- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Újabb hét, újabb Galaxy S26 képek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Google Pixel topik
- A Motorolának is a Bose hangol
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ayg0
senior tag
válasz
TomBoy1986
üzenetére
CF nélkül minden okés. Igaz kicsit sötét a kép int. vga-ra dugva a monitort, de azt Catalyst-tal korrigálni tudom. 3470-et 3D-vel még nem próbáltam, de most vettem bontatlanul, original csomagban, teljesen zsír új volt, tehát (szerintem) nyugtázható, hogy nem megjelenítőkkel van a probléma.
Én a BIOS-ra gyanakszom, hogy Dzsetvéjéknek még van hova fejlődni ezen a téren. Most ügyeskedek egy mailen, amire pozitív választ remélek, illetve figyelem a végleges 8.10-es Catalystot, hátha ott is lesz valami fejlődés etekintetben...(#10955) HERR Z
é.r.t.e.l.e.k.
De kizárólag azért vettem a külső vga-t, mert xp-ben is aktiválták ezt a fícsört, ergo itt szeretném használni nem pedig azzal a winchester- és memzabáló monstrummal...
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- 223 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- Eredeti Lenovo 90W szögletes (téglalap) notebook táp + kerek átalakító egyben eladó
- Apple iPhone 11 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
De kizárólag azért vettem a külső vga-t, mert xp-ben is aktiválták ezt a fícsört, ergo itt szeretném használni nem pedig azzal a winchester- és memzabáló monstrummal...