Hirdetés
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- CES 2026: A Dreame első akciókamerája apró, szétszedhető, 8K-t is rögzít
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Crystalheart
üzenetére
Erre én is kíváncsi lennék, bár kibírom azt is, ha azt a párat újból megalkotom. Annak lehet ciki, aki valóban sokat használ, de annak is csak ritkán.
Nálam ez a probléma most még nem aktuális, de azért örülnék, ha jönne ide valami pozitív válasz egy kétkattintásos megoldással.

-
Crystalheart
őstag
Sziasztok, egyáltalán nem találtam topikot ennek a remek alkalmazásnak, ahol megkérdezhetném, hogy van-e valakinek valami trükkje arra, hogy a Look-okat (preseteket, filtereket) egy telefon-rendszervisszaállítás előtt elmentsem? Általában bőven több lépést használtam, semhogy a QR-kódos megoldás működhessen... De nem szeretném elveszíteni őket. Valahol biztosan tárolja őket a program, de nem tudok rájönni, hol.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- Napelem
- BestBuy topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Interactive Brokers társalgó
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Steelseries Arctis Nova pro vezetékes gamer fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest