- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Netfone
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Galaxy Buds Core nevű fülesen dolgozik a Samsung
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
ftc
nagyúr
Az intVGA-ról:ala Everest
90nm
GPU 400MHz
Pixel futószalagok 4
TMU futószalagonként 1
vertex árnyalók 2
pixel árnyalók 4 -
ftc
nagyúr
hehe 600-s FSB-ig enged a bios
mondju hasraütve 250-nél nem idnult el....
[Szerkesztve] -
ftc
nagyúr
megvan a Biostar lapom
5-t kapot Szlovákia és enyém az első....lehet egész közép EU-ban -
ftc
nagyúr
válasz
greatchaos #1875 üzenetére
elméletileg az F3 rev-t lehet huzni mint az állat....az F2 rev az olyan köztes....de eddig mind ment 2,66Ghz-n...
F3 rev 2x 1M L2 illetve X2 3800EE is elméltileg az...
Többiknek haver kezében az alaplap és dögnehéz szerinte ...ez az egyik alaplap ahol VFA,DVI,HDMI kimenet is van
Ehh most nézem az árakt
koronában irom
AMD Athlon A64 3500+ 64-bit EE (45W) Orleans BOX socket AM2 2641SK
AMD Dual-Core Athlon A64 X2 3600+ EE (65W) 64-bit Windsor BOX socket AM2 2570SK
AMD Dual-Core Athlon A64 X2 4000+ EE (65W) 64-bit Brisbane BOX socket AM2 3427SK
AMD Sempron 64 2800+ Manila BOX socket AM2 1170SK
totál nem érdems venni 1 magos CPU-t és ezek az árak még csökenek is..és ebből is látni,hogy AMD megszabadul az egymagos CPU-tól...
[Szerkesztve] -
ftc
nagyúr
holnap kezemben a lap lehet beüzemelem este...bár csütörtökön biztonság védelmi vizsgám...
-
ftc
nagyúr
válasz
Szakadék #1853 üzenetére
pill mndok árakat a PH!-ról
AMD, Athlon 64 X2 4200+ Processor BOX, soc. AM2 - Windsor 23 615 Ft
AMD, Athlon 64 X2 3800+ Processos BOX, soc. AM2 - Windsor 19 760 Ft
Hitachi HDT725032VLA360 320GB, SATA300, 7200rpm, 16MB, 24x7 17 873 Ft
DDR2 PC6400 800MHz 1024MB GEIL VALUE KIT 17692FT
1024MB DDRII 800 A-Data 2év van rá neki irva de tudomásom szerint a gyártó életartam garit ad
2x1024MB DDRII 800 A-DATA retail pack 29 035 Ft ez biztos megy dualban
VGA vagy X1650XT HIS olyan 31K körül mozog vagy Sapphire X1950GT és az 33-34K körül mozog a teljesítmény a 2.-nál sokkal nagyobb...
ez BandiT-tól van...megnézném még hammon,z0ty,hardware...stabil AM2-s lapjai vannak jetway néven.és jó ramjai...jobbak mint Adata és Geil
üdv ftc -
-
ftc
nagyúr
csütörtökön kezembe lesz a lap a Biostar elméletileg van nekik raktáron az egyik eladó szerint ...
akkor pőnteken beszerelem..képeket készitek és irok róla a logban mivel ugyse lesz ilyen sok mindenkinek -
ftc
nagyúr
RD790 ..szivárognak az infok az új chipsetről AM2+ alá
-
ftc
nagyúr
MCP 65 chipset from a sötét oldal...
[link]
a lapon ami bejön,hogy fent a memória foglalatok...IDE csatlakozó nem jön be...Dual bios felesleges plusz... -
ftc
nagyúr
nincs bót
én 7,8-al számoltam HUF/SKK átváltással....ha 7,20-l számolok amiért nekem adják akemény valutát akkor olyan 18K-ra jön ki....nekem ez annyba fog kerülni mint az Asrock lapom...igaz itt nem adnak 4 sata kábelt,se vastag könyvet se plusz USB kieget...
de van rajta DVI,D-sub,HDMI kimenet...VGA...
biztos jobb lesz mint Asrock mindenben...egy valamiért fáj a szivem a Sapphire után az a PowerDVD...de azért nem adok ki min+ 15K-l többet...
meg fehér nem fehér zárt házban 8...csak a tudat lenne más,hogy mégis Sapphire lap ujra a gépemben..tuningban nem sokkal jobb biostartól és ugye az a pár Mhz biztos nem lesz elég amit nyerhetnék a Sapphiral...ha kell a sebesség....
Végre készül az utolsó gép....2 évig nem lát uj vasat ...mert az én pénztárcám bánja a sok vasat....a köv váltás 8/16 magnál vagy remélem egy uj architekuránál ami leváltja az X86-t...
tudom most jön ki igazi 2 magos AMD-nél de arany árban lesz...és mivel látom sokszor mennyin fut az X2 ...tudom,hogy nem használom ki 100%-ban a procit de ha 2 évet ki akarok huzni vele vagy többet akkor kell... -
ftc
nagyúr
BIOSTAR TA690G ez érdekel valakit?
20K tudok szerezni ...
remélem 2 hét mulva itt nálam -
ftc
nagyúr
egy akkor először is felvásárolni egy gyárat azt irod...
miből?bevezetni egy uj márkát..miből? a többiek honnét veszed,hogy nem hagynák abba az AMD alapú alapok gyártását...ez öngyilkosság lenne...nincs akkora nyereség az alaplapokon,hogy megérje nekik...lásd a többi gyártót is...már lassan mindent gyártanak..azt várom mikor lesz pl MSI kötél....
a másik a globalizácio ellenesek -
ftc
nagyúr
-
ftc
nagyúr
képeket lehet érteni meg a számokat is
[link] -
ftc
nagyúr
melyik M2N-t vetted? van belőlle 6 fajta
ASUS M2N-E, R,GL,AM2/2K,NF570U,DDR2,PCIe 22 565 Ft ezt?
VGA ASUS EN7100GS512/TD/128MB DDR2,DVI-D,PCIe 9 748 Ft
nah ők igy számolnak a te lapoddal ami igy lenne : 32,2K
nah egy intVGA-s lap kerül 14-15K-ba ugynezzel a tudással...kb ugyanakkora a teljesitmény...most akkor minek is engednének még tuningolni? -
ftc
nagyúr
összeszedve az összes AM2-s lap
[link] -
ftc
nagyúr
MSI k9AGM2 teszt:
[link] -
ftc
nagyúr
[link]
Asus M2A-VM ala antituning lap....ennél még ECS is több tuningot bir el....sak tudnám akkor a biosban miért nyomják tele tuning lehetőséggel -
ftc
nagyúr
nézd Biosar lap keleten a legjobb lapok között van.Tuning lehetőség felér DFI-el...negyed áron...igaz cserében nem kapsz olyan cuccokat amit bent hagyol a dobozban...
ha tuning deszkát akarsz AM2 alá intVGA-al akkor Abit .....
ha nem akarsz intVGA-t akkor NF570 chipset vagy RD580-as Ati-tól -
ftc
nagyúr
X2 3600+ 17K
AMD A64 3500+ 16 K -
ftc
nagyúr
CL5-s 800-s elég jó CL4-s 800 kicsit drága...
az X700 kiherélve,hogyis mondjam nem fog élni mivel memoriából kell élnie...ha lenne legalább az alaplapon 32Mb GDDR3 integrálva más lenne a helzet
Sempi csak 667-t támogatja hivatalossan..... de mindenképp 800-t vennékADATA-al nem voltak gondok....
[Szerkesztve] -
-
ftc
nagyúr
igaz inteles lapok de AMD szinten is ezt várhatod:
[link]
de AMD-s lapuk:
[link]
[link]
az egyikről ezt irják:
For overclockers, there are a lot of BIOS options for you to tweak. The Vcore can be adjusted up to 1.55v + 1.35% (offset). This feature is part of the CPU Vcore 7 Shift feature which gives higher voltage levels especially useful for the extreme overclockers. For example, I set vcore to 1.4v and Vcore 7Shift to 1.15%, the final voltage is 1.6v for vcore. That is to say, if you apply 1.55v for Vcore and +1.35% for your 7-Shift, you will be getting the MAX of 2.0925v. Final CPU Voltage = Vcore X 7-Shift. The DIY COOL Users can alsomount an optional fan to cool the capacitors.
In our overclocking tests, we were not so lucky with this board. To date, we aren't able to reach anything beyond 240x10 even though we lower most of the settings. This is in contrast to the 481 board which can complete the run of SuperPI 32M at 290x10 (2.9GHz) on our 4000+ X2. The BIOS also has similar options compared to the Jetway M2A481VP board but some options are not available.
[Szerkesztve] -
ftc
nagyúr
ha az Abit is készitene akkor az lenne az igazi...MSI-ben nem bizom...Asusban még annyira sem....
a teszt mutatja aki készitette nem teremtett egyforma feltételeket minden lapnak...pl az Asusban egy átlagos ram ment addig a többiben khm jobb időzitésü ramok......és ha teszetelltem volna akkor intVGA-s megoldáskkal és kihagytam volna C2D-t a tesztből -
ftc
nagyúr
egy szlovák nagyraktárnál...
olyan 1 hétre irják a behozatalt...MSI olcsóbb a HDMI-s kivitelben mint Asus nem HDMI-s....
elvileg van rajta tunng lehetőség Asus szerint......de én Biostar lapra vagy Jetway lapra vágyok....ha 12 max 20 embert össze tudnák szedni akkor meglenne Jetway lap...alatta nem hoznak....
Biostar lapról az árra még várok hwoc-ről... -
ftc
nagyúr
Asus AMD 690-s chipsetes lapok árak:
ASUS M2A-VM, AMD 690G/ATI SB600, DualChannel DDR2 800, VGA + PCIe x16, SATA II RAID, USB2.0, GLAN, mATX scAM2 15-17K
ASUS M2A-VM HDMI, AMD 690G/ATI SB600, DualChannel DDR2 800, VGA + PCIe x16, SATA II RAID, FW, USB2.0, GLAN, mATX scAM2 16-19K -
ftc
nagyúr
válasz
Matthew #1597 üzenetére
ez az AMD chipset még 1 az 1-ben Ati chipset....
Déli hidja stabilabb NV-nél igaz kb 5%-al lasabb ennyi....
nekem ez a 3.Ati chipsetes lapom és nem vlt vele gondom holott NV-el igen
Stabil lapnak mondható a VIA is csak ne legyen intVGA-s....azzal sok gondom volt..de ne várj sokat tőlük déli hidjuk lemaradva..
Esetleg SIS chipsetes alaplap...EU-ban nem láttam 4 éve -
ftc
nagyúr
válasz
joshua7 #1580 üzenetére
ö igen A64-k tuning első lecke CnQ ki....
nem éppen egésséges az amikor pl egy 1,6Ghz-s Sempron-t megráncigálsz pl 2,6Ghz-re és bekapcsol közben fesz le és volt gép nicns gép restart....főleg,hogy a legtöbb Sempron alapfeszen is elvisz ennyit...ugye 1,6Ghz-nél 800-n hajtja nem tudom mekkora Vcoral....ez 2,6Ghz-n már 1,3Ghz lenne ami khm korántsem biztos,hogy elmegy azon az alacsony feszen...
amugy meg aki tuningol az nem fog 10W spórolásért jajgatni...ez a vélemyénem....
tuning és CnQ üti egymást -
ftc
nagyúr
válasz
Probiker #1558 üzenetére
bőven elég lesz én ventik nélkül is hajtottam passzivan igaz akkor elfeledkeztem valamiről 100% ment mindkét mag......olyan 65-68 fok volt passzivan igy de ezen már károsodhat a hőcsövek....nem ajánlatos....olyan 300-s frdulaton hangja se volt.....azért teljesen hallottam a hangját de csendesebb mint 92mm-s Zalman venti leszabályozva...meglepő de a primecoolernek hangja sincs pedig ugyanakkora fordulaton megy mint zalman.....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest