- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soma01
veterán
válasz
kutyuska #1037 üzenetére
Az ABIT NF-M2 nView és GIGABYTE GA-M55plus-S3G és az ASUS M2NPV-VM között nem láttam nagy különbségeket. Max DVI-t ami nem érdekel, mert úgyis lesz rendes VGA.
Mi a 3 alaplap között a különbség? A tuning lehetőségek? Pl. az ASUS-szal lehet legtöbbet kihozni egy adott prociból? A giga tök szar erre? De az ár szerintem úgy van, ahgy legelábbis eddig láttam, hogy Giga 16, Abit (kb16.5)18 Asus 18 nettók. -
Soma01
veterán
Nagyon jó árak, igen! A Gigabyte 19-be lenne nekem. Az a pár ezres (2db) megéri az ASUS-t tényleg.
Amúgy debreceni vagyok, úgyhogy az itteni nagykerekben kell körülnéznem. Tudok vásárolni nagykerből,de ha nincs raktáron nem akarok rendelni 1db-ot. Lehet, ki is röhögnek. Szóval abból válaszok ami van épp nekik, vagy előrendelésben van.
Azt nézzd már meg nekem (vagy valaki más is akár) légyszives, hogy az a Gigabyte alaplap amit én néztem, tudja e a SATA2-t?! Link fentebb...
Én csak azt látom, hogy 3gigás a vezérlő, de hot plug-ot nem írnak és SATA2-t sem sehol. Igaz a chip a 430-as Nvidia, de nekem akkor is gyanús. A PH tesztben az adatlapon SATA2-t írtan, de máshol nem látom, hogy ez lenne írva. -
Soma01
veterán
Sziasztok!
Gigabyte GA-M55plus-S3G-as alaplapot [link] tervezek venni. 3800-as X2 procival. Mi a véleményetek? Van valami gáz vele? Esetleg egy kis tuning? (a PH tesztban légőtől egyel újabb az alaplap, nem 6100, hanem 6150 az északi híd.)
Integrált VGA kell. Rendes kártyát majd később vennék. Nincs annyi pénzem még (ill. a barátnőmé lesz). Szóval a Vga-t kihagyjuk egyelőre.
Nekem azért tetszik az alaplap, mert van rajta több firewire és 2 IDE is. Abit-ban, Asus-ban nem láttam ilyen áron alaplapot. 10-et több pl .az ASUS!
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Xbox tulajok OFF topicja
- Hegesztés topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest