- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
Gyuri27 #13388 üzenetére
Ebay vagy más hasonló aukciós portál. [link], de például aliexpressen is láttam [link]
Intel procival nem mennek, mert az nem támogatja a 11 bites módot. Ha mégis menne, akkor valsz fele kapacitás látszana.
Egyébként láttam azóta kingstone és samsung márkanévvel is, de a képek alapján ugyanazok a modulok, mint a noname-ek. Én a noname, nem márkásnak kamuzott modulokat javaslom, mert a hamis márkajelzéstűt esetleg bezúzza a nav. Nekem innen jött [link].
Az ötlet pedig onnan, hogy memóriát kerestem és hardveraprón láttam relative olcsón amd only-t és amikor kérdezésnél kiderült, hogy 4 hét körül van a beszerzése, így már tudtam, hogy kínából jön, így megkerestem
Ha jól emlékszem britt készletből is árulják, az valószínűleg hamarabb jön, de drágább.Ja igen, mégegy fontos dolog: az spd-ben csak a 800-as értékek vannak kitöltve az enymben. Így nem tudom, hogy 667 vagy lassabb módban hogyan viselkedne, vagy manuálisan kéne beállítani.
A memóriachipek a modulokon samsung k4t1g044qq jelzésűek.
-
azbest
félisten
Próbált már valaki high density ramokat, amelyek kifejezetten amd-vel működnek csak?
Ezek 11 bites címzést használnak, amivel az intel procik nem kompatibilisek (példa).
Kínában fillérekért árulják a hasonló ddr2 modulokat, 3500 huf / 4GB körül. Úgy tűnik már sok éve árulnak hasonlókat, de csak most találkoztam velük először. Samsung k4t1g044qq chipekből pakolnak egy csomót a modulokra (32db a 4GB-os modulon, de láttam 2GB-os fele magas változatot is). Úgy látom némelyikre szorgos kicsi kezek kamu márkajelzéseket is ragasztanak, de alapvetően noname-eknek tűnnek.Úgy egy hónapon belül kipróbálok egy ilyen párat, aztán kiderül, hogy működik-e 2x2 normál ram társaságában is. A mostani 2x1 + 2x2 -t akarom felbővíteni, ha megy vegyesen, akkor 12-re, ha nem, akkor 16-ra. Ha beválik, akkor igencsak költséghatékony módja a régi phenom2-es gépem frissítésének.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Battlefield 6
- One mobilszolgáltatások
- Házi hangfal építés
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Gyúrósok ide!
- Temu
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12RAM 1024GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest