- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balagex
csendes tag
Megrendeltem az MSI DKA790GX Platinum alaplapot, ami tud hybrid crosfire-t.
Kaptam egy ASUS EAH3650-es videókártyát.A kérdésem, hogy ezek fognak-e együtt dolgozni ebben a csoda hybrid crosfire-ben, vagy sem?
-
Balagex
csendes tag
válasz
TomBoy1986 #10681 üzenetére
Köszönöm a választ.
Amúgy az alábbit olvastam:
http://www.msicomputer.com/msiforms2/DKA790GX.aspItt mintha azt írnák, hogy ebbe még 2db 4870-est is lehet tenni, bár arról valóban nem szólnak, hogy egy ilyen és az alaplapi 3300 megy-e.
Amúgy az integrált kártya azzal a +1GB IGP-vel mire képes? Ha pl a Command&Conquer3 vagy CounterStrike Source megy rajta rendes felbontásban is, akkor esélyes lehet, mert akkor nem veszek most 4850-es kártyákat, hanem várok egy fél évet / egyet és talán mostani árból X2-est vagy 2db-ot is megkapok majd (tudom naív vagyok).
Vagy csak akkor veszek videókártyát, ha kijön olyan játék (pl Starcraft2, stb.) amihez nem lesz elég az integrált...
-
Balagex
csendes tag
válasz
Gyuri27 #10679 üzenetére
Gyuri27 irányított ide egy másik fórum témából.
Kaptam egy 2magos AMD X2 procit (2.5GHz 64bit, többet nem tudok róla
és venni akarok majd 4850-es raden kártyát is.
Olyan alaplapot keresek, ami ezeket befogadja, tudja a crossfire-t, nem ártana firewire port is, el kell férnie a meglévő PCI-os TV kártyámnak is, jövőben belefér még egy 4850 esetleg, valamint 4 magos AMD, ha megszalad.
Ja, és tunningolni nem igazán hiszem, hogy tudok/fogok.
MSI K9A2 Platinum V2-őt ajánlott ismerős, a fórumon meg ugyan ezt csak V2 nélkül.
Gyuri27 le akart beszélni erről, de nem rémlik, hogy ajánlott volna mást.
Több kérdésem is lenne:
- Mi a különbség a V2 és a sima MSI K9A2 Platinum között? Utóbbi picit drágább, és MSI honlap szerint néhol nagyobb szám szerepl a táblázatban, azaz több csatis, stb. Namost én naívan azt hittem, hogy a V2 az egy második generáció, ami jobb, újabb, stb. Itt mégis úgy tűnik, hogy ez valami mást takar.
- Kicsit fentebb láttam egy DKA790GX típust is emlegetni. Ez tud valami Hybrid CrossFire dolgot, ami ha jól értem valami olyan, hogy az integrált videókártya meg a rendes együtt tud dübörögni a cél érdekében. De mintha olyat is olvastam volna, hogy ez csak Vista alatt megy(?), meg hogy limitálva van, hogy milyen videokártya tehető bele, amivel ez megy. Ez a lap pl. menne 4850-nel, vagy sem?
- Más alaplap javaslat (indoklással?)
Üdv.
Balage
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged