Hirdetés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Alumíniumba öltözött a Nothing Phone (4a) Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
Új hozzászólás Aktív témák
-
Olyan infók érdekelnének inkább hogy mi a hatékony haladás.
Nem arra gondolok hogymi a legjobb kocsi hanem pl hogy mivel lehet hatékonyan szintet növelni.
Mert most az is sokat segítene ha kioldanám azt a kereket ami jobban megy a sárba.
De ahhoz level up kell.
Mondta a játék hogy ne maradjak az első mapon, és bár nem szeretem az ilyet de át fogok menni a többire is csinálni pár küldit meg mondjuk kilátókat keresni.Most azzal b#szta az időt hogy találtam egy helyet ahol van cement tégla és stb, és onnan hoztam egy utánfutós scouttal anyagot. Azért azzal mert arra már tudtam olyan kereket rakni ami mudba good fokozatu, és így át tudtam cibálni a rengeteg sáron a célig.
Eddig nagyon tetszik a játék, és hogy legyen viszonyitási alap hogy mennyire nem szoktam autós játékokkql játszani, legutőbb amit végigjátszottam autós játékot az a Most wanted volt még akkoriban mikor megjelent.
De ez a snowrunner nem verseny és még nehéz is és máshogy mint azok. Úgy tűnik ez a receptje hogy én megint vezetni akarjak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bittorrent topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Alumíniumba öltözött a Nothing Phone (4a) Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- A Radeon HD 7870 és HD 7850 tesztje
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- EAFC 26
- További aktív témák...
- Alkalmi vétel! HP Omen 17! I7 12700H / RTX 3070Ti 8GB / 1TB Nvme SSD / 16GB DDR5 !
- HP 255 G10 Ryzen 5 7520U 8 GB DDR5 256 GB SSD FHD Új 2 ciklus Gari 2028.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4601, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750 XT 12GB LIAN LI LANCOOL 216RX 750W
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest