- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
Új hozzászólás Aktív témák
-
veinertzsolt
csendes tag
válasz
veinertzsolt #1271 üzenetére
Itt is árulják a lapot és szerintük is 16X slot van rajta :
Valamint érdemes megnézni mit ajánlanak mellé: [link] -
veinertzsolt
csendes tag
válasz
rollins #1268 üzenetére
Igen azt az ATI vga dolgot ki tudtam következtetni én is. De a 8X PCIX portot sehol nem találom. Nekem ez van a kéziküönyvben:
2.3 Expansion Slot
PCIE Slots: PCIE1 (pci express graphics slot) is ushed for pci express cards with X16 lane width graphics cards.
Pontos jelentést nem tom ,de valaki kiokosíthatna. -
veinertzsolt
csendes tag
Heló mindenkinek,nekem Asrock Am2nf6g-vsta mATX lapom van,egyenlőre csak az integrált grafikus csIpet használom (anyagi okokból kifolyólag). De ez kiváncsivá tett ,hogy ez a 6100/405 chip vezérli -e majd a videó karikat. A gyártó honlapján utánna néztem ,de gondolom sokan megtették [link] és ha a PCIX kis ikonjára kattintok ott megjeleniek ez a felirat: PCI Express is the latest I/O interconnect technology that will replace the existing PCI interface. With a bus bandwidth 4 times higher than that of AGP 8X interface, PCI Express x16 bus performs much better than AGP 8X in applications such as 3D gaming. Nem vagyok jó angolból szóval aki ért az lefordíthatná. Valmint mivel ebben a lapban is az a NV405 chip van amiról beszéltetek ,hogy nem vezérli a karikat 16X sebességgel, csak anyit szeretnék hozzáfűzni ,hogyha ésszerűen gondolkodom és a honlapon ottvan feltüntetve ,hogy VISTA REDY. Tehát felvan készülve a Vista teljeskörű futtatására, szóval mivel az új oprendszerben debütál a DX10 valószínűnek tarom,hogy ebben a lapban rendesen kell működnie külső videókarinak. Majd megpróbálok kölcsönkérni egy videókarit s megnézni de addigis ha valamit nem jól mondtam vagy van más ötletetek akkor kérlek világosítsatok fel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Hobby elektronika
- Linux kezdőknek
- iPhone topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Gigabyte GA-Z68A-D3-B3 LGA 1155 alaplap
- Asus ROG Z790 Dark Hero
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Asrock B360M Pro4 microATX - elkelt TheCrafter22 kollégának, értékelésre vár
- több db DDR4 laptop ramok 2x8Gb (7e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest