1x1GB-vel elveszik a dual channel - amúgy nem túl nagy, de létező - sebességelőnye. 2x512MB-al bővítéskor lehetnek problémák.'' - biztosan használtál már single és dual channelt ugyan azon a rendszeren? szerintem marhára de nem kicsi az elönye a dual channelnek! a többivel nagyjábol egyetértek
aki 1-röl 2-re vált ram téren az ne is gondlja, hogy olcsobban jön ki... még ddr1-nél is 1-röl 2-re sok pénz, de azt hiszem ezt nem kell magyaráznom
Új hozzászólás Aktív témák
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hálózati / IP kamera
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Nintendo Switch 2
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3316
- Lenovo ThinkBook 16 G6 Ryzen 7 7730U 16GB 256GB FHD+ 1 év garancia
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest