- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Műholdakkal is beszélgethet a Redmi Note 15 Pro+
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Ezek az új Google Pixel cuccok hivatalos magyar árai
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Realme GT 2 - aláírjuk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ayg0
senior tag
válasz
TomBoy1986 #10954 üzenetére
CF nélkül minden okés. Igaz kicsit sötét a kép int. vga-ra dugva a monitort, de azt Catalyst-tal korrigálni tudom. 3470-et 3D-vel még nem próbáltam, de most vettem bontatlanul, original csomagban, teljesen zsír új volt, tehát (szerintem) nyugtázható, hogy nem megjelenítőkkel van a probléma.
Én a BIOS-ra gyanakszom, hogy Dzsetvéjéknek még van hova fejlődni ezen a téren. Most ügyeskedek egy mailen, amire pozitív választ remélek, illetve figyelem a végleges 8.10-es Catalystot, hátha ott is lesz valami fejlődés etekintetben...(#10955) HERR Z
é.r.t.e.l.e.k.
De kizárólag azért vettem a külső vga-t, mert xp-ben is aktiválták ezt a fícsört, ergo itt szeretném használni nem pedig azzal a winchester- és memzabáló monstrummal...
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Ízléses lett a Drop kompakt, vezeték nélküli klaviatúrja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 128SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- Motorola Moto G86 8/256 Cosmic Sky 1 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest