Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tegla80
addikt
válasz
Kvelstadt
üzenetére
Akkor ok es van Rift.
A dlc nem dlc kerdes meg erdekes,mert ha felfedezesnel ott vagy Lake kovd-on a Tuz Acteonnál akkor utana pl Acteon-t tudsz venni,de a Ford F750-et nem adja mar hiaba vagy palyan mikor megkapja a host. Anno ezt tapasztaltuk mikor hostoltam a sajatom es innen egy forumtars alap jatekkal volt nalam.(azota persze valtozhatott,javithattak,de anno igy volt)
Az is erdekes,h beenged es jatszhatod a dlc-s palyat ha a host olyan es van meg sok ilyen olyan dolog ami atfedes az alap es a dlc verzak kozott es muxik valamiert.Irtam mar tobbszor,h nekem tymyr a kedvenc regiom az alapbol.Ezert tetszik wisconsin is mert usa regio,de ilyen taj es stilus szval inkabb orosz,de amugy tokmind1 mert jo es kesz.
A tobbi szezon 1es palya mar nem a szivem csucske mert 2full ho(lake kovd es amur)es 1 ho es sar(Yukon) szval itt nekem kicsit sok volt mar a hobol es a szerintuk jobol.(amuron chernokamensk az klafa,de a tobbit annyira nem csiptem.) Ezt csak azert irom mert irtad,h a ho az..... szval a szezon1 2/3-a havas erre keszulj ha venned.(a kovek uton,utfelen meg alap,h ott vannak ahol copatni tudnak vele
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Gitáros topic
- VGA kibeszélő offtopik
- Sorozatok
- Milyen routert?
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Az AMD szerint Radeonokból nem lesz hiány
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Jelentősen szűkül a GeForce RTX 50 sorozat modellkínálata?
- Xbox Classic / Xbox 360
- További aktív témák...
- Eladó Konfig I5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD 512GB HDD RTX3070 8GB!
- 6. generációs DELL 7040 SFF számítógép
- Razer Huntsman Mini Purple Switch Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- ASUS Vivobook Pro 3K OLED 120Hz Notebook! Intel Ultra 7 155H / RTX 4050 / 16GB DDR5! BeszámítOK
- LG UltraGear 32GQ85X-B LED IPS Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Arany János - Kapcsos könyv
- ÚJ! 32GB (2x16GB) Kingston DDR5 5600MT/s RAM készlet Bontatlan
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)